Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
100
Favori
1.259.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Telefonun sürümünü nasıl öğrenebiliyoruz?

Ayarlar-->telefon hakkında tıklarsn ulaşabilirsin
  • Neo ile galaxy w arasında kaldım , özellikler hemen hemen aynı gibi öyle değil .
    Galaxy W 'yi daha çok istememe rağmen , ICS gelmezse diye neo almayı düşünüyorum.
    Sizce bu ne zaman netleşir . ICS çıkar mı ? ICS olursa banko bunu alacağım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanamersin

Neo ile galaxy w arasında kaldım , özellikler hemen hemen aynı gibi öyle değil .
    Galaxy W 'yi daha çok istememe rağmen , ICS gelmezse diye neo almayı düşünüyorum.
    Sizce bu ne zaman netleşir . ICS çıkar mı ? ICS olursa banko bunu alacağım .

Arkadaşım sana sadece şunu söyleyeceğm, Neo 'yu elektroworld vs. git bir
    yerde telefonu eline al,alttaki Tuş'lara bas içine siniyorsa al derim ;)

ICS ye hiç takılmıyorum karanlık arayüzü nedense sevemedim,buna pek takılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Telefonun sürümünü nasıl öğrenebiliyoruz?

Ayarlar-->telefon hakkında tıklarsn ulaşabilirsin

Teşekkürler hocam, bir de telefonu nasıl hotspot olarak kullanabiliriz bilgin var mı acaba?
  • Merhaba arkadaşlar. İş yoğunlugundan dolayı çok giremiyorum yaklasık 12 13 sayfa okudum fakat sorunuma çare bulamadım.
    Telefon inanılmaz 1 şekilde ram yiyor hemen 300 ü geçiyor sürekli görev yöneticisinden ram hafızasını siliyorum ama oda 270in altına düşürmüyor. Uygulamalardan gidip çalışan uygulamaları her seferinde manuel kapatırsam 230 240 a kadar dusuyor. Bu soruna 1 cozum var mı otomatık olarak temızleyen 1 program mevcutmudur acaba?
    Birde bu uygulamalar sureklı calısıyor gozukuyor 1 kere gırsem cıksamda hep calısıyor gozukuyor oda bos yere ram den calıyor internet kapalıyken bıle facebook olsun what's up olsun hep calısıyor bu uygulamalarla işim yokken calısmıyor nasıl yapabılırım yardımınız olurmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezgin306

Merhaba arkadaşlar. İş yoğunlugundan dolayı çok giremiyorum yaklasık 12 13 sayfa okudum fakat sorunuma çare bulamadım.
    Telefon inanılmaz 1 şekilde ram yiyor hemen 300 ü geçiyor sürekli görev yöneticisinden ram hafızasını siliyorum ama oda 270in altına düşürmüyor. Uygulamalardan gidip çalışan uygulamaları her seferinde manuel kapatırsam 230 240 a kadar dusuyor. Bu soruna 1 cozum var mı otomatık olarak temızleyen 1 program mevcutmudur acaba?
    Birde bu uygulamalar sureklı calısıyor gozukuyor 1 kere gırsem cıksamda hep calısıyor gozukuyor oda bos yere ram den calıyor internet kapalıyken bıle facebook olsun what's up olsun hep calısıyor bu uygulamalarla işim yokken calısmıyor nasıl yapabılırım yardımınız olurmu acaba?

Hocam 300mb çok yaw, üstüne oyun çalıştırmaya kalksan kitlenir kalır,benim 190-180 olmadı
    200mb de duruyor,,Bu programları belirli zaman aralığında kapatan programlar var,taskkiller
    olara geçiyor ben process manager'ı kullanıyorum 1-2 sayfa önce yayınladım,10dakika belir-
    lerdim 10dakika sonra kapatıyor.Programdan nelerin çalıştığına bakabilirsin,

Birde işletim sistemini 2.3.6 yükle eğer 2.3.5 te isen,bir dene olmazsa bakarız yine.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar. İş yoğunlugundan dolayı çok giremiyorum yaklasık 12 13 sayfa okudum fakat sorunuma çare bulamadım.

Hocam 300mb çok yaw, üstüne oyun çalıştırmaya kalksan kitlenir kalır,benim 190-180 olmadı
    200mb de duruyor,,Bu programları belirli zaman aralığında kapatan programlar var,taskkiller
    olara geçiyor ben process manager'ı kullanıyorum 1-2 sayfa önce yayınladım,10dakika belir-

Birde işletim sistemini 2.3.6 yükle eğer 2.3.5 te isen,bir dene olmazsa bakarız yine.

Hocam hızlı cevap için teşekkür ederim.
    Senin paylaştıgın programı dün mesai sonunda okuma fırsatım oldu ama marketten tam onu bulamadım process manager yazınca 1 sürü o tarz program cıktı karsıma.
    Tekrardan ismini tam olarak yazma sansınız varmıdır hocam?
    Yani telefona oyun yuklemedım mp3 yuklemedım cogu zaman nete bıle gırmıyorum mesaj atıyorum ram olmus 300 mesajları bıle telefonda tutmaz oldum ram yemesın dıye ama yok hemen 300 e cıkıyor 1 sure sonrada telefon kasmaya baslıyor yenıden baslatınca hızlanıyor gene ama uygulamalara gırdıkce yavaslıyor delı edıyor buda benı.

• quote:

quote:

quote:

Hocam hızlı cevap için teşekkür ederim.
    Senin paylaştıgın programı dün mesai sonunda okuma fırsatım oldu ama marketten tam onu bulamadım process manager yazınca 1 sürü o tarz program cıktı karsıma.
    Tekrardan ismini tam olarak yazma sansınız varmıdır hocam?
    Yani telefona oyun yuklemedım mp3 yuklemedım cogu zaman nete bıle gırmıyorum mesaj atıyorum ram olmus 300 mesajları bıle telefonda tutmaz oldum ram yemesın dıye ama yok hemen 300 e cıkıyor 1 sure sonrada telefon kasmaya baslıyor yenıden baslatınca hızlanıyor gene ama uygulamalara gırdıkce yavaslıyor delı edıyor buda benı.

Rica ederim,process manager programın bendeki full sürümü markette ücretli olarak
    çıkar aşağıdaki linklerin birinden yüklersin,bendeki pro versiyonu

http://www.wuala.com/merkamarket/MerKaMarket/Aplicaciones/Administracion/ProcessManagerFullVersionv1.5.0_r23.apk

http://www.filesonic.com/file/879771121/PM_FV.rar

• Arkadaşlar denenmiş sorunsuz yazılım ve işlemleri ayrıca yaşayıp çözdüğünüz sıkıntıları düzgün bir dille yazıp bana PM atarsanız ilk sayfaya koyalım. 18 sayfa olmuşuz şimdiden kimse birşey bulamıyor. Öyle olunca sürekli aynı sorular dönüp duruyor. Cevap vermeye üşeniyoruz tabi aynı sorular her sayfada 1-2 kere sorulunca. Ben yazılanları okuyorum fakat vakit ayırıp cevap yazamıyorum kusuruma bakmayın. Zaten android ve samsung konusunda çok yeniyim o yüzden bilgim çok sınırlı. Ama hiç kurcalamayan sorayım cevap gelsin diyen arkadaşlar var onlarada bişiy diyemiyorum

Yeni katılan arkadaşlarda güle güle kullansınlar kafaya herşeyi takmasınlar diyorum. Cihaz güzel arkadaşlar tepe tepe kullanın keyfini çıkarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]ensei -- 5 Ocak 2012; 16:28:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [S]ensei

Arkadaşlar denenmiş sorunsuz yazılım ve işlemleri ayrıca yaşayıp çözdüğünüz sıkıntıları düzgün bir dille yazıp bana PM atarsanız ilk sayfaya koyalım. 18 sayfa olmuşuz şimdiden kimse birşey bulamıyor. Öyle olunca sürekli aynı sorular dönüp duruyor. Cevap vermeye üşeniyoruz tabi aynı sorular her sayfada 1-2 kere sorulunca. Ben yazılanları okuyorum fakat vakit ayırıp cevap yazamıyorum kusuruma bakmayın. Zaten android ve samsung konusunda çok yeniyim o yüzden bilgim çok sınırlı. Ama hiç kurcalamayan sorayım cevap gelsin diyen arkadaşlar var onlarada bişiy diyemiyorum

Yeni katılan arkadaşlarda güle güle kullansınlar kafaya herşeyi takmasınlar diyorum. Cihaz güzel arkadaşlar tepe tepe kullanın keyfini çıkarın.

Sensei çok haklısın, Rom yükleme,Root konuları 1.sayfa telefon tanıtımından sonra koysak çok
    iyi olur 6.sayfada root ve rom yükleme var.Bende root anlattım 2-3sayfa önce.

Sana yardım edebilirim.Rom yükleme adım adım yazılabilir,riskli bir şey.Odin ile yüklemeyi resimler
    ile anlatabilirim.Kies ile başka bir arkdş anlatabilir,Kies ile rom yüklemedim.

• arkadaşlar basit ama can sıkan bi problemim var. telefonun kendi digital saat widgetini kullanıyorum ana ekranda. ancak bazen saat duruyor. örneğin saat 15:30 olmuş ama widget 13:30 falan gösteriyor. bazen de oyundan çıktığımda widget yüklemede hata diyor, saati yüklemiyo. sorunu başka yaşayan var mı? veya kullandığım launcherdan olabilir mi? go louncher kullanıyorum.
  • Son score paylaşıyorum başka yk arkdşlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 5 Ocak 2012; 20:14:19 >
  • Antutu da sd kart'ı /sdcard mı seçili yoksa /sdcard/external_sd mi seçili :)

Benimkinde /sdcard seçili iken yazma 6.7 okuma 20mb
  • ben 2 telefon arasında kaldım Samsung i8150 Galaxy W mi alayım yoksa Samsung i9001 Galaxy S Plus mı alayım?+ ve - yönleri neler bu telefonun?

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i9001-galaxy-s-plus-14-ghz-8-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcepsami9001&categoryId=371946
  • sd kart seçeneği var bır tek bende arkadasım dırekt. teste başlıyorum ıo değeri yukseldı bende başka program buldum cpu. frekans degıstırdım biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord4

ben 2 telefon arasında kaldım Samsung i8150 Galaxy W mi alayım yoksa Samsung i9001 Galaxy S Plus mı alayım?+ ve - yönleri neler bu telefonun?

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i9001-galaxy-s-plus-14-ghz-8-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcepsami9001&categoryId=371946

eğer durumun varsa galaxy r al bence. plus ile bizim işlemci aynı ,ekran büyüklugu senin ıcın de önemliyse tercih edebilirsin

• quote:

ben 2 telefon arasında kaldım Samsung i8150 Galaxy W mi alayım yoksa Samsung i9001 Galaxy S Plus mı alayım?+ ve - yönleri neler bu telefonun?

ben galaxy w aldım güzel telefon ama S plus daha iyiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: KUM23

quote:

ben galaxy w aldım güzel telefon ama S plus daha iyiymiş

daha iyi belki ama hangi yönleri daha iyi aradaki fiyat farkını vermeye değecek mi?

• Benim elim küçük olduğu için ve telefonu tek elle kullanmak istedigimden dolayı W aldım :D yoksa SII veya S plus alacaktım. 3.7" benim için ideal ne çok küçük ne de çift elle kullanmak zorunda kalıyorum.
  • 18 sayfayıda okudum:) siparişi verdikten sonra okumuş oldum ama içimi rahatlatan yorumlar var genelde rahatladım teşekkür ediyorum bilgileriyle aydınlatan herkese.. inşallah yarın yada öbür gün aranıza katılıcam:)
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.