Şimdi Ara

__SAMSUNG i550W KARDEŞLİĞİ__ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
3
Favori
47.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar ben i550 lımle beraber ıngıltere goctum.... route66 uk map ı nerden ındırebılırım... bırde telefonumun wırlessını wırlessız laptopumda kullanabılırmıyım.. gelen cevaplara sımdıden tesekkur ederım
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Route 66 avrupa haritasını nereden bulabiliriz?
  • arkadaşlar garmin 500 neden blutoth acmak istiyor bir de iki de bir de gps bulunamadı diyor sebebini bilen arkadaşlar bana garmin konusun da yardımcı olurmusunuz roted 66 vardı sildim telefonumdan şimdi garmin yükledim türkiye haritası verilen linkte rapids hare. hata veriyor o yüzden türkiye haritasının linginde de yardımcı olursanız sevinirim
  • SAMSUNG i550W CEP TELEFONU TEMİZ VE GARANTİLİ

    http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-i550W-CEP-TELEFONU-TEMIZ-VE-GARANTILI_W0QQidZZ27128420

    son: 5 gün 20 saat

    Şu anki fiyat 225,00 TL

    225ede bitebilir artadabilir...

    İhtiyaç fazlası olduğu için 3G bağlantı ve görüntülü görüşme özellikli Samsung i550w cep telefonumu satıyorum.
    Cihazın tek kusuru kasasındaki boya atmalarıdır (çizik değil kesinlikle). Servise gönderirim derseniz ücretsiz olarak kasayı da değiştirirler. Ürün yaklaşık 1.5 sene bende kalmış olup kesinlikle servis yüzü görmemiştir. Alıcısına çok temiz, kullanışlı, sorunsuz cihazdır. GPS navigasyonu, WiFisi ile çok fonksiyonlu mükemmel bir cihazdır. Trackball ile kullanımı inanılmaz zevklidir. Menüde gezinirken oyun oynarken tuşlara basmaktan parmaklarınız ağrımaz :)




  • arkadaşlar bluetooth kulaklıkla müzik dinleyen varmı i550w
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çelik377

    arkadaşlar bluetooth kulaklıkla müzik dinleyen varmı i550w

    güzel soru, ayrıca bluettoth kulaklık film izlerken de işe yarıyor mu?
    bir sorum da bu telefonlara tuş takımı temin edebilirmiyim? alalı 2 sene oluyor, kasa ve tuş takımını yenilemek istiyorum.
  • arkadaşım benim anakart değişti ama 459 tl fiyatı kasayla tuştakımını bilemiyeceğim
  • Tuş takımı stokta mevcut mudur bilemem ancak 15 dolar civarında kasa ise 20 TL civarında idi birkaç ay evvel.
  • Arkadaşlar anakartım değişmişiti garantiden dün kendi kendine sınırlı svc yazdı ekranda şebeke problemi yani şimdi garantide bitti anlayamadığım sıfır anakart nasıl şebeke problemi verir bizim süreç nasıl işler

    kadıköy samsung servisi desteck bilişim
  • Servisle iletişime geçmeniz gerekli ilk olarak, detaylı bilgi alıp, teminat verirlerse ücretsiz değişim için, ona göre teslim edin.
  • arkadaşlar,

    telefonu sıvı ile temas eden oldu mu, benim tel su anda acılmıyor. bu durumda nasıl tamir yolu izlemek gerekir. servis anakart değişecek diyor. 265 tl.
  • selam arkadaşlar i550w telefonum var 8 gb kart destekliyormu bu telefon?
  • selam arkadaşlar son mesajımı gördüm de ANAKART problemi: servis anakartı telekominikasyon kurumuna kayıt ettiremedi o sebepten sınırlı SVC yani kayıt dışı görünüyordu : bu durum yaklaşık iki -ikibuçuk ay devam etti samsung'a haftada bir mail attım müş teri hizmetleriyle,şikayetim var,aracılığı ile bunlar yetmedi yani çözemediler bekleyin açılacak dediler TÜKETİCİ MAHKEMESİNE verdim sonunda cihazı geri istediler anakart yine değişmedi ancak eski faturadaki imei numaram onların takdığı anakartın üzerine yazıldı vel hasıl cihazı kullanıyorum sorun yok sadece cihazın etiketinde başka imei numarası var *#06#de başka numara Bilginiz olsun dedim.....

    8gb destekliyor
  • belki hala ihtiyacı olanlar vardır diye düşünerek bi bilgi vereyim arkadaşlar.
    İ550w hardformat atmak için tüm yöntemleri denedi iseniz telefonu kapatın açarken 0 ve 8 tuşlarına basılı tutun hard format yapılmış olur.
  • dün babamın bir arkadaşı babama bu telefonu vermiş bugün telefona el koydum:) gerekli programları ve bazı oyunları yüklemek istiyorum ancak sertifika hatası ile karşılaşıyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim.telefonun hoparlörden mp3 çalarken ses seviyesini artırmak mümkün mü bir takım yardımcı programlar sayesinde.birde acaba bu telefonun dış kasasını nereden değiştirebiliriz acaba.şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCKLeSS17 -- 5 Haziran 2011; 21:21:16 >
  • Samsung i 550 İle alakalı bir şey danışacağım bunu çöze bilen biri varmı bilmiyorum.

    Ben artık samsung i 550 telefonu ıskartaya ayırdım bir sorunu yok ama daha gelişmiş tableti kullanıyorum artık.

    Benim kuş merakımda var. Kuş bakıyorum ve gündüzleri işte çalıştığım için akşam iş dönüşü ancak kuşları göre biliyorum.

    Ben de dedimki bu telefonun Kulaklığını taktığımda otomatik cevaplama özelliği var, ozaman bu i550 yi ben kümese bağlıyayım görüntülü aradığımda cevap verir bende kümeste bir sorun varmı yokmu gündüzleri göre bilirim dedim kendi kendime ve uyguladım.

    öncak büyük bir engel çıktı karşıma telefon otomatik cevap veriyor fakat Karşı tarafa görüntü göndereyimmi diye benden ayrıca o esnada izin istiyor.

    İş te bunu çözmek istiyorum telefon Götüntülü arama geldiğinde bana görüntüyü karşı tarafa göndereyimmi diye sormasın. direk otomatik cevap versin istiyorum.

    Bu sorunu nasıl aşabileceğim hususunda bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.

    şimdiden teşekkürler.

    Harun Bayraktar
    harbay1907@hotmail.com




  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.