Şimdi Ara

SAMSUNG GEAR FİT KUTUSUNDA SATILIK 200 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hevesle aldığım ancak samsung cihaz kullanmamdan dolayı randıman alamadığım gear fitim kutusunda ve tüm içeriği ile satılıktır. Ürün kondisyon olarak 10 üzerinden 9 alır. O kesilen 1 puanda samsungların kronik sorunu olan metal görünümlü çerçevelerdeki soyulma probleminden dolayıdır ki bu durum benim cihazımda çok küçük bir alanda olmuş olup fotoğraflarda bu durumunu ortaya koymaya çalıştım, işin doğrusu çok göze batmıyor ama dürüst bir satıcı olarak belirtmem gerekiyor.
    Not: Ürünün faturası elimde yok ama vodafone storedan alınmış bir s5 in yanında verildi. Bu yüzden vodafone a sorularak ürünün hangi firmadan türkiye garantili olduğu öğrenilebilinir, benim böyle bir sorunum olmadığı için vodafone a sorma ihtiyacı hissetmedim. Ürünün kutu ve bilgilerini fotolarda paylaştım. Bu bilgilerle lüzum hisseden arkadaşlar vodafone storedan bilgiyi alabilirler sanırım. Ürün bu haliyle satılıktır. Pazarlık tekliflerinden sıkıldım işin doğrusu peşin alımda sadece %7 get farkı düşülebilir daha fazla indirim lütfen teklif etmeyin çünkü kabul edilmeyecektir.

Peşin alım fiyatı elden 200 tl

Ilan adresi

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-giyilebilir-teknoloji-samsung-gear-fit-kutusunda-satilik-178055606/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknklc77 -- 27 Eylül 2014; 21:16:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.