Şimdi Ara

SAMSUNG HT-F5550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
8.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar samsung ht-e5550 alıcaktım teknosada stoklarda yok yeni ürün çıkmış sanırım F5550 serisi kullanan varmı birde arada fark varmı e serisiyle f serisinini
    http://www.teknosa.com/urunler/110100716/samsung-ht-f5550-3d-bluray-ev-sinema-sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winusers -- 3 Haziran 2013; 21:27:55 >

• güncel
  • F - için : Yeni dizayn blu-ray player, Flac müzik desteği ve dual core işlemci.

(Birde samsung yeni ürün yazılımında kopya Blu-ray disc desteğine karşı koruma olabilir. Bu durum önemli ise teşhir ürünü denenebilir. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

F - için : Yeni dizayn blu-ray player, Flac müzik desteği ve dual core işlemci.

(Birde samsung yeni ürün yazılımında kopya Blu-ray disc desteğine karşı koruma olabilir. Bu durum önemli ise teşhir ürünü denenebilir. )

samsungun kendi sitesinde f5550 diye bir model yok ama. onun yerine f5530 var.

5550ler acana pararlel ith mı ki?

5530 ile 5550yi karşılaştırdım.

5530da Radyoda RDS var; 5550de yok.

5550 Real media dosyalarını okuyabiliyor, 5530 okuyamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 21 Haziran 2013; 10:53:14 >
  • Bu üründen ben de almak istiyorum yok mudur kullanan kimse?
  • up
  • ratt01 R kullanıcısına yanıt
    guncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony HT-DDW880
    18 yıl önce açıldı
    Samsung HT-E350
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bende 55es7000 led tv var bende max750tl ses sistemi istiyorum film ve lig tv öncelikli olacak filmleri genelde hdd den izliyorum veya bilgisayar tv ye baglı izliyorum sadece hoparlor yeterli olurmu yoksa bluray player falanda gereklimi bu konulara biraz yabancıyım önerilerinizi bekliyorum....
  • 5550 nin arka hoparlorleri de tall boy. 5530 un kucuk
  • HT F-5530 olanından aldım sistem kuruldu daha göremedik orası ayrı :) içini dışını inceledikden sonra yazarım ama en büyük sorunumu bu sistemi pc ye nasıl bağlıyacaz.

Şuan LG 660M tv yi HDMI girişi ile pc monitörü olarak kullanıyorum. Tv den 5.1 ses almak için ayrı bir HDMI la ARC girişinden bluray player a bağlayıp se almak mümkün mü? Ya da nası lbir yol uygulamam gerek.

Açıkcası istediğim pcyi tv ye bağlayıp sesi de 5.1 olarak ses sisteminden almak istiyorum sesde kayıp olmadan. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!
  • merhaba. ürünü kullandığınız bu süreçte yorumlarınızı merak ediyorum.... paylaşmanız mümkün müdür acaba?
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Ürün gayet başarılı benim için önemli olan Bass ın titretmesiydi, ses seviyesi 25 le 30 arasında bile kaliteli bir film oynatınca güzel titretiyor :D pişman olmasınız arkadaşlar ses gayet net çıkıyor, çok bilgili bir arkadaş değilim kusura bakmayın. Receiver konusunda altyazı sıkıntısı hiç yaşamadım, en sevdiğimse 2d altyazıları 3d ye çevirebilmesi.

Pc den 5+1 ses almak için optik kablo ile bağlantı yapılması gerekiyormuş optik kablo aldık ama anakart optik çıkış olmadığı için kaldı başka bir bahara, ses kartı ile çözülebilir.

Mutlaka optik gişirden bağlayın tv ye ses daha kaliteli oluyor, HDMI ARC den ses kaybı yaşanıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_86236325/f_//tm.htm#90252293 buraya da konu açmıştım cevap gelmeyince.

@emrahsnr

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicci

Ürün gayet başarılı benim için önemli olan Bass ın titretmesiydi, ses seviyesi 25 le 30 arasında bile kaliteli bir film oynatınca güzel titretiyor :D pişman olmasınız arkadaşlar ses gayet net çıkıyor, çok bilgili bir arkadaş değilim kusura bakmayın. Receiver konusunda altyazı sıkıntısı hiç yaşamadım, en sevdiğimse 2d altyazıları 3d ye çevirebilmesi.

Pc den 5+1 ses almak için optik kablo ile bağlantı yapılması gerekiyormuş optik kablo aldık ama anakart optik çıkış olmadığı için kaldı başka bir bahara, ses kartı ile çözülebilir.

Mutlaka optik gişirden bağlayın tv ye ses daha kaliteli oluyor, HDMI ARC den ses kaybı yaşanıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_86236325/f_//tm.htm#90252293 buraya da konu açmıştım cevap gelmeyince.

@emrahsnr

Selam

ben de bu ürünün bir başka modelini almak istiyorum .. fakat hard diskimi bluraya takıp film izlemek izliyorum .. kopya blurayleri çalıştırmayabilir diye demiş birisi yuıkarıda .. peki hdd de ki filmler için de geçerlimi ? eğer böyleyse boşa blurayli bir sistemi almaya gerek yok .. samsungun playerları mkv destekli .. normal de sony alırdım fakat mkvleri destekliyor .. samsung o kadar iyi mi sizce ? lg ile samsungu kıyaslarsak hangisi iyi ? lg imax kalitesi var .. gerçi şu an için geçici bir ürün arıyorum .. iki ürün arasında kararsız kaldım .. şu an da bu ürün medimarktte 1000 lira .. ama o kadar da zorlayamam bütçemi .. bluray oynatıcı şart değil .. ortalama 400-500 lira civarı bir ses sistemi arıyorum ..

SAMSUNG HTF5550TK 5.1 Ev Sinema Sistemi SMART 3D Blu-ray Oynatıcı - 949,- TL MEDİAMARKT

ama illa böyle bir sistem şart değil .. jameson marka ya da denon da olabilir .. jameson da da buldum bir tane hangisini alayım sizce ? çok kararsızım ..

Jameson JSM-402 1+1 Ses Sistemi 459,01 TL Hepsiburada

bu kolon ses sitemine jameson a sonra da küçük kolonlar bağlayabilirmiyim ? sesi yaymak için .. çok soru sordum ama aklımdakileirnin yanıtını alamadım bir türlü :)

• System Lord S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle selamlar

Dvd veya kopya bluray film hiç denemedim ama hardiskten hiçbir sıkıntı olmadan her türlü formatı okudu. Altyazı sorunuda yok. Tek sıkıntı bazı (çok çok az) filmlerde 10 - 15dk izledikten sonra codex koruma uyarısı verip ses gidiyor, tam hatırlayamıyoum araştırmak gerek, bunu hariçinde bir sıkıntı yaşamadım.

Lg mi samsung mu derseniz açıkcası ilk LG ses sitemi alıyordum ama Teknosa daki ses bölümüne bakan arkadaş eğer LG şart değilse bana samsung u gösterdi receiver in daha hızlı çift çekirdekli olması ve format bakımında sıkıntısı olmadığını vs olduğunu söyledi. Aslında tek cazip gelen yanı LG modelinde bildiğimiz mıknatıs yapısı Samsungda karbon kullanıldığını söylemişti. Yüksek seslerde veya düşük seslerde temiz ses verir hiçbir şekilde cızırtı yapmaz dedi o yüzden samsunga atlamış buldum kendimi çok bilgiliyiz ya sanki. Kandırmışda olabilir :D ama gerçekten çok temiz ses veriyor doğru demiş olabilir. :D

Gene söyliyim çok bilgiye sahip değilim ses sistemlerinde :) Jameson ses sistemi hakkında bir bilgim yok başkasına danışırsanız daha iyi olur.

@System Lord

• mrb arkadaşlar bende samsung f 5550 modelini almak istiyorum ama kolanlar ne kadar uzuyor acaba benım 12-15 mt arası uzayacak sadece arka kolonlar bunu nasıl uzatırım bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba kabloyu kendimmi almam lazım nerden bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicci

Öncelikle selamlar

Dvd veya kopya bluray film hiç denemedim ama hardiskten hiçbir sıkıntı olmadan her türlü formatı okudu. Altyazı sorunuda yok. Tek sıkıntı bazı (çok çok az) filmlerde 10 - 15dk izledikten sonra codex koruma uyarısı verip ses gidiyor, tam hatırlayamıyoum araştırmak gerek, bunu hariçinde bir sıkıntı yaşamadım.

Lg mi samsung mu derseniz açıkcası ilk LG ses sitemi alıyordum ama Teknosa daki ses bölümüne bakan arkadaş eğer LG şart değilse bana samsung u gösterdi receiver in daha hızlı çift çekirdekli olması ve format bakımında sıkıntısı olmadığını vs olduğunu söyledi. Aslında tek cazip gelen yanı LG modelinde bildiğimiz mıknatıs yapısı Samsungda karbon kullanıldığını söylemişti. Yüksek seslerde veya düşük seslerde temiz ses verir hiçbir şekilde cızırtı yapmaz dedi o yüzden samsunga atlamış buldum kendimi çok bilgiliyiz ya sanki. Kandırmışda olabilir :D ama gerçekten çok temiz ses veriyor doğru demiş olabilir. :D

Gene söyliyim çok bilgiye sahip değilim ses sistemlerinde :) Jameson ses sistemi hakkında bir bilgim yok başkasına danışırsanız daha iyi olur.

@System Lord

Tamam vicci ben o zaman samsung uzerinde yogunlasayim watt benim icin o kadar onemli degil formatlari da taniyorsa alirim temiz bir ses yeter .. eyv .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar cihazı almış bulunmaktayım bu cıhazı kullanan arkadaşlarla fıkır alısveırsı yapmak ısterım sımdılık kafanıza takılan seylerı soylıyeyım ses gercekten cok ıyı hıc bozmuyor bass ıyı efek şahane fakat cd de korsanı okumuyo onuda usb veya harıcı ıle cozebılıyoruz samsung 48h6470 cıhazımla muhtesem bı uyum sagladı.. sorularınızı anladıgım kadarıyla cevaplamak ısterım benımde bu ısten anlayan kısılere sorucak sorularım olucaktır
  • oturma odamın panoramik fotosu idarelik ancak bu kadar cekebıldım
     SAMSUNG HT-F5550 SAMSUNG HT-F5550

• Merhaba,

Cihazınızı güle güle kullanın.

Cihaz ile ilgili bir kaç soru sormak istiyorum;

HT-F5550 modeli değil mi?
    Dahili Wireless LAN var mıdır?
    HDMI Input ve Output olmak üzere 2 adet HDMI bağlantısı var mıdır? (Cihazın arka resmini koyarsanız süper olur)
    Arka 2 kule hoparlörler wireless e çevirilebiliyor mu? (Ek aparat ile)
    Son olarak ne kadara, nereden aldınız?

Teşekkürler
  • Merhaba,

ithalatçı bilgilerini paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.