Şimdi Ara

Samsung I9190 Galaxy S4 mini mi, yoksa I9195 s4 mini mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 haftadır tel araştırıyorum ve artık sıkıldım s4 mini almaya karar verdim. Benim için her yönden en uygunu s4 mini. Ama sorun almanya dan getirtmek ve Türkiye den almak arasındaki kararsızlık. Almanya daki modelde 4G-LTE ve NFC farkı var. Malesef Türkiye de bunlar yok. Bu teknoloji Türkiye ye ne zaman gelir ve ne kadar kullanılır yurtdışına çıktığımda ne kadar kullanırın bileyorum. NFC ne kadar önemli? Almanya dan aldığımda Türkiye de servis sıkıntısı olucak ve taksitli alma imkanım da olmayacak. Önümüzdeki hafta Türkiye den alıcam büyük ihtimal. 4G ve NFC mecburen göz ardı ediyorum ve 4g yerine 3gyle idare ederim NFC yi de yaygınlaşırsa bile kullanmayacağım gereksiz bişey olarak düşünüyorum. Bunlar çok mu önemli peşin para vererek almanyadan getirtmek daha mı mantıklı olur siz ne düşünüyorsunuz yardım lütfen artık araştırmaktan sıkıldım. Keşke Türkiye de de şu teknoloji standartlarını yakalasak.

• bu sorunun cevabını bende merak ediyorum
  • şahsen benim için pek de önemli olmayan özellikler. ben olsam türkiyeden alırdım.
  • I9190'in rami 1,5gb ise tercih tabiki 9190 olmali lakin 1 gb ise 9195 almanizi tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabanci_ch

I9190'in rami 1,5gb ise tercih tabiki 9190 olmali lakin 1 gb ise 9195 almanizi tavsiye ederim

I9190 ve I9195 ikisinde de 1.5 gb ram var ne yapsam kararsızım
  • arkadaşlar bende S4 MINI almak istiyorum ama türkiyede satılan model 9190.. lakin ben 9195 almak istiyorum..
    kaçak olsa bile almaya razıyım ama hiçbir sitede rastlamadım.. adres bilen veya satan varsa mesaj atsın lütfen
    teşekkürler
  • almanyadan gelme s4 mini 9195 sıfır 3 gündür kullanıyorum şebeke sıkıntısı yok imei kapanabilirde kapanmaya bilirde kutusuz orjinal bataryayla temiz bir cihaz kusursuz denenlerden 750 tl pazarlıksız satabilirim isterseniz kütahya civarında tanıdık varsa ulaşın elden verebilirim sonuç olarak hayırlısı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben almak istiyorum telefonu. PM atarmısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.