Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: umitafy Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.294
Cevap
171
Favori
172.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilmiyorum, bir akıllı/yarım akıllı saat isterse altından yapılsın teknolojik olarak belli bir ömrü vardır.

Eğer tasarım "her şey" olsaydı iPhone'lar o kadar satamazdı. Yıllardır aynı cihaz.

• Thrashbringer kullanıcısına yanıt

Hocam Allah korusun ama bir de kendinizi kötü hissettiğinizde ölçüm yapın.

O zaman farkı göreceksiniz.

Samsung saatler ölçüm mölçüm yapmıyor, taklit ediyor.

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Bence Samsung ekibi GW6-5-4 modellerine OneUI 6 vermekte çok gecikti, onunla uğraşıyorlar.

GW7 sahibi olarak yeni analizler, biraz daha renkli ve animasyonlu ekranlar görmek istiyorum. Şuan için GW7'nin işlemcisinin hakkını veremiyor Samsung.

• şu cilt ve vücut sıcaklığı ölçümünü adam gibi resmi olarak getirse de istediğimiz zaman ölçebilsek keşke. W5 den beri çok kaliteli tıbbi ölçüm sensörü kullanıyor aslında ama onay mı alamıyordur nedir adam gibi ölçüm yok. Ölçen program da sadece yüzey sıcaklığını ölçüyor cildin, o da şeye benziyor şu temassız ölçerlerin yüzey ve vücut sıcaklığı ayarı var ya. arada ufak fark oluyor hani onun gibi. Huawei mesela sürekli cilt sıcaklığı ölçümü de yaptırıyor sanırım. Ben örneğin spor esnasında ne kadar ısındığımı görmek istiyorum o yok. Sadece uykuda ölçüm var ve o mesela dediğim gibi cilt değil vucut sıcaklığını ölçüyor. 34 35 arası ölçüyor hep geceleri. Ama koluna uzaktan tutarak ölçtür şu derece programına 30 31 çıkıyor :D

• truecaller'ın wear os uygulaması çıkmış ama ultraya bile yükleyeni gördüm de w7 için uyumlu değildir diyor bize. Sanırım türkiye ye açılmamış daha anlamadım gitti.

• Yurt dışından bezel aldım gayet güzel oturdu. Hemde köşeleri koruyucu oldu Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• farba kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldiniz

• E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt

2 hafta sonra rayına oturuyor. Kullanıma göre optimize ediyormuş başta az gidiyor batarya.

Sabah 7'de şarjdan koluma taktım şehir dışına gidip arabayı otele bıraktım. Günlük klasik kullanımıma ek olarak her yere yürüyerek gittim sürekli navigasyon saatte açıktı. 18:56 itibariyle batarya %83. Zamanla kendine geliyor alet işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vucut sıcaklığını 7/24 ölçen ve anlamlı sonuçlar üreten tek saat markası olarak ben Garmin'i gördüm.

Garmin bunu sporda tahmini ter kaybı kısmında güzel sonuçlar veriyor.

WearOS kısmında aslında vucut sıcaklığını ölçen bir uygulama var.

Ama dediğim gibi... Anlamsız ve bence gereksiz.

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]
    Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]play.google.com
    Body Temperature Pro - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spwatches.bodytemperaturepro&hl=en
  • FısFısss kullanıcısına yanıt
    Bu program gayet guzel niye anlamsiz olsun ki

• teober71 kullanıcısına yanıt
    Ben 16 farklı akıllı saat kullandım. Vucut sıcaklığı ölçümünden ne anlıyorsunuz? Nasıl sonuçlar çıkarıyorsunuz mesela?

Anladigimizdan degilde var işte ama saati cikarip 30dk masa ustunde birakip bakinca ev sicakligini ögrenmis oluyon

• teober71 kullanıcısına yanıt
    Zamaninda para verip aldik yapacak bi sey yok. Facer ile watchmaker hala yuklenmiyor mu watch 7 ye

aynen bunu ben de gördüm deneme sürümü falan olsa deneyecektim de. Alette olan ve ssamsung'un vermediği bir özelliğe de para verip sahip olmak mantıksız geldi :D

Yani sürekli ölçtürmek de çok gerekli değil ama lazım oluyor bazen aşırı üşürüyordum eskiden o an sıcaklığı merak ediyorum. Şu thermocheck ile ölçeyim diyorsun, haydaa saati çıkart 2cm uzaktan tut falan filan. Ya da aod aç uğraş dur. Yani bir özellik koymuşsun onu ölçecek adam gibi programı da koy menüye kardeşim, niye uykuda ölçebiliyorsun mesela o zaman ? Şey de de yok, yabancılar kadın döngü takibini açınca menülerde sıcaklık ölçüm menüsüne ulaşabiliyor. Türk kullanıcılarına o da kapalı, onu da denedim döngü takibini açtım kurcaladım yok sıcaklık ölçme menüsü Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU] 

Türk kullanıcılar samsung'un zerre sde değil vallahi. Hani ne oldu yapay zeka türkçe olacaktı. Eski samsung çevviriyi bile bok ettiler Türkçe dili kaldırdılar , google desen o da aynı bokun laciverti. youtube Mobilde eskiden Türkçe çeviri vardı onu da kaldırdı diller arasında Türkçe yok. Muhtemelen yine samsung yapay zekasının işidir diye düşünüyorum. Samsung olmayan bir telefonda youtube uygulamasına bakmak lazım.

• Şöyle bir yeni market gelecek denmiş video da , tüm apk lar var sanırım

ALLSTARSPACEyoutube
    BIG NEWS - NEW App Store for Galaxy Watch 7/6/5/4 (Facebook Messenger, Instagram, Telegram)
    https://www.youtube.com/watch?si=g07NHzR-z0fXHuAd&v=kkCwvGHPr64&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• optimus95 kullanıcısına yanıt

vallahi gelsin ya. ülke engeli olan uygualamaları falan da eklesinler. Ben mesela truecaller'ın apk'sını indirdim buldum nette wearos için olanı. Ama çalışmadı, playstore'da da uyumsuz diyor lakin çoğu ülkede ultra dahil olmak üzere diğer galaxywatch'lara kurabilmişler. Bilinmeyen uygulamaları yükle gibi seçenek var mı yok mu bulamadım saatte belki ondan engelledi bilemiyorum.

• şöyle bir şeyle uğraşacaksanız hiç uğraşmayın boşuna ben denedim olmuyor. Bizim w7 'lerde çalışmıyor muhtemelen ultranın analog wface'i.

Bir tane paket yükleme programı,

Bir tane mobil adb programı,

Bir de cmd ile pc den denedim yok hepsinde hata veriyor yüklemiyor. Yine de denemek isteyen varsa alta link bırakıyorum boş vaktinde denesin :D

Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]
    Samsung Galaxy Watch7 [ANA KONU]reddit
    From the GalaxyWatch community on Reddit: Official Ultra Analog Watch Face Installation Guide (No PC Computer Required)
    https://www.reddit.com/r/GalaxyWatch/comments/1ed29j7/official_ultra_analog_watch_face_installation
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.