Şimdi Ara

Samsung Galaxy Z Fold 4 tanıtıldı: Eskisinden kat kat iyi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ekrandan katlama izini kaldırdık deseler yeterli. Editör de hafiften şişirmiş cihazı bugün inceledim özelliklerin çok da bi fark yok yani. Gen plus 2 işlemci falan olsa iş değişirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim patron alır, seviyo katlanır telefonları

  • notion, slack, discord, trello gibi ekip içi iletişim ve birlikte çalışma uygulamalarını sık kullanan, e-kitap okuyan, web'de gezinen, gittiği yerde ayak üstü karşısındakine sunum yapan kişiler için o açılan ekran büyük kolaylık.

  • Halen katlanabilir sağlıklı bir model gelemedi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    Avrupa'da değil Almanya'da, Avrupa'daki her ülkenin ekonomisi Almanya gibi değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga o yanlış yazılmış telefonun 8gb ram modeli yok ve 1800 dolar 33k edio vergiler öle yapmış

  • Hiç ergonomik değil burada ne aranıyor ne başarılmak isteniyor ve yapıyorlar anlamış değilim idrak edemiyorum katiyen edemiyorum. Yok yani, tablet gibi kullanımı olsun teması varsa o zaman cep telefonu denilen kavram içinde neden yapıyorsun tablet tipindeki cihazlarda yap. Gerçekten bu teknoloji trend olursa çıldıracağım.

    Bu bir teknoloji olabilir ama kesinlikle yaptıkları işte gelişme yok popülarite kazanamazsa zor ayakta durur bu gelişme sandıkları ve tasarımı yanlış algılayıp sırf trend niyetine uygulama inatları yüzünden umarım ciro kaybederler umarım batarlar Samsung adı evrenden silinir umarım sırf şunu yaptılar diye mezar taşına ismini bile yazmamak gerek ahhh yeter be! Uygulama yazılımı geliştirme yok ekranını geliştirme yok neymiş efendim katlanabilir ekran teknolojisi çıktı ben bunu trend olarak telefonda kullanacağım yazık ettiniz efendim gayet bir güzel yazık ettin top şeklinde telefon yap daha iyi ayakta alkışlarım seni, ama gelip de waow genişletilebilir ekran waow daha fazla pixel waow daha fazla dokunmatik kalem özelliği waow waow ...

    İnşallah çevremde elinde bu modelleri kullanan birisine rasgelmem. Yaw telefona bakınca kırasın geliyor, beni ortadan ikiye ayır böl yok et diyor.

    Mehmet Şef: - Ben hayır diyorum.





  • Z fold tablet boyutuna htiyaç duyup bunu çantayla taşımak yerine cebinde taşımak gibi bazı kişilere fayda sağlayabilir.

    Asıl güzel model Z FLİP. Ekranı çok hassas olmasa kesinlikle tercih edilebilir bir cihaz. Malum bu devirde 6.5 inc altı cihaz yok neredeyse. Her cebe sığmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt

    Sadece askerler mi alabiliyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya yine aynı.

    Samsumg premium aletler yapıyor ama şu batarya işine biraz daha yoğunlaşsalar.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.