Şimdi Ara

Samsung i8000 Omnia2 Uygulama ve Destek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
32.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AKINCO

İlk oyun benden olsun.
    Kurulumu: Dosyayı rar'dan çıkarıp, klasör olarak, programları kurduğunuz hafızadaki "Programlar" klasörüne kopyalayın.exe dosyasına tıkladığınızda oyun çalışacaktır.Sesi kapalı oynarsanız oyun daha hızlı çalışıyor.Kurulum yapmadığımız için kısayol oluşmuyor.Ana menüye kısayol atmak için klasörün içindeki exe dosyasını kopyalayın, dosya yöneticisinden kısayol eklemek istediğiniz yere gelin, menüden "kısayol ekle" deyin.

http://www.4shared.com/file/131934277/d60ad341/CrayonPhysics.html

Samsung i8000 Omnia2 Uygulama ve Destek

kısayol eklemeyi nasıl yapıyoruz kopyalamayı falan ypıyorumda exe dosyasının menüde görünür biyerde olması için nereye kopyala dememiz lazım

• Bişeyi anlayamadım bu ekran döndürme olayı programlamı oluyor?telefonun kendi özelliğinde yokmu?
  • arkadaşlar bu call waiting fixin çalışması için soft reset yapmamaı gerekıyor kesinlikle kapagımı kaldırıp yapıcaz biri yardımcı olabilirmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metto05

Bişeyi anlayamadım bu ekran döndürme olayı programlamı oluyor?telefonun kendi özelliğinde yokmu?

her cihzada bazı yerlerde olur bu çevirme mevzuu, ve her cihazda ek programlarla uygulaması olmayan yerlere uygulanmaya çalışılınır, istisnasız bu böyledir. Yani i8000 de de var bu özellik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcagir -- 18 Ekim 2009; 20:26:20 >
  • Spb Mobile Shell 3.5 denedim
    Daha hızlı çalışıyor

Birde orijinal omnia arayüzünde favori telefon kısayolları yok.
    Yolda giderken evi aramak için rehberi açmak zorunda kalmak saçma
    SPB mobile shell ile bu sorun halloluyor

MS3.5 da daha başka bazı ek özelliklerde var: ekranlardan birinde görev listesi ve randevu listesini açık tutabiliyorsunuz
    Her an görebilirsiniz

Bu arada samsungun orijinal arka plan resimleri çok güzel ama bunları bilgisayara koplayaınca bozuk çıkıyor.
    Bir şekilde engellemişler 3ünü birleştirip Spb mobile shelle arka plan yapacaktım
  • quote:

Spb Mobile Shell 3.5 denedim
    Daha hızlı çalışıyor

Program harika bi program ama şarjı yiyip bitiriyo bi gecede %50 şarjda düşüş olunca kaldırdım
  • Kesinlikle Mobile Shell 3.5 kullanın derim süper bir program samsung wizarddan kat kat daha güzel telle beraber 2 gündür kullanıyorum arkadaşın dediği şekilde pilde çabuk bitme filan da yaşamadım, son 3 ayda sırasıyla, Omnia, N97, I8910 ve en son da bu teli kullanıyorum Symbiandan cok daha kullanışlı, ancak stereo hoparlor olsa iyi olurmuş, WM 6.5 le daha da iyi olacak diye umuyorum...
  • spb 3.5 kullanıyorum ve çok memnunum. ancak arka zemine resim atamadım. bunu nasıl yapabilirim acaba ?
  • arkadaşlar buraya pro yükleyen arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim .Bu spb 3.5 in sarz kullanımı hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim...
  • M
    quote:

Orijinalden alıntı: emre492

Kesinlikle Mobile Shell 3.5 kullanın derim süper bir program samsung wizarddan kat kat daha güzel telle beraber 2 gündür kullanıyorum arkadaşın dediği şekilde pilde çabuk bitme filan da yaşamadım, son 3 ayda sırasıyla, Omnia, N97, I8910 ve en son da bu teli kullanıyorum Symbiandan cok daha kullanışlı, ancak stereo hoparlor olsa iyi olurmuş, WM 6.5 le daha da iyi olacak diye umuyorum...

Mobile Shell 3.5 nereden yukleyebilirim ücretli galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: KerimBuldan

M
    quote:

Orijinalden alıntı: emre492

Kesinlikle Mobile Shell 3.5 kullanın derim süper bir program samsung wizarddan kat kat daha güzel telle beraber 2 gündür kullanıyorum arkadaşın dediği şekilde pilde çabuk bitme filan da yaşamadım, son 3 ayda sırasıyla, Omnia, N97, I8910 ve en son da bu teli kullanıyorum Symbiandan cok daha kullanışlı, ancak stereo hoparlor olsa iyi olurmuş, WM 6.5 le daha da iyi olacak diye umuyorum...

Mobile Shell 3.5 nereden yukleyebilirim ücretli galiba

google'a spb shell 3.5 yazın kendi sitesinden de başka sitelerden de indirebilirsiniz, ücretli ancak ücretsiz olarakda google da ufak bir araştırma yaparak bulmak mümkün :)

• Beyler i8000 e spb shell 3.5 kurunca telefon kendine geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KerimBuldan -- 19 Ekim 2009; 14:50:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okkanturkk

arkadaşlar ben garmin kurdum ve çok stabil çalıştı, bu konuda arkadaşlara yardımcı olabilirim

Bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim
  • Spb 3.5 harbiden güzel ardaşlar mutlaka deneyin...Sormak istedigim ise
    -iş ve işlemlerde bir yavaslama olcakmı neye sıkıntı acıyor bu fıkrınız varmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melvin34

kısayol eklemeyi nasıl yapıyoruz kopyalamayı falan ypıyorumda exe dosyasının menüde görünür biyerde olması için nereye kopyala dememiz lazım

File Explorer'ı açın, programın klasörüne girin. exe dosyasının üzerine tıklayıp bekleyin, kopyala deyin.Windows klasörüne girin, Start Menü klasörüne girin,Programs klasörüne girin, Menü tuşuna basıp Düzenle seçeneğini açın, Kısayolu Yapıştır seçeneğiyle işlemi tamamlayın.Oyunun kısayolunu programların içinde göreceksiniz.
  • WMLongLife, 2G,3G, band seçimi gibi pek çok ayarı yapabilen bir program. Yalnız kurduktan sonra ayarlarını yapmak gerekiyor, örneğin ekran açılınca devreye giriyor fln, ben bunları kapattım.

http://rapidshare.com/files/291664301/WMLongLife-0.60.205.cab

SPB Shell 3.5 programını daha önce vermiştik, ilk mesajlarda var.

Tiger Woods 2009, harika bir golf oyunu

http://rapidshare.com/files/217116899/tigerwoods09.cab

Fifa 2009, denemedim

http://rapidshare.com/files/230149584/fifa09.cab

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINCO

quote:

Orijinalden alıntı: Melvin34

File Explorer'ı açın, programın klasörüne girin. exe dosyasının üzerine tıklayıp bekleyin, kopyala deyin.Windows klasörüne girin, Start Menü klasörüne girin,Programs klasörüne girin, Menü tuşuna basıp Düzenle seçeneğini açın, Kısayolu Yapıştır seçeneğiyle işlemi tamamlayın.Oyunun kısayolunu programların içinde göreceksiniz.

çok teşekkürler hallettim kaç gündür uğraşıyodum walla

• geçen pazar Vatan'dan aldığım I8000 kutusundan 4GB kart çıktı normal olarak, ama bunun yanı sıra aletin içinde de 512MB kart çıktı.. ama bu kartın yazıları silik gibi.. arkadaşların aldıkları TELPA I8000'lerde de 2 kart mı cıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzo11

geçen pazar Vatan'dan aldığım I8000 kutusundan 4GB kart çıktı normal olarak, ama bunun yanı sıra aletin içinde de 512MB kart çıktı.. ama bu kartın yazıları silik gibi.. arkadaşların aldıkları TELPA I8000'lerde de 2 kart mı cıktı?

Bende 1 tane 4gb lık kart cıktı.
    512 lik kart boş muydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulldog

quote:

Orijinalden alıntı: ozzo11

geçen pazar Vatan'dan aldığım I8000 kutusundan 4GB kart çıktı normal olarak, ama bunun yanı sıra aletin içinde de 512MB kart çıktı.. ama bu kartın yazıları silik gibi.. arkadaşların aldıkları TELPA I8000'lerde de 2 kart mı cıktı?

Bende 1 tane 4gb lık kart cıktı.
    512 lik kart boş muydu ?

walla aletı alır almaz dırek o kartı cıkardım 4Gb taktım.. sonra o kartı normal SD adaptöre takıp PCye taktım ama benım adaptor bıraz gevsek sankı kartı gormedı.. sonra da denemedım.. ama eve gıdınce takıp bakayım..

kart kullanılmış gibi gelince alet kullanılmış mı diye şüphelendim ama alet gayet sıfır duruyordu ayrıca kutusunu ılk ben actım.. dısındakı plastık dahil..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.