Şimdi Ara

^^Samsung İ780^^ Dokunmatik ve WM6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bu nekadar İ600e benzesede bir pocketpc. cunku qwerty klavyesının yanında dokunmatik ekran özelliğide barındırıyor. Bunun yanında en önemli özelliği cihazın ortasında bulunan kare tuş aslında bir touchpad. ekranda cıkan mouse ımlecı sayesınde cihazı cok rahat kullanabiliyorsunuz.
    150mb dahili hafızaya sahip. ve windows mobile 6.0 pocket pc edition yuklü.....

• bu telefonu kullanan biri var mıdır acaba ona birşeyler danışsak?
  • yok daha neler.3 ay içinde gelirse iyi
  • nasıl?
  • :D
    konuyu hortlatmış biri :D
    i780 aldım ancak leng cd si yok programı samsungdan indirdim key yok, ingilizce kaldık öyle :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN.... BlackBerry Bold 9000, SAMSUNG İ 780, BLACK BERRY 8320 HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ. KAFAM KARISTI... MADDİ OLARAK BLACK BERRY 8320 ALABİLİRİM AMA BOLD BİRAZ ZORLUYOR BENİ. SAMSUNG İ 780 NASIL BİR CAİHAZ BUNLARA GÖRE YARDIMCI OLURMUSUNUZ...?
  • black berry bold karizma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mertccc

ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN.... BlackBerry Bold 9000, SAMSUNG İ 780, BLACK BERRY 8320 HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ. KAFAM KARISTI... MADDİ OLARAK BLACK BERRY 8320 ALABİLİRİM AMA BOLD BİRAZ ZORLUYOR BENİ. SAMSUNG İ 780 NASIL BİR CAİHAZ BUNLARA GÖRE YARDIMCI OLURMUSUNUZ...?

blackberry bold al pişman olmazsın.
  • Nedense bu tip cihazlar bana itici geliyor
  • beyler bende samsung i780 var kullanıyorum yanında gelen navigazyon cd ile yazılımı sd karta atarak gps kullanılıyor ekstra gps gerek duymadan ve
    cihazın yanında türkçeleştirme cd si de geliyor ayrıca çift batarya çıkıyor, hem dokunmatik ekran hem optik mouse ve hemde klavye ve beyler blackberry de kullandım diğer telefonlardan da kullandım inanın bu cihaz şu anda piyasada alınacak en başarılı cihaz, Haa yok ben elimde millet görsün diye dolaştırıcam derseniz o zaman iphone dan başkası kurtarmaz.
  • Cihazın klavyesi ve konuşma kalitesi nasıl acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.