Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.474
Cevap
141
Favori
563.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • frontier almayı düşünüyorum memnuniyet seviyeniz nedir, alınır mı? satmayı düşünen varsa pm atabilir, istanbul içi elden alabilirim.
  • Saati dün satın aldım, iphone 6 s ile kullanıyorum. Telefondan bağımsız gps çalışıyormu diye 10 dk lık yürüyüş yaptım, gayet düzgün çalışıyor. Yaptığım yürüyüş sırasındaki ort hız, kalp hızı , yürüyüş rotasını veriyor.

Rotayı bir videoda , harita üstünde görmüştüm, sizlerde harita gözüküyormu, yada farklı bir uygulama mı yüklemem gerek?
    Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

• Hala gps bağımsız çalışmıyor diyen olursa markette hızölçer var onu kurup araca binsin telefonla tüm bağlantıları kapatın hatta telefonu kapatın ve programı başlatın sonra kaç km hızla gittiğinizi ölçsün

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU]

• arkadaşlar merhaba ,

frontier modelini kullanıyorum bende ancak face ler ile ilgili *.gwd dosyalarını gear design programı uzerinden yapabiliyorum ancak bulduğum yerde son paylaşımlar hep *.watch uzantılı olarak paylaşılıyor . bu *. watch dosyalarını nasıl kullanıbiliriz ? bilen varmı ?

bu arada sarj olarak sabah 7 de evden cıkıyorum aksam 8-9 gibi geliyorum genelde evde kolumda tutmam o yuzden ucak moduna alıyorum . bu şekıilde 4 gün cok rahat kullanabiliyorum ( aod kapalı ). . .

tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: msy2012

quote:

Orijinalden alıntı: diablodiablo

quote:

Orijinalden alıntı: msy2012

Saat, uyku takibi konusunda doğru çalışmıyor saçmalıyor 2.20de yatıyorum uyku başlangıcını 3.07 alıyor ki o yaklaşık bir saatte de hareketli gösteriyor ki bu imkansız, yatağın içinde ne kadar hareket edebilirim ki, Gear fit 2 de kullandım bundan daha tutarlı ölçüyordu, bunla yok olmuyor, bazen uyuma zamanı doğru ama arada 20dk uyanmışım gösteriyor o da saçmalık,

Gear S2 ve S3 ikisi de uyku takibini çok iyi yapıyor. Temmuz ayından itibaren uyku takibini her gün yapıyoruz hiç sapma yapmadı. Uyku takibi Yapabilmesi için saatin kolunuza tam oturması gerekiyor. Eğer biraz boşluk kalıp oynarsa veya saat kemik üstüne gelirse ölçüm yapamıyor. Saat uyku takibini kan basıncı, kan akiş hızı ve hareket sensörü üçlüsü ile yapıyor. Saat kolunuzda gevşek kalırsa veya dönerse sonuçlar farklı çıkacaktır.

Öneriniz işe yaradı teşekkür ederim, iki gündür uyku vaktini aralıksız ve doğru ölçüyor, uyurken kordonu sıkıyorum öbür türlü günlük kullanımda elimi yukarı büktüğümde el sırtını ciddi ağrıtyor ama uyurken çok hissetmiyorum zaten, sanırım koşu süresince de bunu yapmalıyım daha doğru sonuç için, gündüz alarm kurum yatmıştım alarmı kapatmışım ama sonrasındaki zamanı uyku olarak kaybetmeyecek şekilde ayarlamışlar ki kaydetmedi

Sevindim sizin adınıza: ) ben hergün kullanıyorum uyku takibini hiç olumsuz bir ölçüm olmadı. Hatta sizin dediğiniz alarm sonrası bazen uyukladigim oldu yarım saat kadar. Uykuya dalarsanız yine gösteriyor onu. Haftasonu yarım saat 45 dakika sekerlemeleri bile ölçüyor: )

• Yahu Şu S-Voice 2012 den beri TR dil desteği geliyor açıklamaları vardı ne oldu?

Arkadaşlar konuşuırken gördüm
    https://forum.donanimhaber.com/s-voice-ye-turkce-dil-destegi-yakinda-geliyor-ama--66249097

Birde İmza kampanyası var

Birde Şöyle bir haber var
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Samsung'un Siri'si nasıl olacak? - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/samsungun-sirisi-nasil-olacak-78067

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koxalbuyuk -- 4 Ocak 2017; 19:59:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Batarya ne kadar süre gidiyor? S2 ye göre her açıdan üstün mü?

Her sabah 7'de açıp gece 23.30 gibi kapatıyorum.Aod kapalı, telefon görüşmesi yapmıyorum, bildirimler açık 4 gün rahat gidiyor.Örneğin pazartesi akşam şarj ettim şu an %68 şarjım var.
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    İyiymiş süre

Acaba akıllı saat alsam mı diye kararsızım

S2 ile s3 ün farkı çok var mı fiyat farkına değer mi aklımı karıştırıyor

Akıllı saatte bildirim almak için telefonla Bluetooth üzerinden bağlı olması lazım di mi hocam?
  • quote:

İyiymiş süre

Acaba akıllı saat alsam mı diye kararsızım

S2 ile s3 ün farkı çok var mı fiyat farkına değer mi aklımı karıştırıyor

Akıllı saatte bildirim almak için telefonla Bluetooth üzerinden bağlı olması lazım di mi hocam?

Aynen açık olmalı.
    Hocam bildirimlere saatten baktığımızdan telefon şarjına olumlu yansıyor mu gerçi telefonunda Bluetooth u açık kalıyor günün çoğunda

Yorumlarınız neler bununla ilgili
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Tam aksine , telefonun pili daha çabuk bitiyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bildirimlere saatten baktığımızdan telefon şarjına olumlu yansıyor mu gerçi telefonunda Bluetooth u açık kalıyor günün çoğunda

Yorumlarınız neler bununla ilgili

Bluetooth'u gün boyu açık tuttuğum halde bataryada hissedilir derecede bir kayıp yaşamadım
  • .Heisenberg. kullanıcısına yanıt
    Ara ara bağlamak lazım telefona o zaman:)
    Öyleyse iyi sayılır
  • WatchMaker Pro senelik aldim diger face uygulamalarini sildim fiyati 18.75 tl bence cok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuberk -- 5 Ocak 2017; 14:42:17 >
  • Quick settings uygulaması var ya telefonu kontrol için, onda bazı işlevler ben de çalışmıyor mobil veriyi konumu açmıyor mesela bu sizde de öyle mi yoksa benim bir şeyler yapmam mı gerekiyor izin vermek vs gibi
  • Şarjı çabuk bitiyor diyen arkadaşlar mutlaka saati bir sıfırlamak gerekiyor şimdi aynı şartlarda aod mod kapalı sıfırladıktan sonra 3 günü buluyor bilginize.
  • Bugun çıkan habere göre ios için offical gear manager yayınlandı diyor ama ben bulamadım henuz
    http://www.tizenexperts.com/2017/01/ios-iphone-supports-gear-s3-gear-s2-gear-fit-2-now-live/

Edit: Uygulamanın tam olarak yüklenmesi biraz zaman alabilir ara ara deneyin denmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmrtx -- 5 Ocak 2017; 10:48:7 >
  • utkuberk kullanıcısına yanıt
    watchfacer içindeki arayüzler saat pilinin tüketimini nasıl etkliyor, bir fark görebildin mi?
  • quote:

Ara ara bağlamak lazım telefona o zaman:)

Telefonunuz bluetooth 4.0 ve üstü ise 24 saatlik kullanımda %2'yi geçmez.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.