Arkadaslar kuzenim yazin gelecek bir cok telefon arasinda gidip geldim(Lg 2x,Black,3D Sony Erricsson xperia arc s ,atrix 2 vs.)Bu telefonun ozellikleri iyi duruyor ancak turkiyede yok.s2'den farklari tek cekirdek olmasi ekranin 0,3 inc daha buyuk olmasi,rami 512 mb,720P cekimi var,PPI sayisi 210.Sizce almaya deger mi sonucta samsung kalitesi.Ekrani da super amoled plus
Bunu almazsam Atrix2'ye yonelecegim.Veya Optimus Black alip kaliteli bir kulaklik alacagim.
375 dolar çok iyi fiyat ama S2 ile yarışabilecek bir telefon değil tabi. Tek çekirdek olması ve ayrıca ram olarak 512 olması büyük dezavantaj bence. Ayrıca radyo yok ve 1080p çekim yok. Bunların ne kadar önemli olduğu kişiden kişiye değişir. Radyoyu geçtim, 720p de yeterli ama işlemci ve ram biraz düşündürücü. Tabi 375 dolarsa gerçekten ben olsam alırdım.
aynen sadece fiyatı iyi sayılılır
quote:
Orijinalden alıntı: _ AWESOME _
375 dolar çok iyi fiyat ama S2 ile yarışabilecek bir telefon değil tabi. Tek çekirdek olması ve ayrıca ram olarak 512 olması büyük dezavantaj bence. Ayrıca radyo yok ve 1080p çekim yok. Bunların ne kadar önemli olduğu kişiden kişiye değişir. Radyoyu geçtim, 720p de yeterli ama işlemci ve ram biraz düşündürücü. Tabi 375 dolarsa gerçekten ben olsam alırdım.
Yalnız youtube'da bayağı araştırdım da tek çekirdekliye göre çok iyi bir performans sunuyor.1080P umurumda değil zaten.Ram için task killer filan uğraşırım sorun olmaz.Zaten bunu almasam atrix 2 alacağım veya Optimus 3D.Ancak gta 3'ü oynatıyor,browserda youtubea girip 720P video izletebiliyor.Tasarımı müthiş yakınlıkta s2'ye benziyor kararsız kaldım o yüzden.