Şimdi Ara

Samsung Genoa 3510 - General Mobile dst q300 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bu 2 telefon arasında kaldım. Fiyatları aynı. Uzun şarj , sorun çıkartmayacak bir telefon , şık bir görünüm , birazda ses , internet. Bu 2 telefondan birini alıcam hangisini önerirsiniz?

Genoa 3510

General Mobile dst q300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 15 Eylül 2010; 22:33:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Acil cevaba ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Acil cevaba ihtiyacım var.
  • Hala cevap yok mu
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile Dst Diamond
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biri dokunmatik digeri fiziksel tam qwerty. önce ne tip kullanmak istiyosun ona karar ver dokunmatik mi basmatik mi. Dokunmatik dersen genoa nın ekranı küçük zevk vermez geç derim dst q300 şık telefon tek özelligi wifi ve tam qwerty. Ben olsam dst q300ü alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

Biri dokunmatik digeri fiziksel tam qwerty. önce ne tip kullanmak istiyosun ona karar ver dokunmatik mi basmatik mi. Dokunmatik dersen genoa nın ekranı küçük zevk vermez geç derim dst q300 şık telefon tek özelligi wifi ve tam qwerty. Ben olsam dst q300ü alırdım.

Ama general mobile markasına pek güvenmiyorum arada sorun çıkartıyormuş.
  • samsung nekadar çıkartıyorsa general mobilde okadar çıkartıyor, generalin, bakırköyde servisi var... sonuçta aldığın ürün her halukarda sana garantili geliyor,

generalin ekran çözünürlüğü bilfiğim kadarıyla iyi değil, samsung kalite olarak kendini kanıtladı, dokunmatik ekranı nasıldır bilmiyorum, imkanın varsa iki ürünüde magzalarda bulup incele, eline almadan ne olduunu anlamak zor oluyor...
  • Ben olsam Samsung alırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.