Şimdi Ara

Samsung J7 (2016) Alınır Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar J7 2016 almayı düşünüyorum, son kararımı verdim yazdığım kritleri de karşılıyorsa direk alıcam. Özellikle kullanan arkadaşlardan da cevap bekliyorum.

- kulaklık ses çıkışı nasıl, başka Telefonlarla kıyaslamış olan varmı
    - zil sesi yeterlimi, kalabalıkta duyuluyormu?
    - pil ömrü iyi biliyorum ama birkaç ay sonra ekran süreleri düşüyormu yoksa stabil mi?
    - yine birkaç ay sonra arayüz, uygulama akıcılığı sıkıntıları oluyormu özelliklede fazla uygulama kurunca veya açınca tek tük takılmalar donmalar oluyormu?
    - dokunmatik ve arka kamera gündüz çekimleri nasıl?
    - wifi ve navigasyon (gps) çekimi nasıl?
    - altın renginde kadınsılık varmı siyahmı almalıyım?

son olarak telefon Samsung Türkiye Garantili 1050TL civarına alıcam değermi?
    çok teşekkürler

• berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Samsung alma pişmanlıktır :), o fiyat bareminde daha iyi cihazlar var mesela gm5 plus, biraz bak bi kaç model daha bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan hali hazırda Note 3 kullanan ve J7 (2015) kullanmış biri olarak ihtiyaçlarıma göre pek de pişmanlık olacağını düşünmüyorum, yine de yardımcı olmak istediğiniz için teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06eray25

Samsung alma pişmanlıktır :), o fiyat bareminde daha iyi cihazlar var mesela gm5 plus, biraz bak bi kaç model daha bulabilirsin

Gm5 sorun lu zaten.

Konu sahibi arkadaşa gelicek isek:Cihaz kağıt üstünde iyi bir kullanıcı yorumu alman lazım.

• Ne sorunu var hocam gm5 in?

• quote:

Orijinalden alıntı: 06eray25

Ne sorunu var hocam gm5 in?

Batarya mı diyeyim cızırtı mı diyeyim.
    Nerden baslayayım.

• Hocam 1050 liraya diyelim j7 2016 almadiniz
    Aradiginiz kriterleri 1050 liraya baska bir telefo da bulabilirmisiniz
    J7 2016 ve j7 prime hakikaten f/p telefonlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 Pro alınır mı?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Yazdığım kriterlere uygun değilse belki bütçemi yükseltip farklı telefonlarada bakabilirim, ama eğer karşılamaya yeterse daha fazla para vermenin de alemi yok. O yüzden özellikle de kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum
  • Mi5 filan var onlar alınabilir bence, şuan çok takip etmiyorum telefon piyasasını, yani bana kalsa samsung almam kendi fikrim, arayüzü kötü çok şişiyor bide alt seviye telefonlarına pek önem vermiyor

• Bilindik markalar olsun istiyorum, birde özellikle garantili olması da benim için önemli. Ben telefonda fazla performans gerektirecek işler yapmıyorum, öyle oyun falanda oynamam pek yani bu konuda ihtiyaçlarıma fazlasıyla cevap verir J7. Benim J7 seçmemdeki asıl sebep bataryası, yalnız eğer bir kaç aydan sonra batarya performansı, ekran süreleri düşüyorsa veya arayüz demişsiniz arayüzde takılmalar, donmalar başlıyorsa başka telefonlara bakabilirim. Özellikle de bu yüzden kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Ben samsung kullanmadım ama çevremde çok var samsung kullanan, arayüzü bi süre sonra kadar, kasmaz diyen yalan söyler şimdi onu söyliyim :)
    Gm5 e sorunlu demişti birisi yukarıda ama benim arkadaş aldı memnun şuan bi sıkıntısını duymadım, o bilindik marka olayları da biraz eskide kaldı hocam sanki, sonuçta Android cihaz alıyorsanız donanıma bakın derim size marka olarak tavsiyem sony htc olabilir ha fiyat bareminini bilemem artabilir bu markalarda, karar tabi sizin ama samsung A bulaşmayın derim, mesela gm5 ve Mi5 in kullanıcı yorumlarına bakın derim bu ürünler f/p ürünleri mesela hb de 290 tane yorumu var Mi5 in oradan bilgi edinebilirsiniz bence

• J7 2016 yerine j7 prime alın 100tl farkla 3gb ram

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    J7 16 ihtiyaçlarıma daha uygun bir telefon, halbuki J7 Prime'ı da J7 16 ile aynı fiyata alabiliyorum 1050TL'den.
  • lenovo moto g4 plus'ada bakabilirsin pil ömrü iyi 1günü rahat çıkartıyorsun 50-60dkkada şarj oluyor saf arayüz kasma falan olmaz daha önce 1gb ramli moto g kullanıyordum onda bile donma olmuyordu
  • aralarında gözle görülür farklar var bilmiyorsunuz herhalde

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/42731-61287/samsung-galaxy-j7-2016_samsung-galaxy-j7-prime/

Kısaca;
    *Ekran;J7 prime full hd (1080*1920) 401ppi net keskin kaliteli ekran/J7 2016:720*1280 pixel 267ppi
    *kamera: her 2si arka 13mp j7 prime önde;8mp/j72016 önde 5mp var
    *Ram: j7 prime 3gb/j72016;2gb Samsung gereksiz kaldırılması imkansız uygulama varken 3gb ram hayat kurtarır
    *J7 prime on tusta parmak izi okuma var
    *J7 prime bildirim ışığı var..

#j7 2016 pil çıkıyor+ekran amoled daha parlak canlı renk veriyor muş!!!

Diğer çoğu özellikleri aynı (işlemci+ ekran kartı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 4 Aralık 2016; 23:09:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim, J7 16'nın ihtiyaçlarıma daha çok cevap vereceğini düşünüyorum. Keşke diyeceğim sadece iki özelliği var onlarda parmak izi ve bildirim ışığı.
  • Sanırım J7 2016'da NFC de var + olarak.
  • Bir yıl note 3 kullandım arayüz bikaç ay sonra sapıtıyo kararsız çalışıyo doğrudur ama çevremdeki bütün android telefonlar öyle zaten olur olmaz donar kitlenir pat diye uygulamadan atar. Androidin doğasında var. Yani j7 alınabilir en azından bozulsa rahatça yaptırırsın , satıcağın zaman alıcı çıkar. Öbür tırıvırı markalar elinde patlar satmak istesen alan olmaz. Bozulsa parçası bulunmaz.

• J serisini bilmiyorum fakat bir samsung kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim , samsung S ve Note serileri dışında kalan serilere pek özen göstermiyor
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Valla ben katılmıyorum artık.

A serisine Nougat verecek Ocak'ta.

J serisini de iyice parlattı. J 16 serileri gerçekten iyi cihazlar.

Giriş ve orta seviye açısından samsung rakiplerine göre çok daha iyi bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.