Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 3 [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
810
Cevap
33
Favori
57.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anladığım birinci uygulama EKG ve tansiyon ölçme uygulaması ok ikinci uygulama bizim telefon lokasyonu nu farklı bir şekilde gösteren ve uygulamanın çalışmasını sağlayan uygulama ikincinin çalıştığı bir app bulmak lazım diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim sonunda oldu

• saati yeni aldım ekranın otomatik dönmesini nasıl kapatabilirim? ayarlarda bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadir3391 -- 8 Şubat 2022; 19:2:49 >
  • nadir3391 kullanıcısına yanıt
    Valla aradım ama ben de bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar samsung health monitor ü yükledim çalışıyor. EKG çekiyor, samsung Health uygulamasına yolluyor sonucu. Tansiyon ölçüyor Fakat sonucu samsung health uygulamasına yollamıyor. sağlık uygulamsında ekg var ama tansiyon yok. Bu sorunla karşılaşan varmı acaba çözümü nedir ?

Samsung Galaxy Watch 3 [ANA KONU]
  • ahmetcark kullanıcısına yanıt
    Bu durum benim de dikkatimi cekti, senkronize olmuyor manuel girmeni bekliyor anlamsız bir durum.

• iphone geçersek bu saat (watch 3 ) ile sanırım tizen olduğu için çalışıyor , peki tansiyon ve ekg uygulaması çalışıyor mu ?

nasıl hallettiniz acaba?

benim telefonum samsung s8+ lakin healt monitör bir türlü çalışmıyor. uygulamayı yüklüyorum ama açmaya çalıştığımda kapanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

Benim gibi sorun yaşayanlar için çözüm basit ve aşağıda. XDA forumundaki orijinal konuda modifiyeli samsung health monitör uygulamasını indirip kurun problem çözülsün. Saate widget eklemek için Alp Gürsoy'un verdiği link çalışıyor.

google docs
    Phone.Tizen.MinSDK24-SHM1.1.1.153.root.detection.country.restriction.removed.dante63.apk
    https://drive.google.com/file/d/15SNRb03uX1ahsDkf5Txwxhdlxuz5-zfE/view
    Buradaki arkadaş ın verdiği siteye gidip uygulamayı indir o kadar dikkat etmen gereken tizen olanı indirmek.

Saatte uygulama çalışıyor benim sıkıntım telefonda çalışmaması. Tizen saat için galiba

• saatin işletim sistemi tizen

telefon benim kullandığım android

telefonda çalışmasından kasdettiğinizi tam anlayamadım

valla ben çok spesifik bir şey yapmadım kurdum izinleri verdim sadece

benim telefonum samsung s8 plus. telefonda uygulayı açtığımda hata verip atıyor. sonra sürekli kapanıyor uyarısı veriyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bende 14 ay garantili watch 3 aldım ikinci el 1250 TLye, Bende şuan watch 46 mm var. yavaşladı artık. benim saatide 1000 TLye sattım, 250 liraya gelmiş oldu. Watch 3 gelince bakalım nasıl olucak. kullanıkça deneyimlerimi paylaşacağım. Hız dışında farklılık olacağını düşünmüyorum.

• babaeskili B kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Apk çalışıyor ama en az wacth 4 olması gerekiyor bu ülkede kullanılamıyor diyor şimdide. Hangi mod apkyı yüklemem gerek. Bazılarında ayrıştırılamadı hatası veriyor. Uygulama yükleme adımlarını yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reber65 -- 2 Mart 2022; 11:28:47 >
  • servet51 S kullanıcısına yanıt
    Saatim geldi, kesinlikle watcch 46 dan daha klas duruyor. Ekrani vs daha genis ve kaliteli. Ama gel gorki iphone ile kullabiyorum :) konusma yok 🤦

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • servet51 S kullanıcısına yanıt
    iPhone ile de tel görüşmesi yapabilirsin; benimkinde bir sorun yok.

• reber65 R kullanıcısına yanıt

Watch 4 vermişim sanırım bu watch 3 üçğn olan

Samsung Galaxy Watch 3 [ANA KONU]xda forums
    [RESTRICTIONS-REMOVED] Samsung Health Monitor - TIZEN - 1.1.1.181 - Root, Age, Country & Device Restriction Removed - 11th February 2022
    https://forum.xda-developers.com/t/restrictions-removed-samsung-health-monitor-tizen-1-1-1-181-root-age-country-device-restriction-removed-11th-february-2022.4202685/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • needacar kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya, ben aylardır yapamıyorum watch 46 mmde 😬 biryerdenmi açılıyor ? Bana rama gelince saatten cevaplarsan ekranda işaret çıkıp telefonu kontrol edin yazıyor

• Yokmu yardım edecek birisi, iphone ile watch 3 te konuşma yapamıyorum. Arama gelince saatten açıyorum sonra ekranda telefonu kontrol et yazıyor ve telefona yönlendiriyor

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.