Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.086
Cevap
111
Favori
435.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdullah b. abdullah

Bileğiniz kaç cm?

Alıntıları Göster
    telefonla şimdi baktım sadece üst kısmı 7 falan.Yani saatin durduğu kısım diyeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

bixby gelmez boşa beklemeyin.Gelsede 2 gün kullanılır 3.gün yüzüne bakılmaz genel asistanlar bu şekilde bir işe yaradıklarını düşünmüyorum sadece oyuncak.

Alıntıları Göster
    Telefonlarad bü söylediğinize katılabilirim ama saat için asla. En basitinden yazı yazmak için bile yeter. Onun dışında Xioami kullanıyorum hava durumu bunda güncellenmiyor hava durumunu sormak için bile kullanırım sürekli. Telefonda bir oyuncak olsa da bunun gibi klavyesi olmayan bir cihazda kesinlikle kullanılır.Ama geleceği konusunda benim de şüphelerim var.

• kazrogalx06 K kullanıcısına yanıt
    Türkiye'deki hiç bir modelde Lte yok. Ayrıca sonradan Lte alacak mı ne demek donanımsal bir eksikliği varken yazılımla nasıl donanımsal ir özellik kazandırsınlar? Söylediğiniz modeller arasında malzeme ve boyut (tabii boyutun getirdiği pil) dışında bir fark yok Türkiye modellerinde.
  • abdullah b. abdullah kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bende @Marrusia 'ya katılıyorum. Bende Galaxy WAtch Active 1 kullanıyorum (o da 40mm) kesinlikle iyi ki 44mmlik herhangi bir saat almamışım diyorum.
    Benim bileğiminde üst kısmı 4.5-5cm arasında geliyor saat aşağıdaki gibi duruyor. Yani tam ucu ucunu biraz daha büyük olsa bileğimden taşacaktı :)
    Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliytrklkmz -- 16 Ocak 2020; 14:24:37 >

• Penah000000 P kullanıcısına yanıt
    o mesaji attiktan yaklasik 8 saat sonra sarja taktim saati. %4 kalmisti. Ayrica fotograta kullanilan sureye bakarsaniz, zaten 3 gun 12 saat olmustu kullanim suresi. Bu iki sure hemen hemen 4 gun yapiyor. 3-4 saatlik bir eksikle. tabi kullanima gore daha az ya da daha fazla sureler de elde edinilebilinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freecroww -- 16 Ocak 2020; 15:25:30 >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Cam siyah olduğu için siyah kordon aynı güzel oluyor sen çelik versiyonuyla karıştırdın galiba alüminyum gümüş olanını aldım fiyat mat siyahla aynı, ayrıca samsung kullanıcı hatası diyormuş şikayet varda resimli şikayetler var meraklısına, neyse redditten önce kullanıcıların kollarında farklı kordonlarla takılı versiyonları var bakın öyle alın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

hayırlı olsun.G-Keyboard'ı mutlaka satın alın.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler dostum o uygulama harikaymış. Sesleri yazıya çok güzel çeviriyor. Whatsapp den mesaj göndermek için bir yazılım var mı acaba?
    Bir arkadaş indirimi sormuş. Sıcak fırsatlar Cep telefonu bölümünde konusu vardı. pegasus kampanyası diye. Oradaki talimatları yaparak aldım. İlk başta kod çalışmadı. Ancak bir süre sonra çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 16 Ocak 2020; 20:1:53 >
  • Selamlar, ben de gecen hafta 44mm siyah aluminyum modelini aldim.

Size sormak istedigim;

1-Saatbasi uyarilarini zaman zaman 5 dk. bazen 15 dk. gec caldigi oldu. Sizler de oluyor mu?

2-Cerceve - cam koruma kullananlariniz var mi? Hangi urunu onerirsiniz?

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

Cam siyah olduğu için siyah kordon aynı güzel oluyor sen çelik versiyonuyla karıştırdın galiba alüminyum gümüş olanını aldım fiyat mat siyahla aynı, ayrıca samsung kullanıcı hatası diyormuş şikayet varda resimli şikayetler var meraklısına, neyse redditten önce kullanıcıların kollarında farklı kordonlarla takılı versiyonları var bakın öyle alın derim
    Sizin gümüş alüminyum + siyah kordon mu? Fotoğraf atmanız mümkün mü? Ben de bu sekilde düşünüyorum.

• Merak edenler için Active 2, watch 4, watch GT 2 nabız ölçme testi yaptım aşağı yukarı aynı değerleri veriyorlar.

• Active Watch 2’ye EKG hala onay almadığı için henüz hiçbiryerde gelmedi biliyorum.
    Ama Apple Watch 4 ve 5’e Amerika ve Avrupa’da EKG ölçme geldi halde Türkiye’de hala gelmedi. Sağlık Bakanlığı izni gerekiyor gibi şeyler okudum başka yerlerde.
    Acaba bu özellik hiçbir zaman aktif olmayacak mı. Bu konuda bilgi alan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

Active Watch 2’ye EKG hala onay almadığı için henüz hiçbiryerde gelmedi biliyorum.
    Ama Apple Watch 4 ve 5’e Amerika ve Avrupa’da EKG ölçme geldi halde Türkiye’de hala gelmedi. Sağlık Bakanlığı izni gerekiyor gibi şeyler okudum başka yerlerde.
    Acaba bu özellik hiçbir zaman aktif olmayacak mı. Bu konuda bilgi alan var mı?
    Galaxy Watch Active (yani ilk sürümü) çıktığında da bu muhhabet vardı. Bence biraz hikaye olacak. Bixby'e Türkçe gelmesi olayına dönecek sonrada unutulup gidecek.
  • Ekg de sonuç ne olur bilemem.Ama benim için daha onemli olan tansiyon ölçümünü şu an yapabiliyorum active2 saatimle.Haftada bir kere koldan ölçen tansiyon aletiyle kalibre ediyorum.artı eksı 0.5 hassasiyetle olçuyor.
    Mesela tansiyon aleti 123 buyük 84 küçük gösteriyorsa active 2 ,,120 büyük,86 küçük gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 17 Ocak 2020; 15:46:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Ekg de sonuç ne olur bilemem.Ama benim için daha onemli olan tansiyon ölçümünü şu an yapabiliyorum active2 saatimle.Haftada bir kere koldan ölçen tansiyon aletiyle kalibre ediyorum.artı eksı 0.5 hassasiyetle olçuyor.
    Mesela tansiyon aleti 123 buyük 84 küçük gösteriyorsa active 2 ,,120 büyük,86 küçük gösteriyor.
    nasil yapacagımızı bizede detaylı anlatırmsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliytrklkmz

Tabii ki telefona da aktarıyor. Ayrıca bende mi band dan geçtim ama o detayları bir ben göremedim sanırım. Özellikle kalp atışı konusunda bunda bariz daha fazla rapor var.
    ali980 mi uygulamasini indirin telefona uygulama uzerinden baglanınca mi band3 detaylı analiz veriyor uygulama icinde goruyorsun mi band3 du bendeki. uygulamanın resimlerini yolladim birkaç sayfa geride
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Aykut kardeş Active 2 REM uyku detayını veriyor,(derin uyku değil) sen de miband daha detay vermiş diyorsun ?
    Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]

• Arkadaşlar garanti bankası mobil ödeme yapamıyormuşum saatle. Bu chazin nfc ai ne işe yarıyor? Mobil ödeme yapabildiğiniz herhangi bir banka var mı? Bilenler aydınlatırsa sevinirim.

• hangi programla aktariyo rben goremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Arkadaşlar garanti bankası mobil ödeme yapamıyormuşum saatle. Bu chazin nfc ai ne işe yarıyor? Mobil ödeme yapabildiğiniz herhangi bir banka var mı? Bilenler aydınlatırsa sevinirim.
    Maalesef yok. Sadece Samsung Pay denilen ödeme sistemi ile çalışıyor ama o da henüz ülkemizde yok.https://www.samsung.com/global/galaxy/samsung-pay/
  • Değerli arkadaşlar saatimi bir hafta önce aldim. Satılığa çıkarttım isteyen arkadaşlara pazarlıklı şekilde verebilirim. İkinci el satışa da koydum bilginiz olsun

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.