Şimdi Ara

SAMSUNG KLİMA SERVİS VAKUMLAMA (MA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce bu forumdan okuduğum kadarı ile almış olduğum klima için servisten vakumlama talep ettim, adam 2 dk taktı çıkardı, ben daha uzun süre olmasını istedim ancak vakum makinesi farklı yeterli vs zırvaladı. Kullanım kılavuzunu okuduğumda ise en az 15-20 dk yazıyordu, daha sonra servise talebimi ilettim ve ne dese beğenirsiniz bizim için 2 dk yeterli, kitapçıkta ne yazdığı bizi ilgilendirmez. Durumu Samsung Müsteri Hizmetlerine bildirdim 15 gün sonra dönüş yaptılar ve servisin dediği doğru yeterli görmüşlerse 2 dk tamamdır dediler. Bende anında diğer odaya aldığım 2. Samsung klima siperişini iptal ettim bir daha da yanından geçmem ama Sanayi Bakanlığı bunlara nasıl izin veriyor, madem kullanım kılavuzunu ne diye yanında veriyorsunuz anlamıyorum. Ben artık geçtim ama durumu yurtdışı Samsunga bildireceğim ve bir daha kullanım kılavuzunda çoçuklarım için masallar yazmalarını isteyeceğim belki bir işe yarar! Burada çok uyarı yapılmıştı Samsung servilseri konusunda ben dinlemedim ama alacak olanların aklında olsun ve gerçekten uzak dursunlar ha denemesi en aşağı 1000 tl :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daikin klima vakum hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.