|
Bildirim

|
Haberin ilk paragrafı öyle bir yazılmış ki sanki tüm güncelleme desteği kesilmiş gibi. Yapmayın arkadaşlar bu şekilde girişler.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Düzelmesi zor. Apple yüz tanıma sistemi için lidar sensörlerini kullanıyor. Bu sebeple iphonelarda kocaman çentik var. Fakat androidlerde çentik olabildiğince küçük tutulmaya çalışılıyor. Haliyle telefonda lidar sensörler yok. Telefon kamerasını kullanarak yüzünü doğrulamaya çalışıyor. Bundan dolayı geceleri yüz tanıma samsunglarda çalışmaz. Fakat bu açığı gidermek için ekran altı ultrasonic parmak izi sensörleri kullanılıyor. Neredeyse dokunmayla parmağını ekran kapalıyken bile algılayıp telefonu açabiliyor. Bu açıdan baktığımızda samsung'un çözümü daha mantıklı. Ekran deneyimini bozmadan sana hızlı kilit açma imkanı sunuyor. Fakat hangisinin kilit açma deneyimi daha iyi diye sorarsan Apple'ın daha iyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|