Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.086
Cevap
111
Favori
435.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle Active 2 al hocam neden eski bir teknoloji almak istiyorsun yeni teknoloji almak varken üstelik daha uygun fiyata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mapıt kullanıcısına yanıt
    begenmemek degil hocam sporla biraz fazla haşır neşirim yeni atw 2 sensörleri daha büyükmüş spor ve ölcüm daha saglıklı oluyormuş gibilerinden bir yerlerde okudum onun için sordum yoksa act 2 kolumda biraz daha kücük kalacak alırsam 110 kg biriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcayypc

Arkadaşlar haritalar uygulaması için saate hangi uygulamayı indiricez?
    Here We Go

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Watch'ın tasarımı 46 mm olması beni çok cezbediyor hocam. Active 2nin sanki ekranını çizik içinde bırakacakmışım gibi bir his var

• quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

begenmemek degil hocam sporla biraz fazla haşır neşirim yeni atw 2 sensörleri daha büyükmüş spor ve ölcüm daha saglıklı oluyormuş gibilerinden bir yerlerde okudum onun için sordum yoksa act 2 kolumda biraz daha kücük kalacak alırsam 110 kg biriyim
    125 kiloyum, 190 boyum :) gwa 2 44 mm kullanıyorum. Sırıtmadı bence. Sırıtsa kesin birisi derdi, en azından eşim derdi.

• Active 1 799a düşmüş
    Alınır mı sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: emre00

125 kiloyum, 190 boyum :) gwa 2 44 mm kullanıyorum. Sırıtmadı bence. Sırıtsa kesin birisi derdi, en azından eşim derdi.

Alıntıları Göster
    boydan kurtarmışsınız hocam siz 1.76 benim
  • mapıt kullanıcısına yanıt
    Hocam erkek saati olarak watch öne çıkıyor ama diğer tüm özellikler bakımından gwa2 derim kesinlikle ayrıca oldukça estetik bir duruşu var. 46mm olması ekranının daha büyük olduğu anlamına gelmiyor yanyana koyarsan hangisinin ekranının daha büyük olduğunu göreceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeheart44

Active 1 799a düşmüş
    Alınır mı sizce
    Alinir

• quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

Hocam erkek saati olarak watch öne çıkıyor ama diğer tüm özellikler bakımından gwa2 derim kesinlikle ayrıca oldukça estetik bir duruşu var. 46mm olması ekranının daha büyük olduğu anlamına gelmiyor yanyana koyarsan hangisinin ekranının daha büyük olduğunu göreceksin.
    Evet aynen öyle.watch ekranı 1.3 inç.gwa2 ekranı ise 1.4 inç.watch kasa kalın ve büyük .

• galaxy watch active 2 44mm 1599 - 250 tl hediye çeki. galaxy watch active 40mm 799 tl sizce hangisi ? aradaki farka bakıldığında watch active çok cazip duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: recooz

galaxy watch active 2 44mm 1599 - 250 tl hediye çeki. galaxy watch active 40mm 799 tl sizce hangisi ? aradaki farka bakıldığında watch active çok cazip duruyor.
    Hop yok akg yok bt 5.0 yok bir tik daha ufak cerceve fazla farklar bunlar fark cok GWA alinir bana gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 29 Aralık 2019; 11:21:24 >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Özet olarak imkan varsa galaxy watch active değil galaxy watch active 2 alınmalı diyorsunuz.

• keremalp kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Huawei watch gt 2 den memnun musunuz? Yeni bir akıllı saat almayı düşünüyorum. Tercihler huawei watch gt 2 ve fossil gen 4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar0644 -- 29 Aralık 2019; 11:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recooz

Özet olarak imkan varsa galaxy watch active değil galaxy watch active 2 alınmalı diyorsunuz.
    Yani ama cok fark var deger degmemesi size kalmis.FitE kullanan var mi bu arada

• GWA2 telefonuma bağlıyken arka pencerelin hepsini kapattığımda bağlantı kopuyor. Bunun bir çözümü varmı?

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    hocam samsung stoptan saati aldın sanırım kaç günde geldi eline ulaştı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • active 2 kullanan arkadaşlar bunu uygulayın inanın saatte pil etkisi çok iyi oluyor... Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar0644

Merhaba. Huawei watch gt 2 den memnun musunuz? Yeni bir akıllı saat almayı düşünüyorum. Tercihler huawei watch gt 2 ve fossil gen 4.
    Sen bayadır arayış içindesin.Seni anlayabiliyorum.tatmin olup seni mutlu edecek kaliteli bir akıllı saat ariyorsun.

Gt 2 nin guzel kasası ve uzun pili haricinde bandlardan farkı yok.rahatça watchface yuklenemesi nedeniyle çok sogudum.attim kenara duruyor bazen aklima gelince birkaç saat kullanıp geri kaldiriyorum.

gwa2 okadar şık değil ama premium ozellikleri nedeniyle bana daha sicak geliyor. Severek kullaniyorum.varsin iki gunde bir sarj olsun.

Fosil aşırı fiyatı baya düsündürücü.değermi bu fiyata bilemedim.daha once google wear os kullanan ticwatch kullanmıstım.nedense bu isletim sistemi beni kastı.tizen kadar akıcı ve pratik gelmedi bana.yani mutlu etmedi.diger bir cekincem ise amoled değil ips lcd ekran kullanması....gun ışıgında maalesef bu ekran iyi performans göstermiyor ve soluk kaliyor.ips ekran zeblaze thor 4 kullaniyorum
    Dedigim gibi ekran soluk gunduzleri zorlaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 29 Aralık 2019; 20:5:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Yani ama cok fark var deger degmemesi size kalmis.FitE kullanan var mi bu arada

Alıntıları Göster
    Fit e degil galaxy fit kullaniyorum.fit e renkli amoled olmadigı icin tercih etmedim.başka ne eksikleri var bilmiyorum.
    Ayrica gear fit2 pro da kullaniyorum.

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.