Şimdi Ara

Samsung İ5503 Glaxy5 ... kulananlar buraya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı .. yeni aldm ..
    telefonun ekranı çizilmeye karşı sağlammı yoksa normalmi .. bu gorilla glass varmı yani sağllamı çizilirmi hemen ...

1 . ekranı kapasitif ama ilerde arıza yaparmı ekrana basınç yapılmadan çalışıyor ama kafama takıldı işte.. diğer star wifi ler gibi değil tırnaklama usullü değil sonuçta ..

2. sorum .. cihazda 256 ram 600 mhz cpu var .. yeni android sürümlerini desteklermi ..

3. sorum .. pinch zoom modlama ile eklenebilirmi telefona ...

4. ekranı yetersiz gibi yazılar okudum da ben gayet net buldum ama nette genelde beğenmemişler nedense anlamadım .

5. 280 tl ye 0 spot 1 yıl garanti altında kulaklık şarj aleti dahil aldım kazıkmı yedim acaba ...

sizin bu telefon hakkındaki düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar ...

son olarak bu başlık altında toplanalım kulanan arkadaşlar varsa bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşalım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 15 Ocak 2012; 4:55:03 >

• 2.2 olarak europe sürümleri mevcut türkçe lokasyon destekli 2.2 muhtemelen gelmez custom olarak 2.3.7 mevcuttur ama tavsiye etmem europe sürümlerini araştırmanı tavsiye ederim odin prgramı ile yükseltebilirisn bide 2.2.2 italya sürümü var geçenlerde çıktı arkadaşımda bu tel var deneme imkanım olmadı o yüklenebiliyo ise prblemsiz içinde türkçe desteği muhtemelen vardır denemeni öneririm ama önce bi araştorma yap mutlaka
  • telefonu değiştirdim alışamadım bir türlü corby 2 aldım bu nasıl sizce
  • keşke androidli bi telefon düşünseydiniz bu saatten snra işletim sistemsiz bir telefon almak çokta mantıklı değil doğrusu android ios windows phone 7 yada diğer sistemler hiç farketmez bu zamandan sonra mutlaka popüler bi işletim sisteminin telefonun güncelliği açısından katkısı her şekilde olacaktır.
  • babama verdim bunu zaten .. ben s2 falan düşünüyorum 2 3 ay sonra falan .. yada ona eş değer yada sony ericson xperia neo gibi bişey ler ..
  • Galaxy Y alsaydınız daha iyiydi, indirimli 430TL civarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.