Şimdi Ara

Samsung HW-N400/TK Kablosuz 2 Kanal Soundbar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung HW-N400/TK Kablosuz 2 Kanal Soundbar

    Daha iyi bir ses deneyimi için geliştirilen Samsung Soundbar modeli, modern özellikleri ile fark yaratır. Kendi sınıfında üst düzey özellikler taşıyarak dikkat çeken ürün, en iyisini hedefleyenlere hitap eder.

    Gelişmiş Özellikleri ile Samsung Soundbar

    Alçak frekanslı dâhili iki hoparlörü sayesinde mükemmel bir ses kalitesi sunan ürün, hoparlörlerinin yanında bir ses kanalına sahiptir. Böylece daha güçlü bir ses ile filmlerin, müziklerin keyfini çıkarmanızı sağlar.
    Televizyon eşlikçisi ile günlük televizyon programlarını sinema kalitesinde duymanıza imkan verir. Bluetooth özelliği ile kablosuz bağlantı özelliği taşıyan cihaz, farklı cihazlar ile kolayca kullanılabilir.
    Geniş aralıklı hoparlörleri sayesinde odanın her noktasında eşit ses yayarak ideal bir kullanım sergiler. Çevresel ses genişletme özelliği ile eşit ve yüksek kaliteli dinleme alanı oluşturarak odanın yer yerinde ses efektlerinin keyfini çıkarmanızı sağlar.
    Samsung Audio Remote uygulaması sayesinde akıllı cihazlar ile kontrol edilebilen ses sistemi, kablosuz bağlantı özellikleri ile dinleme listenizi tek dokunuşla oynatmaya imkan verir.
    HDMI bağlantısı ile özel bir kurulum gerektirmeden takar takmaz kullanılabilen ürün, sade tasarımı ile en modern evlere uyum sağlar. İdeal ebatları ile televizyon altına yerleştirerek kolayca dekorun bir parçası haline gelir.
    Teknik Yapısı ile Samsung Soundbar

    Kanal Sayısı: 4
    Ses Çıkış Gücü: 22 W
    Bluetooth: Var
    Frekans Aralığı: 55Hz ~ 20KHz
    3D Video Geçiş: Var
    Global Teknoloji Markası Samsung

    1938 yılında Güney Kore’de kurulan Samsung, çok uluslu şirketlerden biridir. 1990’lı yıllardan sonra dış dünyaya açılarak dünya genelinde hızla büyüyen firma, ev elektroniğinden akıllı cihazlara kadar birçok alanda üretim yapar.

    Kolay Kurulum ve Kullanım

    Samsung ses sistemi, teknik destek gerektirmeden duvara monte edilerek kurulur. Uzaktan kumandası ile ayarları yapılan cihaz, akıllı cihazlardan kontrol edilebilir yapısı ile benzerlerinden ayrılır.


    Samsung HW-N400/TK kablosuz 2 kanal Soundbar, yüksek ses performansı sağlayan zengin teknik donanımı ile tüketici beğenisini kazanmayı başarır. Müzik tutkunlarına oldukça hitap eden ürün, en gelişmiş geniş aralıklı hoparlörleri ile odanızın her yerinde daima şaşırtıcı sesler elde eder.

    Gerçeğe Yakın Ses Deneyimi

    Samsung HW-N400/TK kablosuz 2 kanal Soundbar, dahili alçak frekans hoparlörü sayesinde ayrı bir alçak frekans hoparlörüne ihtiyaç duymadan çepeçevre derin ve mükemmel baslar sunar. Soundbar, iki dahili alçak frekans hoparlörüne ve bir ses kanalına sahiptir. Bu sayede daha fazla alan ve daha fazla bas elde eder.
    En son teknoloji ile donatılan Samsung HW-N400/TK kablosuz 2 kanal Soundbar, geniş aralıklı ve yüksek frekanslı hoparlöre sahiptir. Bu geniş ses kapsamı sayesinde de odanızın her yerinde sürekli olarak mükemmel sese erişim sağlar ve kullanıcıya konser havasında bir deneyim yaşatır.
    Çevresel ses genişletme özelliği sunan Samsung HW-N400/TK kablosuz 2 kanal Soundbar, eşit ve yüksek kaliteli sesleri yaymak için dinleme alanını yanlara ve yukarı doğru genişletir. Kablosuz Çevresel Set teknolojisi, Soundbar’ınızı kablo karmaşası yaşamadan kolayca bir çevresel ses sistemine dönüştürmenizi sağlar. Bu özellik sayesinde de gerçekten sürükleyici çevresel efektler ile harika ses kalitesinin keyfini çıkarmaya yardımcı olur.
    Bluetooth fonksiyonlu Samsung HW-N400/TK kablosuz 2 kanal Soundbar, hızlı ve kolay bir şekilde, kablo karmaşası yaşamadan cihazınızı Samsung TV’nize bağlama imkanı tanır. Böylece tüm favori içeriklerinizin keyfini anında daha net ve daha etkili ses kalitesi ile çıkarabilme olanağı sağlar. Aynı zamanda mobil cihazlarınızda da hiçbir sorun yaşamadan, her yerde en yüksek kalitede müzik dinlemeyi kolaylaştırır. Soundbar, kendi HDMI bağlantısına da sahiptir. Bu sayede basitçe TV’ye bağlanabilir.
    Güç, ses ve hatta ses efektleri için temel Soundbar işlevlerini, TV UI üzerinden bir Samsung TV uzaktan kumandası ile kontrol edebilmenize yardımcı olur. Tek kumanda teknolojisi sayesinde de tüketiciye kullanım kolaylığı ve konfor sunar.
    Samsung Soundbar, Android destekli akıllı telefonlardan veya tabletinizden Samsung Audio Remote uygulaması ile kolaylıkla kontrol edilebilir. Tek bir uygulamayla tüm temel Soundbar fonksiyonlarını kontrol etmek ve en sevdiğiniz şarkı listelerini oynatmak için Bluetooth üzerinden bağlanmak yeterli olur.
    Teknik Özellikler

    Güç Tüketimi: 22W
    Hoparlör Sayısı: 4
    Bağlantı Noktaları: Bluetooth – USB – HDMI
    Ürünün Boyutu: 640 mm x 71 mm x 100.3 mm
    Ağırlık: 4.5 kg
    Kutu İçeriği

    Samsung HW-N400/TK kablosuz 2 kanal Soundbar kullanıcıya sunulurken kutusundan; kullanım kılavuzu, uzaktan kumanda, HDMI kablosu, duvara montaj parçası ve batarya çıkar.

    Yenilikçi Marka: Samsung

    1938 yılında Lee Byung-Chul tarafından kurulan Samsung markası, Güney Kore merkezli bir teknoloji şirketidir. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Samsung markası, fonksiyonelliği ve özgün tasarımı bir araya getirdiği teknoloji ürünleri ile dikkat çekmeyi başarır.

    Güçlü ve Derin Baslar

    Müzikseverlerin ilgisine çeken Samsung HW-N400/TK kablosuz 2 kanal Soundbar, özel Samsung teknolojisi ile güçlendirilmiş geniş aralıklı hoparlörleri sayesinde aynı anda daha güçlü ve derin baslar elde etmenizi sağlar. Böylece tüm ortama saran, üç boyutlu bir ses deneyimi yaşatır. Film izleme, oyun oynama ve müzik dinleme keyfini en üst seviyeye çıkaran cihaz, ergonomik tasarımı ile de dilediğiniz yere kolaylıkla taşınabilir. Bekleme modunda sadece 2.6 W enerji harcayan Samsung Soundbar, düşük güç tüketimi ile de dikkat çeker. Tasarruf sağlayan teknolojisi ile evinde konser ve sinema havası yaşamak isteyen kullanıcıların ilk tercihi olur.



    Garanti Süresi (Ay) 24
    Yurt Dışı Satış Yok
    Stok Kodu HBV00000CEYIX

    ÜRÜN HEPSİBURADA 09/2018 FATURALIDIR. KUTUSU İÇERİĞİ HERŞEYİ TAMDIR. 15 AY DAHA GARANTİSİ VARDIR. SIFIR GİBİDİR. REFERANSLARIMA BAKARAK ÜRÜNLERİM HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ. DAHA ÜST MODELE GEÇTİĞİM İÇİN SATILIKTIR. KENDİSİ GAYET YETERLİ BİR CİHAZDIR.
    Fiyat : 400 TL
    Samsung HW-N400/TK Kablosuz 2 Kanal SoundbarSamsung HW-N400/TK Kablosuz 2 Kanal Soundbar
    Samsung HW-N400/TK Kablosuz 2 Kanal Soundbar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HY Gaming -- 16 Ağustos 2019; 10:57:22 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.