Şimdi Ara

Samsung Gear S3 Frontier & Classic [ANA KONU] (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.474
Cevap
139
Favori
564.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir süre mi band 2 kullandım ve akıllı saatlerin keyifli olduğuna karar verdim. Şimdi Samsung Galaxy S7 telefonum ile kullanacağım bir saat almak istiyorum.

Evime henüz internet bağlanmadığı için detaylı bir araştırma yapamıyorum ancak Samsung'un saatleri arasındaki farkı da tam anlayamadım.

Galaxy watch çıkmış ve en yeni modeli o, muhtemelen onu tercih ederim ama kullanıcı deneyimleri de göz önünde bulundurularak hangi modeli önerirsiniz?

Telefon cevaplama (çok şart değil) mesajları görme, notlara ulaşabilme ihtiyacım olarak ilk aklıma gelenler...

Eğer güzel bir karşılaştırma tablosu varsa onu da paylaşmanızı rica ediyorum. Telefondaki internet ile güzel bir araştırma yapamadım maalesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    Pilinin biraz daha uzun gitmesi dışında iki saat arasında fark yok gibi geldi, doğru mu anladım?

• Son güncellemeden Sonra pil hersey kapaliyken 2 gün gidiyor. Daha önce alwayson sürekli acikken 2 gün giderdi.

• evet son güncelleme pil için pek iyi gelmedi benim s3 te de ciddi bir pil süresi düşüşü söz konusu.
  • SnypeR kullanıcısına yanıt
    Aynı kasa, yaklaşık aynı pil süresi, aynı yazılım ve +1000 TL. Tabii ki yenilestirmeler var fakat kullanıcı deneyimi noktasında bu fiyat farkını hakedecek bir şey şimdilik göremiyorum. S3 hala çok şık, nispeten uygun fiyatlı ve GW ile yapabileceğiniz her şeyi -yüzme ölçmek dışında- yapabilen bir cihaz.
    Paranız vardır, 2 sene bunu kullanacagima 4 sene ötekini kullanırım der alırsınız tabii ki orası sizin bileceginiz bir durum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahsettiğiniz model frontier olanı değil mi ? Ben de ciddi bir fark göremedim, kaldı ki spor aktiviteleri için özel bir ihtiyacım yok. Samsung sitesinden sipariş vermiştim ama sanırım iade eder ve ciddi fiyat avantajı sebebiyle frontier modelini alırım gibi.

Peki uygun fiyatlı olarak nereden alabilirim ? Google ile arayınca 1400 1500 aralığında fiyatlar gördüm hep. Galaxy watch ise kablosuz şarj cihazı ve lacivert kayış hediyesi ile 2200 TL. Gerçekten (hele de 1000 TL fark olacaksa) bu model çok mantıklı sanki...

Cevap için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Herkese merhaba,

Bir süre mi band 2 kullandım ve akıllı saatlerin keyifli olduğuna karar verdim. Şimdi Samsung Galaxy S7 telefonum ile kullanacağım bir saat almak istiyorum.

Evime henüz internet bağlanmadığı için detaylı bir araştırma yapamıyorum ancak Samsung'un saatleri arasındaki farkı da tam anlayamadım.

Galaxy watch çıkmış ve en yeni modeli o, muhtemelen onu tercih ederim ama kullanıcı deneyimleri de göz önünde bulundurularak hangi modeli önerirsiniz?

Telefon cevaplama (çok şart değil) mesajları görme, notlara ulaşabilme ihtiyacım olarak ilk aklıma gelenler...

Eğer güzel bir karşılaştırma tablosu varsa onu da paylaşmanızı rica ediyorum. Telefondaki internet ile güzel bir araştırma yapamadım maalesef...
    Gear Sport suan en uygun fiyatlisi S3 den yeni GW dan eski tek eksigi hoporlor olmamasi.Yani bluettoh kulaklik olmadan aramalara cevap veriyorsunuz fakat karsi tarafin sesi size gelmiyor sizinki gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Sport modelinin boyutu ufak geldi, tercihim 46mm. Açıkçası illa ki ucuz olsun diye bir düşüncem yok, uzun yıllar kullanmayı planlıyorum ama Galaxy Watch ile mevcut modeller arasında özellik olarak ciddi bir fark yoksa (anladığım kadarıyla yok) ve ciddi anlamda fiyat farkı varsa (ortalama 700 TL var gibi) mevcut modellere yönelmek çok daha mantıklı. Hele ki uygun fiyatlı frontier modeli bulursam daha da cezbedici olacaktır. Bugün araştırmaya başladığım ve mobil cihaz üzerinden arama yapabildiğim için çok ciddi bir fikir sahibi olamadım. Buradan alacağım cevaplar da fazlasıyla yardımcı oluyor, olacaktır.

Teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba, cihazi ikinci el aldım, zamanım olunca konuyu okuyacağım, ama affınıza sığınarak hızlı bir sorum var. Whatsapp nasıl aktif ederim. Teldeki, Gear uygulamasında gözükmüyor, saatte app ekleme iconu yok. Tizen 3.0.0.2 yüklü. Whatsapp notificationlari, mesajlari gelsin istiyorum, yardim ederseniz sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    1220 ye 3 gün önce aldım akakçeye bakın fırsat kollayın
  • Yani benim cihazın maşallahı var. Koltuğun baş koyma tarafından arkaya doğru aşağada düştü. Bi kaç kerede biyerlere sert çarptı. Ama banamısın demiyo. Sensör sorunumda yok hani. Akşamları kapatarak 1 hafta bağlantı kurmadan. 5 günde bağlantılı şekilde bataryası gidiyo.

• Yani benim cihazın maşallahı var. Koltuğun baş koyma tarafından arkaya doğru aşağada düştü. Bi kaç kerede biyerlere sert çarptı. Ama banamısın demiyo. Sensör sorunumda yok hani. Akşamları kapatarak 1 hafta bağlantı kurmadan. 5 günde bağlantılı şekilde bataryası gidiyo.

• Serserigönlüm12 kullanıcısına yanıt
    Son yazılım mı yüklü
    Ben de yeni aldım cihazı fazla denemeden eski sürümü yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 10 Eylül 2018; 11:55:22 >
  • Evet R760XXU2CRH1

Takibe aldım, teşekkürler
    Bu fiyatlara bir daha bulunmaz 170 dolara mı ne geldi benimki,
  • Galaxy Watch siparişimi iptal ettim. O fiyat farkına değecek bir durum olmadığına inandım.

Çevremdeki birkaç yere sorduğumda S3 Frontier için 1350 TL fiyat verdiler. Biraz daha araştırıp bu hafta alırım artık.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Uygun fiyatlı olarak denk gelirseniz de lütfen haber verin :)
    14 eylül kritik dolar zıplayabilir de düşebilir de: ama fiyatlar daha aşağı gelmez artık: düşük olan fiyatlar muhtemelen kur düşükken toplayanların. Watch fiyatını bu kadar düşük beklemiyordum: acaba o da mı düşük kurdan ithal edildi note 9 gibi???
    Muhtemelen öyledir ama fiyatlar sabit durmayacak belli ki...

Frontier için 1350TL fiyat verdiler, tek çekim yada nakit ödeme için. Internet sitelerinde ise biraz daha yüksek fiyatlı ama taksit yapıyorlar. Tabi bir de kargo bekleme olayı var.

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.