Şimdi Ara

Samsung GT-B7300 / Omnia Lite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Derecelendirmek gerekirse; Temiz.. Kullanıma bağlı çizikler var ( Abartılacak türde değil gerekirse resim yüklerim ).

Telefon'un yanında; Batarya, Şarj Aleti, Usb Kablosu, Kurulum CD'si Verilecektir. .. İstediğim Fiyat 250

Marka : Samsung
    Model : GT-B7300 OMNIA
    Durumu : 2. El
    Garantisi : Var
    Garanti Süresi : 4-5 Ay
    Garanti Geçerlilik Yeri : Türkiye
    Kutusu : YOK
    Kayıt durumu : Evet
    Kamera : 3.2 MP
    Arttırılabilir Hafıza : 1 Gb.. MAX 32 GB
    MP3 Çalma : Var
    Radyo : Var
    GPRS : Var
    3G Desteği : Var
    GPS : Var
    Çift Hat Desteği : Yok
    Wi-Fi : Var

Cihazın Yaklaşık 1 YIL garantisi vardır. Bir Sorun halinde Başarı Teknik Servisini gidiyorsunuz Faturasız IM Numarasından Garantili olduğu çıkıyor zaten.

Samsung GT-B7300 / Omnia Lite

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saksaf0n -- 8 Mayıs 2011; 23:35:29 >

• hocam sorun oldugunda sana niye yolluyoruz direk servise yollasak olmaz mı? hayırlı satıslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

hocam sorun oldugunda sana niye yolluyoruz direk servise yollasak olmaz mı? hayırlı satıslar.

Haklısınız hocam. Kasdetmek istediğim kargoda her hangi bir sorun çıkarsa elinize aldığınızda bir sorun çıkarsa aynı hafta içerisinde alırım :D saygılar.
  • takip..
  • tsamsung gtb-7300 tel aynısından kullanıyorum cokta memnunum fakat şarj soketındekı arızadan dolayı su aralar kullanamıyorum 15 gundur tamirde sarj soketi bulamıyorum. elımde sıfır anfi ve pufır var sunny 480 tl aldım aracım ıcın fakat kullanadan sattım takas dusunursen uste para almadan...cevap beklıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S2 GT-i9100 Siyah
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.