Şimdi Ara

Samsung Galaxy Win (Çift hatlı, 4 çekirdekli, 1 GB RAM) - Başarı garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonu 20 Haziran 2013'de aldım. Garanti belgesi, fatura, kutu ve kutu içeriği durmaktadır. Kulaklığa dokunmadım.

İthalatçı firma garantisinde değil, distribütör ürünüdür.

Üründe fotolarda belirttiğim gibi, toplu iğne büyüklüğünde boya atması ve sürtünmeden oluşan 1 mm uzunluğunda bir çizik vardır.

Ekranda aldığım günden itibaren jelatin vardır. Tek bir yüzeysel çizik bile yok.

Telefonun en önemli özelliği çift hatlı ve 4 çekirdek olmasıdır. Diğer detaylara google'dan bakabilirsiniz :)

699 TL. Pazarlık yok. Kargo bana ait. Takas yok.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 6 Ağustos 2013; 11:35:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancetinnet

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-win-i8552/productDetails.aspx?productId=telcepsami8550&categoryId=371946

sıfır satış fiyatı 799tl

Oradan alın o zaman. Ne komik tipler var ya şu forumda :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-win-i8552/productDetails.aspx?productId=telcepsami8550&categoryId=371946

sıfır satış fiyatı 799tl

Oradan alın o zaman. Ne komik tipler var ya şu forumda :)

farkınızın farkındasınız.tebrikler...

Komik derken seni kastettim, kendimi değil. Ama sen 100 tl'yi küçümseyerek kimleri kastettin orasını bilemiyorum ya da seni bu telefonu almayı düşünen kişilerin Google'a model nosunu yazıp telefonun kaç tl olduğunu bulamayacak kadar aciz durumda olduklarını düşünmeye sevk eden şeyi de bilemiyorum. Herkes salak, bir sen zekisin di mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

yoruma açıkmı açık link verebilirmiyim veririm kurallar açıkmı AÇIK VE NET!!!fiyat 700 sıfırı taksitli 800 zoruna giden ilan açmasın bukadar tantana yapacaksa.isteyen ucuz der uymayan pahalı kimse zorla almaz zorla satamaz.yüksek yazan kös kös bekler uygun yazan anında satar.yarası olan gocunur olmayan işine bakar.

Zoruma gittiği filan yok ben sadece insanları salak yerine koymana üzüldüm kendi adıma. Sen foruma girip konu bulup okuyacak kadar bilgisayar kullanabil ama kalk Google'da bir telefonun fiyatına bakama, başkası gelsin senin adına baksın, yazık :)

İnsanların ne şekilde bekleyeceğine ne zamandan beri karar veriyorsunuz? Bu hakkı kendinizde görmeye ilk ne zaman başladınız merak ettim.

Memlekette ne kadar çok işsiz güçsüz adam var. Bu ilanlara sıfır fiyat yazma sizde bir alışkanlık mı yoksa hobi olarak mı yapıyorsunuz merak ettim. Ne kadar mesai harcıyorsunuz bunun için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 12 Ağustos 2013; 0:18:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• insanları salak yerine koymak diye bir cümle kurmak o insanları galeyana getirmenin aciz bir yönteminden öteye gidememekle birlikte herşeyi göstermekte çok doğaldır bu forumda.ayrıca ve ayrıca bu forumda bir üyenin profiline girince onun nereye ne yazdığı alenen ortadadır profilini gizleme gereği duymadıysa.forumda dikkatini çeken her konuya her üye kurallar dahilinde yorum link açıklayıcı bilgi yazabilir belirtebilir bu alıcının veya satıcının insiyatifinde olan bir konu değildir yeni veya eski her üye bu hakka sahiptir.kaldıki benim profilime girmeyi akıl edebilen her yaştaki her uyruktaki bir üye az bi çaba ile şimdiye kadar kaç konuya link koyduğumu görebilir ve bazı söylemlerle kendini küçültmeden çamur at izi kalsın gibi çaresiz eylemlere girmeden fikir sahibi olabilir ufkunu aydınlatabilir bir konuda belkide kendi konusunda yorum çöplüğünün oluşmasına engel olabilir.

sonuç olarak ürünle ilgili linkte atarım yorumda yaparım istediğimide yazarım.forum kurallarının dahilinde oldukça.

ürün pahalı satıcı asabi eleştiriye kapalı.zor satılır bu fiyata sıfır daha mantıklı.hem sıfır hem taksitli hem kart kampanyaları oluyor sık sık.fiyatın daha makul olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen istediğin mesaja istediğin yorumu yazma hakkını kendinde görüyorsun ya, ben de o hakkımı kullandım. O kelimeyi kullandığım için üzerine mi alındın yoksa?

Forum kurallarını ve özellikle ikinci el kurallarını senden çok daha iyi biliyorum merak etme. Şimdiye kadar hiç bir ilanımı yoruma kapatmadım, senin gibiler yüzünden de kapatacak değilim.

Forum sana bu hakkı veriyor diye kullanmak zorunda değilsin, onu anlatmaya çalışıyorum ama nerdeee? Hayat sana intihar etme hakkı da veriyor, verdiği için intihar ediyor musun?

İşte senin gibiler yüzünden kendi konularım yorum çöplüğüne dönüyor (vah vah) ama susturamıyoruz, torba değil ki büzesin.

Eleştiri dediğin öyle sıfır fiyatı şu kadar demekle olmaz, bu son yazdığın cümledeki gibi olur.

Sen şu yaparım ederim keserim muhabbetini bırak da 100 TL'yi nasıl küçümsediğini bir yaz da herkes duysun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.