Bildirim
Samsung galaxy young s6310

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
alıp kullandın mı acaba.Ben de almayı düşünüyorum da. -
quote:
Orijinalden alıntı: kadirk54
alıp kullandın mı acaba.Ben de almayı düşünüyorum da.
Bütçen ne kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bütçemden ziyade boyutu önemli benim için.3-3,5'' arası bir android arıyorum.Bunu gözüme kestirdim.
Şimdiye kadar hiç android almadım.Elimde huawei u3100 telefon var.Nokia 6300 özelliklerinde bir şey.
Avea'nın süper fırsat paketinden alacağım.2 GB interneti, 500 dk. 5000 sms 23 tl.İnterneti boşa gitmesin, hem de
androidin tadına bakayım hem de navigasyonunu aracımda kullanırım diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: kadirk54
bütçemden ziyade boyutu önemli benim için.3-3,5'' arası bir android arıyorum.Bunu gözüme kestirdim.
Şimdiye kadar hiç android almadım.Elimde huawei u3100 telefon var.Nokia 6300 özelliklerinde bir şey.
Avea'nın süper fırsat paketinden alacağım.2 GB interneti, 500 dk. 5000 sms 23 tl.İnterneti boşa gitmesin, hem de
androidin tadına bakayım hem de navigasyonunu aracımda kullanırım diye düşünüyorum.
hocam bizzat kullanıyorum küçük boyutlu olsun basit işlerimi görsün (whatsapp navigasyon müzik sms face radyo vs ) derseniz işinizi görür kullanıcısı olarak tavsiye ederim
http://forum.donanimhaber.com/m_78834999/mpage_5/f_/key_s6310//tm.htm#87117995
bu konuya mesaj atıp daha detaylı yardım alabilirsiniz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- zırrr zil sesi indir
- media markt fatura sorgulama
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung s24 plus özellikleri
- samsung a15 ne zaman çıktı
- s22 ne zaman çıktı
- s21 fe 2. nesil ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X