Şimdi Ara

Samsung hd103sj maceram ve jumper sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belirttiğim gibi anakartım sata 150 destekli fakat daha önce aldığım 2 tane sata 2 destekli diski jumper ayarı yaparak kullandım ,şimdi 1 tb samsung disk aldım üzerinde herhangi bir jumper yoktu ve ayar belirten bir resimde yok,öylece taktım sisteme yeni aygıt olarak algıladı ,aygıt yöneticisinde de göründü fakat bilgisayarıma girince görünmüyordu ,sonra sağ tuş yönet - depolama -disk yönetimi kısmından diski bulup biçimlendirdim. bilgisayarım altındada göründü boyut 931 gb kullanılan alan 98 mb. hdtune eror teset falan yaptrıdım sağlam çıktı hatta hızıda çok tatminkar ama acaba jumper takmak gereklimi yoksa pc tanıdığı için artık gerekli değilmi ,yanlış birşey yapmak istemiyorumda

şimdiden teşekkürler

böyle daha anlaşılır oldu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen_69 -- 23 Şubat 2010; 22:44:46 >

• biz de aldık bugün. depo için kullanacağım ama eski hdd'leri birleştirip tek bir yerde toplamış olacağım. caviar black'e göre fiyatı uygun. performans olarak da daha iyi görünüyor. ilk samsung diskim olacak. umarım ben de memnun kalırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY A16 [ANA KONU]
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.