Şimdi Ara

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: belmondoneo Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
691
Cevap
60
Favori
29.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • q990f ne zaman geliyor ya yenisi çıkmışken q990d almak istemiyorum 😃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Almanya dan sorgulattım 870 euro

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • belmondoneo kullanıcısına yanıt

q990D Neden istemiyorsunuz

• f hem yeni hemde subwoofer 300 watta çıkmış deniyor , 32 hz ye kadar bassların indiği söylenmiş , aynı fiyatla girerse niye d alayımki , güncelleye güncelleye gidiyolar d’den daha iyidir diye düşünüyorum
    hxos plusyoutube
    Samsung Q990F Soundbar system PART #1: The SUBWOOFER and the SURROUND speakers
    https://www.youtube.com/watch?si=O8_xWVenkeIeO50O&v=pOIM5Fr23Iw&feature=youtu.be

adamın biri içini açıp inceleme falan yapmış 2 part halinde merak eden bakabilir.

buda sub hz testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmondoneo -- 16 Nisan 2025; 12:7:54 >

• harmey H kullanıcısına yanıt

Şu anki fiyat son 1 yıl içerisinde en yüksek fiyat ben 36ya almıştım

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben ps5 kullanıyorum ps5 kullanırken ses 3 dk.da bir 1 saniye kesilip geri geliyor bunu ps5in ses ayarlarından dolby atmos u açtığımda yapıyor. Diğerlerinde yapmıyor bu neden olur ve atmos yerine dolby audio seçili olsa çok fark olur mu.

• Kahraman.E kullanıcısına yanıt
    Kredi kartına 9 takait olsa hemen alırım. Ticari karta yapıyorlar oda sıkıntı

Twitter eklenmiş müzik için de kullanılabilir olmuş o zaman ama işte Türkiyeden birileri alıp en az 1 hafta deneyimden sonra yazarlarsa biz de bilgi sahibi olabiliriz.

• harmey H kullanıcısına yanıt

O zaman n11'den alışveriş kredisi ile alacaksın. Mahvettiler güzelim ülkeyi hiç bir şey alamaz olduk 😔

• Kahraman.E kullanıcısına yanıt
    mağazada falan denemek lazım ikisinide az para değil sonuçta hele bir türkiyede satışa çıksında

• Samsung 55S90D tv ile direk uyumlumudur? Samsung TV nin yanına android tv box da ekleyeceğim. Xioami nin 4k kutusu var ama ram vs artık yetmiyor kasıyor. Güncel güçlü bir cihaz ekleyeceğim yanına, tv den mi alıyor sesi yoksa box dan mı çıkış alıyor?

Teşekkürler, iyi çalışmalar.

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    Ses sistemlerinde her markanın kendi ekosisteminin tercih edilmesi için koyduğu, TV hoparlörlerinide sisteme katan özellikler var (Samsung'da Q-Symphony, LG'de WOW Orkestra gibi). Çoğu kullanıcı olmasada olur diyor bu özelliklere. Son model bir, iki yıllık aynı marka TV ve ses sistemleri kablosuz Dolby Atmos desteği ile geliyor. Ayrıca son LG ses sistemlerinin detaylı kontrolleri TV'deki Ev Gösterge Paneli'nden yapılabiliyor.

Kişiye göre değişen ama genel olarak çokda önemsenmeyen yukarıdaki özelliklerin haricinde her marka ses sistemi her marka TV'de kullanılabilir. Tek kumanda ile kullanım için HDMI-CEC özelliği olması kafidir o da pek çok TV'de eskiden beri olan bir özelliktir.

TV'niz güncel bir modeldir. Q990D soundbarın tüm özelliklerini mevcut TV'niz ile kullanabilirsiniz.

Android TV Box, Apple TV gibi harici bir medya player alacaksanız harici oynatıcınızı soundbarın HDMI IN girişine takıp soundbarı da TV'nizin eARC HDMI'na takmanız yeterli olacaktır. ARC HDMI sayesinde sesi, ses sistemi çözerken görüntü TV'ye iletilmektedir. Q990D'nin 2 adet HDMI IN girişi vardır ve bu HDMI'ların versiyonları 2.1 olarak 48Gbps ile güncel tüm modern grafik kartlarının ihtiyaçları karşılayabilecek hızı destekler. Bildiğim kadarıyla HDMI 2.1 versiyona sahip ilk soundbar q990d'dir... Yalnız sizin TV'niz güncel olduğu için sahip olduğu HDMI versiyonlarının (en az bir iki tanesinin) 2.1 olduğunu tahmin ediyorum. Bu sebepten harici medya player'ı soundbara veya TV'ye bağlamak aynı sonucu verecektir...

Q990D'nin esas performansı kayıpsız seste ortaya çıkıyor. Harici android box alacaksanız kayıpsız sesi passthrough edebilen bir cihaz almanızı tavsiye ederiz. Güncel Android 12 doğal olarak kayıpsız sesi passthrough edebiliyor. Güçlü donanım özelliği ile beraber Android 12 desteği olan cihazları tercih etmenizi öneririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 21 Nisan 2025; 10:18:33 >

Valla bende yeni ev diziyorum, yeni tv ve sinema sistemi alacağım sizle aynı noktadayım ama yurt dışı fiyatını görünce, pekte beklenesi değil gibi gözümde :)

https://www.bestbuy.com/site/samsung-q-series-soundbar-hw-q990f-11-1-4-ch-w-subwoofer-and-rear-speaker-graphite-black/6619387.p?skuId=6619387

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkürler, normal olarak çalıştığına hem fikirim sıkıntı yok ama bazı kullanıcılar uyumla ilgili en iyi performansı samsung tv ile veriyor yorumlarından ötürü bu soruyu sormuştum. Yanıtınız ve detaylar için teşekkürler, yeni android box için araştırmaya başladım.

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    Aslında TV'niz güncel, q990d ile beraber pek çok ihtiyacınızı giderir. Android box arayış motivasyonunuz kayıpsız ses ile beraber iyi bir görüntü ise soundbar sayfasında @sadays üstadın yorumlarını dikkate almanızı tavsiye ederim. Bugünlerde fiyat/performans olarak bir ürün tespit etmişti; mesajı şurada:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161152970

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Bakıcam, yurt dışı alışverişle ilgili engelimde yok. Bulgaristana düzenli gidip gelen yakınım var. Buraya gelmeyen ürünleri bulgar adresine satın alıyorum, o elden getiriyor. Biraz araştıracağım 4-5 sene kullandık xioami 4k box modelini ama artık twitch açmıyor, netflix ve youtube da da zorlanmaya başladı. Rami ve özellikleri yetersiz kalıyor. Kaslı güçlü bir cihaz arayışındayım :)

• Güncelleme gelmiş ama insallah sorunlu sürüm filan değildir. 😅

• Peerless kullanıcısına yanıt

Bozulsun boşver. Adamlar garantisi bitmiş cihazları bile değiştirdi korkma 😁

• Apple musicgin windowsa Dolby Atmos desteğiyle kaç zamandır Grundig gsb 950 ile DAtmos müzik dinliyordum o da müthişti imkan varsa diğer DAtmos olmayan cihazlarda müzik dinlenmez diyordum. Takı bugün PC ayarlayip q700b + q990d surroundlarla dinleyinceye kadar. Şimdi ise bu müziği dinledikten sonra DAtmos olmayan müzik dinlenmez düşüncesindeyim. Bu başka bir şey müzik odada geziyor adeta dans ediyor. Dolby nin sesi nesne haline getiriyoruz ifadesini şimdi anladım. Kesinlikle artık Dolby Atmos desteklemeyen ses cihazı almamak lazım.

Aksilik buya bugün de satın almış olduğum Bluetooth hoparlör de geldi daha önce Frame i iade ettiğim için iade etmeye de yüzüm yok.

Denememis arkadaslara tavsiye: Apple music uzamsal ses: elektronik listesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Us-Ta -- 21 Nisan 2025; 23:49:20 >
  • RoyGreen kullanıcısına yanıt

M6 ölçü, 12 veya 15 mm uzunluk ancak bulmak zor. Ben 20 mm alıp araya somun koydum mecburen.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.