Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.070
Cevap
285
Favori
494.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
77. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsungun lansman hediyesini göndermeme rezaletini ilgili platformlarda da paylaştım ki satın alma kararlarını ona göre versin müşteriler :)

Destek vermek isteyen olursa destekleyebilir..

https://r2.community.samsung.com/t5/Giyilebilir-Cihazlar/Samsun-1-5-Aydır-Lansman-Hediyesini-Göndermiyor/td-p/14620051?src=ShareByUserCM

www.sikayetvar.com
    Samsung Telefon Lansman Hediyesini Göndermiyor
    https://www.sikayetvar.com/samsung-telefon/samsung-telefon-lansman-hediyesini-gondermiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu koskoca Samsung un ülkemizdeki ana binası nerede? Hangi plaza da, hangi şehirde biliyormusunuz? Arasanızda bulamazsınız çünkü yoklar. Uzaktan kumanda işler.

Benimde başımdan geçen şöyle bir hikayem var , devam da ediyor aslında. Z flip 3 telefonumun sıcak bir günde ön kapağının açılmış olduğunu gördüm arabadayken olmuş ve ön lcd de çizikler oluşmuş, belli bir süre sonra cihaz bataryada tutarsızlık var diye bir hata vermeye başladı servisi arayın yazdı bende aradım. Uzaktan cep telefonuna bağlanan samsung servis elemanı dedi ki pil ömrünüz %51 e düşmüş ama şarj döngünüz 7 görünüyor, bir aksaklık var pilde falan diyince o akşam telefonu balkona koydum pil patlar vs diye ve ertesi gün sabah servisin yolunu tuttum Kadıköy e gittim. Ürünü bir hanım kızımız inceledi kaydını tuttu lcd deki çiizikleri gördü hatta kapağın üzerine baskı uygulayınca azalıp yok oluyordu çizikler. Ürün servise verildi ben çıktım 15dk sonra aradılar gelin ürün hazır diye

Şaşırdım 15dk daha uzaklaşamadan vay be dedim Samsung aşmış kendini. Gidip servise ürünü görünce Samsungun harbiden kendini aştığına şahit oldum. Artık ürünün ön lcd si çalışıyordu flex kablosunu koparmışlardı ve bu cihaza önceden müdahale edilmiş diye birşey söylediler . 1800tl onarım ücreti istendi.

Dedim ki anlıyorum tamam peki neden eski halinde telefonu alamıyorum sizden çizikli lcd de işimi görürdü. Neden koptu bu flex kablo? Demesinler mi o açılırken öyle oluyor. P3ki dedim madem önceden müdahale edilmiş, neden kopmamış mesela kablo dedim yanıt yok. Bunu hangi iş bilmez yaptı ise düzeltmesini istiyorum dedim ama nafile. 2 aydır sürünüyor konu ne arayan var ne soran.

Demem o ki Türkiyemizde gerçekten bulunan firmaların ürünlerini mi kullansak. Adam uygun fiyata saat üretiyordu şimdi bakıyorum en tepedeki rakibi kadar doğruluktan çalışmayan sensörlü saatini onların saatleri ile aynı fiyata çekmiş.
    Neyse benimde bir katkım olsun istedim. Neticede Gw6 bana göre Safir camının kalitesizliği ile ön plana çıkan bir üründür
    Hala diyorum öyle herşeyi yansıtan saat camı mı olur o paralara yaa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende huawei den geçtim samsung watch 6 ya. İlk defa aldığım bir üründen memnun kalmadım. Uyku takibi keyfine göre bazen ölçüyor bazen ölçmüyor. Ölçümleri de nekadar doğru soru işareti. Görsel olarak siyah renk olduğundan gözümdeki cazibesi azaldı. Bildirimler geç geliyor. Aramalar bazen geliyor bazen gelmiyor. Birisi beni aradığında saatten cevap vereyim dedim arama saate gelmedi. Tekrar arayınca geldi falan. Yani samsung saatten hic memnun değilim. Pişman oldum aldığıma. Telefonum samsung note20

Muhtemelen bir sonraki ürünlerim yine huawei olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggdes -- 30 Eylül 2023; 10:27:43 >
  • yosunkaya kullanıcısına yanıt
    Sadece Samsung da değil olay.. apple türkiye bile aynı.. mevzu Türk insanı..

• Apple Türkiye de var ama , bir plaza da yönetimi vs. Samsung nerede ? muhatap bile olamıyoruz adamlara kore ye yazıyoruz sorun yaşayınca burada. Ayıptır ya

• Samsung yeni saati yolladı 4 günde çok hızlı değişim oldu classic kullanan arkadaşlar bezelden kaynaklı sorun olabilir bilemiyorum samsung bir açıklama yapmadı eğer benim daha önce belirttiğim sorunu yaşarsanız yaşamayın o sorunu da güzel güzel kullanın saatinizi ancak direk değişim yapıyor bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetatakan -- 30 Eylül 2023; 17:59:24 >
  • yosunkaya kullanıcısına yanıt
    Bugün bir başka kanaldan bıraktığım şikayet için yine aradılar.. tüm forum adına 15-20 dakika genel sıkıntıları anlattım.. not alıyoruz ilgili birimlere iletiyoruz vs.. :) bu arada lansman kayıt hediyesi kordondan ses yok.. 10 gün önce stok yok en kısa zamanda göndereceğiz demişlerdi.. bugün iki farklı arama aldım ikisinde de sonuç yok.. kod verin diyorum bari stok var alayım.. efenim hediye stoklarıyla satış stokları farklı diyor :) :) :) güler misin ağlar mısın.. valla mevzu kordon değil.. zaten gönderirlerse de sm göndercekler koyacağız satışa...

• Custom font ✅️

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

• w6 daki uyku problemi güncellemeden sonra w5 de de başladı. kaltığımı anlamıyor saat. 1 saat önce kalkmıştım telefonu da elime almadım tesadüf saate bakayım dedim ekran açılmıyor. elime açtım uykuda hala. uykudan çık dedim menüden uyku takibine girerek o anki saati uyandım olarak kaydetti. 10 dk daha bakmadım saate telefonu elime almadığım için yine uyanmamış saat. rutinlerde kalmış. Telefonu elime alır almaz titreşimden anlıyor sanırım ya da ekranı açınca anlıyorç Saatte telefonda rutinden çıktı.

kurcalıyorum bakalım düzeltemezsem tekrar format atacam herhalde.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Formatla düzeleceğini hiç sanmıyorum. Bende de 5 Pro güncellemeden sonra saat yüzde 100 şarj olduğunda şarj verisini resetlemeyi bıraktı, üzerine ekliyor. Düzeltmek için şarj dolunca 4-5 kere tak çıkar yapıp uğraşmam gerekiyor. Her seferinde aynı şey olmaya başladı. Uyku modu kendini saat tam 22'de etkinleştiriyor asla öyle bir ayar olmamasına rağmen. Uyku modundaki saat kafasına göre 12 saat sistemine geçiyor.

Bu ve daha birçok bug var yazılımda, güncelleme almamız elzem ama bakalım. Yine de benim saatin arayüzdeki hemen bütün takılmalar bu güncelleme ile düzeldiği için memnunum durumdan.

• eabeloved kullanıcısına yanıt

aynen akıcılık on numara ama bozulan şeyler de yok değil. eski yazılımda çok iyi çalışıyordu bu uyku takibi. Hatta rutinlerde uyku modunu saate göre ayarlamıştım. saat uyuduğumu anlayınca telefon da saatt de uyku rutinine geçiyordu. Sabah uyandığımda da uykudan çıkıyordu. Şu an bu özellik bayağı saçmalamış durumda. Üstelik ben sıfır kurulum yaptım güncellemeden sonra. Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

• Samsung 'un açık ara en berbat ürünü oldu.

Saati görsellik, şıklık, kıyafetiyle uyumlu olsun diye kullanan tayfa için sorun yok ama spor ve sağlık takibi için alıyorsanız Apple, Huawei ve Garmin ile aynı klasmanda değil bu marka.

• Neredeyse tüm detaylara eğilen Watch6 Classic incelemesi:

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]Technology / Teknolojiyoutube
    Merhaba, Yine biraz uzun sürdü ama sonunda tüm detaylarıyla Samsung Galaxy Watch 6 ile karşınızdayım. Umarım videom faydalı olur.. Detaylı içerik için aşağıya göz atabilirsiniz: 00:00 Giriş; Spor verilerinizi kaydetmek ve spor yaparken müzik dinlemek için Watc6 yeterli mi? 00:36 Samsung Galaxy Watch6 Klasik Kutu açılımı 00:51 Samsung watc6 modelleri hakkında 01:17 Fiziksel özellikler ve Samsung Galaxy Watch5 karşılaştırma: Besel hakkında, bezel ne işe yarar? Saatimi havuzda kullanabilir miyim? Desteklediği su geçirmezlik derecesi nedir? Ekran ıslanınca dokunmatik sorununu nasıl çözerim? Su altında düğmelere bassam bir şey olur mu? 03:20 Ekrana gelen yenilikler: Yeni ekran boyutu ve çerçeve kalınlığı. Watch 5 VS Watch 6. Değişen ekran parlaklığı ve gündüz testi. 04:25 Yeni Kordon/Kayış yapısı ve özellikleri. Eski kordonlarla kullanabilir miyim? 05:32 Watch 5 kordonda renk değişim sorunu. 06:17 Watch 6 VS Watch 5 PRO arasındaki en büyük fark. Kordon tasarımında dikkat etmeniz gerekenler.. 07:09 Watch 5 ve Watch 6 arasındaki özet farklar. Batarya kapasitesi nedir? Şarjı ne kadar gidiyor? En uzun batarya ömrü hangi akıllı saatte? (Samsung için) 08:16 Alınır mı? Değiştirmeye değer mi? 08:43 İşlemci ve RAM arttı mı? Ne farketti? 09:22 Saat yazılımı hakkında. Saati Apple telefonla kullanabilir miyim? Xiaomi ile çalışır mı? Hangi fonksiyonları kullanabilir miyim? 10:15 Şarj aleti hakkında. Watch 5 ile aynı mı? Ne kadar sürede şarj oluyor? Ters şarj destekliyor mu? Şarj kablosunu telefona takarak saatimi şarj edebilir miyim? Pil optimizasyonu hakkında. Saatin bataryası neden ilk 3 gün çok daha çabuk bitiyor? 11:30 Güç tasarrufu hakkında. Sadece saat fonksiyonu ne işe yarar? Güç tasarrufu nasıl aktif edilir? Saatin ekran resmini nasıl çekerim? 12:00 Ekran şekilleri hakkında: Ekran şekilleri nasıl değiştirilir? Nasıl özelleştirilir? Ekran şekilleri (kadran) yeterli mi? 13:05 Gövde özellikleri. Sensörlerde değişiklik var mı? Saat butonlarının yerini değiştirebilir miyim? 13:56 Buton fonksiyonları hakkında bilgi. Buton fonksiyonlarını nasıl değiştirebilirim? 14:05 Sesli asistan. Google Asistanı saatte kullanabilir miyim? nasıl aktif edebilirim? Bixby yi nasıl iptal ederim? 14:43 Samsung Galaxy W6 Kumaş kordon 15:02 Acil arama hakkında: Acil arama numarasını değiştirebilir miyim? Acil bir durumda tanıdığım kişilere nasıl mesaj gönderebilirim? Acil durum arama testi? 16:23 Düşme algılama var mı? Performansı? 17:00 Yazılım tarafında detaylar: Modlar nasıl aktif edilir? Ne işe yarar? 18:02 Ekran hep açık modu; nedir? Nasıl aktif edilir? 18:37 Ekrana bakışla ekran uyandırma, OK Google nasıl çalışır? 19:07 Rahatsız etme modu, saati kapatma, saat ne kadar sürede açılır? 19:47 Saat hızı nasıl? 20:07 diğer kısayollar, ses ayarları, fener özelliği, WiFi Kablosuz ağa nasıl bağlanırım? Güç tasarruf modu, su kilidi, uçak modu, GPS aç-kapa, telefonumu bul, Bluetooth 21:54 Saatime bluetooth kulaklık bağlayabilir miyim? Nasıl? AirPods’larımı Samsung saat ile kullanabilir miyim? 22:15 Ana menüye giriş: Haritalar hakkında; telefona gerek duymadan saatimde Google Haritaları kullanabilir miyim? Nasıl? 23:16 Arka tarafta çalışan uygulamaya nasıl dönerim? 23:35 Akıllı saat seçiminde dikkat etmeniz gerekenler. Benim tavsiyem.. 24:12 WearOS üzerinde 2023 güncellemesi ile gelen klasör oluşturma yeniliği 24:37 Ses kaydedici uygulaması. Gelen yenilik? Türkçe desteği var mı? 25:09 Browser. Kullanışlı mı? Youtube’a girebilir miyim? Video seyredebilir miyim? 25:38 Sıcaklık sensörü kullanımları. Artık tostumun sıcaklığını saatimle ölçebiliyorum.. 26:11 Pusula hakkında. Performansı? Apple ile karşılaştırma 26:31 Bildirimler.. Gelen mesajları saatim üzerinden cevaplayabilir miyim? 26:50 Saat kartları/Uygulama kısayolları: Halkalar, spor; adım ölçer performansı, GPS koordinatları performansı. Farklı spor çeşitleri. GPS’si spor yapmaya başlamadan devreye nasıl alabilirim? Otomatik spor algılama (Yürüyüş, Koşu, Bisiklet sürme..) 30:14 Özet tablosu ve uyku. Uyku tarafında saat performansı. 31:24 Vücut kitle endeksi, hava durumu uygulaması, Takvim 32:00 Tansiyon ve EKG hakkında: EKG ve tansiyon Samsung dışında çalışır mı? Tansiyon ölçüm performansı nasıl? Doğru mu? Nasıl aktif edilir? 33:23 Mikrofon ve ses performansı. Saat üzerinden arama. Uzaktan arama. 34:57 Saat üzerinde Whatsapp, Stres seviyesi, Yeni kart ekleme 35:50 Özet: Kalp atış ölçüm performansı, kandaki oksijen ölçümü performansı ve tüm detaylar, 37:20 Şimdilik veda Desteklerinizi bekliyorum ;) SAMSUNG GALAXY WATCH 5 Detaylı İnceleme Videosu https://youtu.be/AsJUPM66EWw WhatsApp WearOS’de https://youtu.be/0ReuBg5Ee8Q Uzak arama:Telefonunuza gelen çağrıları uzaktan saatiniz ile yanıtlayın https://youtu.be/BPABnS4DPzM Video kaydında gördüğünüz mikrofon DJI Mic inceleme videosu https://youtu.be/4lMAmrd_cM8
    https://www.youtube.com/watch?v=kCLRJOv-Mz4
  • barisg B kullanıcısına yanıt

Spor-sağlık takibi için dediğinize kesinlikle katılıyorum ancak insanlar bu saati genellikle Wear OS olduğu ve saati telefonlarının uzantısı olarak kullanmak, telefonda ihtiyaç duydukları hemen bütün fonksiyonları mini versiyon olarak sürekli üzerlerinde taşıdıkları bir cihazda gerçekleştirebilmek için tercih ediyorlar asıl olarak; kolda duruşu ve şıklığının yanında.

Katılıyorum.

• 27 Eylulde aradilar saatine 3100tl veriyoruz onayliyonuz mu dediler evet dedim 7 gun icinde paran yatacak dediler hala yatmadi. Bu Kordon olayi gibi parayida yatirmak icin oyaliyollar mi acaba degisim kampanyasiyla alanlar cevap verebilir mi ?

• teober71 kullanıcısına yanıt

Telefonla size fiyat verdiklerinden ve siz fiyatı onayladıktan sonra bir hafta-on gün kadar içerisinde kart ekstrenize kısmi iade olarak yansıtılıyor. Gecikirse bankanıza da bir sorabilirsiniz.

Tesekkurler

• Saat teki sorun neydi hocam konuya vakıf degilim

spor sağlık takibini maf eden de yeni wear os 4 ya da yeni one ui ara yüzü. w5pro kullanıyordum bize de geldi güncelleme ve eksi randıman yok. uyku takibi tamamen rezalet bir hal aldı. Vücut sıcaklığı için istiyordum güncellemeyi(gerçi o da sadece uykuda çalışıyor ya neyse) ama geri dönme şansım varsa eski yazılıma geri döneceğim. Bunun dışında arayüz akıcılığı çok iyi. Fakat sağlık ve spor takibinin stabilitesi bozuldu.

Tansiyonu bire bir ölçerdi hiç şaşmadan 1 ay boyunca. Güncelleme geldi sonra da kalibrasyon uyarısı çıktı 1ay dolmuş. Kalibrasyonu zor yaptı, sonraki ölçümler hiç birbirini tutmadı. Eski yazılımda farklı günlerde, spor öncesi spor sonrası ölçümler yapardım. koldan maşonlu tansiyon aleti ile bire bir çıkıyordu hep.

inşallah güzel bir fix gelir yoksa bu haliyle kendi ayağına sıkmış olacak samsung.

xiaomi de wear os'a geçiyor artık. Ortalık kızışıyor iyice, samsung doğru düzgün wear os PR'ı yapamadı. xiaomi yapar artık :D

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.