Şimdi Ara

Samsung Intel Core I5 2.50 Ghz 6 Gb Ram Diz üstü pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler beyler bayanlar urunu soyle anlatayim urunu ben zamaninda 1.600 gibi teknosadan indirimli olan haliyle aldim tam bir canavar diyebilirim ürün çalışır durumda dır rahatlikla islem yapar oyun vs oynarsiniz ozellikleri soyle ozetleyim hizli acilma sistemi hizli veri aktarimi hdmi girisi falan hersey mevcuttur ben windows 10 guncellemedim urunu 8 dir suanda isteyen guncelleyebilir urun hardiski sifirlanip sifir windos seklinde verelicektir simdi eksiklerine gecelim urunun iki tuslari yerinden cikiyor w a gibi pek onemli bir sorun olmasa gerek ve urun cok isinjnca kapaniyor bilgisayarci halleder zaten urun ates ediyor isteyene parcalayarakta vrrebilirim yani ram harddisk vs gjbi playstation 4 alicam onun icin satiyorum detayli olmadiysa soru soraun cevaplarim... hayırlı satışlar ve not olarak ekleyim aklımda bir fiyat yok verilen tekliflerden hangisi samimi kafama yatarsa o fiayat vericem bilgisayarcılar için güzel ürün bence al sat yapan arkşadalar vs. Samsung Intel Core I5 2.50 Ghz 6 Gb Ram Diz üstü pcSamsung Intel Core I5 2.50 Ghz 6 Gb Ram Diz üstü pcSamsung Intel Core I5 2.50 Ghz 6 Gb Ram Diz üstü pc

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• beyler aklımdaki fiyat 500-600 arası teşekkür ederim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.