Şimdi Ara

Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
10.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Almayı başardık çok şükür. 642,24 TL'ye tek çekim. Kampanya'da yalan yok (Hızlı geçtiğimiz yerlerde dalga dubara yoksa tabi). Telefonun gelmesini bekliyoruz. Sorunsuz bir alışveriş diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtslk

arkadaşlar benim normal fiyat geçmiş nasıl olacak şimdi bu iptal olayı...bilgi verebilecek varmı acaba

benimde öyle olmuştu ilk almaya calıştığımda..

5dk sonra aradılar iade ettiler parayı.. senide ararlar birazdan sıkma canını..

ben ikinci kampanyada alabildim.. sende devam et alabilirsin.. ama 3d securty kullanma banka onaylı ver siparişini..daha hızlı oluyor..
  • 669u gördük de alana kadar gitti :) bitti mi acaba devam mı
  • 642.24 tl kaptım bitane teşekürler
  • bende aldım çok şükür.

Ödeme Tipi : Kredi Kartı Peşin
    Ödeme Durumu : Ödeme Onayı Bekliyor.
    Toplam Tutar : 669,00 TL
    Ödenen Tutar : 642,24 TL

ödemem onayı korkurtuyor beni inşaallah sorun çıkmaz..
  • Arkadaşlar 50 adet daha var, takip edin. Adreslerinizi panelden önceden girin, kart bilgilerinizi kağıda ya da bilgisayara yazın, hızlandırın. Kardeşinizden vs yardım alın. Bilgileri okusunlar. 3D Secure kullanmadım. Sanal karttan limit koydum ödedim. Aynen tutarı düşmüş zaten.

Sorunsuz bir şekilde Telefon gelince incehesap'a hayır dualar edeceğim. Kardeşime almıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Orayı 3 gün beklemeyin diye ...yalnız 4 tl fiyatı fazladır. 703 tl
    Ayrıca 100 adet ve süreye sınırlı değil mavi beyaz renk mevcut

http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-i8190-galaxy-s3-mini-beyaz_mavicep-telefonu_958296.aspx?CatId=27177

burayı firma diye öneriyormusunuz Allah aşkına

bu sanalreyonumun mağdurlarına yaptığı xaysiyetsizliklerini bir okuyun ondan sonra bu linki verin

aman arkadaşlar sakın ola bulaşmayın bu siteye

• Ben bunu paraf ile alsam otomatik 3 taksit yapar mı? İlk ekstrede 100 TL indiriminden faydalanmak istiyorum. Xperia J'ye niyetliydik pili daha çok gidiyor diye ama dur bakalım.
  • sanalreyonumdan bir kazık yedim daha yolundan geçmem isterse bedava versin
  • Son 30 ürün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraltorosto

quote:

Orijinalden alıntı: mrtslk

arkadaşlar benim normal fiyat geçmiş nasıl olacak şimdi bu iptal olayı...bilgi verebilecek varmı acaba

benimde öyle olmuştu ilk almaya calıştığımda..

5dk sonra aradılar iade ettiler parayı.. senide ararlar birazdan sıkma canını..

ben ikinci kampanyada alabildim.. sende devam et alabilirsin.. ama 3d securty kullanma banka onaylı ver siparişini..daha hızlı oluyor..

incehesaptan aramadılar ama çok şükür hemen mesaj geldi bankadan bana 1150tllik işleminiz iptal edilmiştir diye oh dedim sonra diğer açılan partide kaptım birtane teşekkürler. en güzel yanı sanırım baya uyguna aldım axess ile aldığım için 50tlde chippara geldi nerdeyse 590tlye almış oldum telefonu böylece çokşükür elimize ulaşır sorunsuz iyi günlerde kullanırız hepimiz...

• ben de satın aldım biraz önce. sipariş ekranında banka onayı bekleniyor diyor. yapmam gereken bir şey var mıdır acaba? 669 tl 12 taksitle.
  • Arkadaşlar sanalreyonum dan ne kadarda kazıklandım diyen var.
    ben 3 yıldır çeşitli tarihlerde 7-8 alışverişim oldu en ufak bir sorunla karşılaşmadım
    Bu alışverişlerimin içinde 1700Tl ye tv de var 65 tl ye tansiyon aletide var . Bu nasıl iş anlayamadım.
  • Arkadaşlar bi arkadasım da aldı ürünü ancak fiyat 556 +KDV 669 tl. Ancak toplam fiyat 1338 tl yazıyor. Ürün de 1 adet yazıyor. Burda nerde yanlışlık var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiziksel58

Arkadaşlar sanalreyonum dan ne kadarda kazıklandım diyen var.
    ben 3 yıldır çeşitli tarihlerde 7-8 alışverişim oldu en ufak bir sorunla karşılaşmadım
    Bu alışverişlerimin içinde 1700Tl ye tv de var 65 tl ye tansiyon aletide var . Bu nasıl iş anlayamadım.

Ben de az önce onu yazacaktım. 2 defa alışveriş yaptım. Birinde geç kargolama yaptılar. 3-4 günde gelmeliyken 6. günde ulaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirjoe

Arkadaşlar bi arkadasım da aldı ürünü ancak fiyat 556 +KDV 669 tl. Ancak toplam fiyat 1338 tl yazıyor. Ürün de 1 adet yazıyor. Burda nerde yanlışlık var?

Yetişememiş. Tahsilat bitmeden ürünü size vermiyor. Dolayısıyla sizden önce davrananlar ayrılan stokları bitirmiş.

Size de eski fiyattan vermiş. Son ekrana sanırım dikkat edilmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visoela

quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

quote:

Orijinalden alıntı: visoela

Alıcaak arkadaşlara ipucu sepete ekleyin ve saat 22.50 den sonra sürekli F5 basın kart numarasını ve isminizi wordpad yazın daha sonra isimi kopyala yapın ödeme kısmına gelince daha hızlı olursunuz ayrıca önceden adres süzenlemeyi unutmayın

hocam tavsiyelerinize uyucam

alabildiniz mi hocam? bu sefer bayağı yavaş bitti

Hocam çok teşekkürler zor oldu epey arkadaştanda destek alarak aldık 1 adet bakalım:)
    Çok uğraştırdı lakin ama değdi..esasen çok ama çok cazip diil lakin axsess kartıma 25 para puan hariç bana özel 50 tl parapuan gelcekti bu yüzden değdi beklememe..

• quote:

Orijinalden alıntı: cemil88

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet60

Bu kadar şüpheyle yaklaşmanızı anlayamadım ama ekte sundum printscreen'i. uzun zamandır beklediğim bir kampanyaydı ve ikinci partide aldım. yaklaşık 2 dakikada alabildim cünkü adresimi güncellemiştim. ona rağmen sorunsuz bir şekilde siparişimi verdim ve onay mailimi aldım. bundan sonra telefonların gelmesini bekleyeceğiz sanırım. geldikten sonra da teşekkürümüzü ederiz ve değerlendirmelerimizi yaparız yine.
     Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava...

Şüpheyle yaklaşıcağız tabii bir çok kişi madur oldu bir çok siteden bak mesela alanlar hep 1-2 mesajı olan kişiler forumda bi tane de teğmen ve üstü alsın yok alamaz bence.

KURTLAR seyrettim daha evvelde hdd almıştım bu firmadan maşallah çok hızlılar
    şimdide kaptım 642 tl bir tane mini

• Arkadaşlar durum bu şekilde. İzah edebilecek olan var mı? Ben sebebi anlayamadım.
     Samsung i8190 Galaxy S3 Mini 669 TL, tek çekimde extra %4 indirim.Hatta Kargo da Bedava...
  • Şaka maka aldım 23:56da :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.