|
Samsung Galaxy Watch 4 cobbles together more health features - The Verge verge nin haberine göre google asistanın geleceğini google tekrar belirtmiş. |
|

|
Samsung Galaxy Watch 4 cobbles together more health features - The Verge verge nin haberine göre google asistanın geleceğini google tekrar belirtmiş. |
|
|
|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
|
|
ilkbahar ile birlikte 10 ülke daha tansiyon ve ekg ölçümü özelliklerine resmi olarak kavuşacak ve hayır, bu 10 ülke arasında Türkiye yok. Samsung Türkiye'de değişen bir şey yok, marka ve ürünleri ne kadar iyiyse ülke temsilciliği de bir o denli berbat. neyse ki XDA'de Dante63 var ve onun çabası ile emekleri sayesinde bu özellikleri resmi destek olmaksızın Samsung Health ile senkronize olacak şekilde kolayca aktive ederek kullanabiliyoruz. |
|
Olsun da nasıl olursa olsun. Huawei saatlerde 2,5 senedir harici kadran yüklemek için modlanmış sağlık uygulaması kullanıyoruz. İşin garip yani huawei telefonla ve iosla da olmuyor. Modlanmış olduğu içinde bildirim gelmeme, bağlantı kopması, vb problemler oluşuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 8 Şubat 2022; 21:17:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Facer da bedava olarak da yüzlerce arayüz var. Mesela Lr 21 isimli geliştiricinin bedava kadranlarını çok beğeniyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 9 Şubat 2022; 11:55:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eskiden düzgün yüklenirken dün bana da böyle oldu. Çözmeye çalışıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Bir sorum var arkadaslar; Huawei gt2 kullaniyorum ama memnun degilim always on secenegi aktifken bile bazen saati gostermesi icin ya hareket etmek gerekiyor yada butona basmak gerekiyor. Akilli saatten beklentim sadece saati göstermesiydi ama onun icin bile efor gerekiyor. Mesela gece uyanip saate bakmak icin illa tusa basmam gerekli. Bu zor bir is degil ama sonucta bu bir saat ve saati gostersin bir zahmet. Samsung watch 4de always on yani hep saat acik özelligi varmi? Varsa huaweideki gibi hareketsiz durunca kapaniyormu? Normal düz saat almak istedim ama banka kredisi cekmeden alamiyorum fiyatlari uçmuş. Akilli saatler onlarin yaninda cok ucuzlar. Birde huawei gt2 ile takas etmek isteyen olursa haber versinde goruselim uste ne ödiceksem öderim. Samsung harici surekli saat gosteren baska saat öneriniz varsa onada uyarim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Keremalp
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Diğer tarafta sayısız fırsat olduğu için bazı balıklar akıntının tersine yüzerler.Sebep her neyse, bir şey kesindir; kendilerini parçalaması uğruna akıntıya karşı gelmeleri gerekir. Akışı değiştirmek her zaman şu anın vadettiğinden fazlasına talip olmaktır. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|