Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
831
Cevap
80
Favori
67.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış uygulama kaldırıp problem olmaması için kaldırılabilcek uygulamaları da eklerseniz iyi olur
  • İpad 9'u satıp 10'a geçecektim ama telefon, saat ve kulaklığım samsung olduğu için S9 FE+ alarak aranıza katıldım. Şu anlık iyi gidiyor ama bazı sorunlarım var.

1. sorun saat ve kulaklığa Galaxy wear üzerinden ulaşamamak. Sadece telefona bağlanıyor bu cihazlar, telefona bağlıysa tablete bağlanmıyorlar. Aslında yapmak basit ama uğraşmamışlar sanırım.

2. sorun telefonda samsung en son bir widget getirmişti bu widget ile saat kulaklık gibi diğer samsung cihazların bataryalarını görebiliyorduk. Tableti bu widget'a eklememişler.

3. sorun ise kilit ile alakalı. Telefonu saat yanımdayken veya kulaklık yanımdayken kilit şifresi sormaması için ayarlayabiliyorum. Fakat tablette "telefon yanımdayken şifre sorma" gibi bir olay yok. Saat ve kulaklığa zaten bağlanmıyor.

Ne anladım ben bu ekosistemden :):)

• imfatalty kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun.
    2. Sorun ile alakalı olarak bahsettiğiniz widget pil widget'ı mı acaba?
  • Teşekkürler, evet hocam.

Hocam widget ekleme menüsünde pil seçeneğinde bulabilirsiniz.
  • Hocam anlamadınız, telefondaki bu widget'a bütün samsung aletler ekleniyor ama tableti görmüyor demek istediğim buydu. Telefondan bütün cihazaların durumlarını göremiyoruz tableti entegre etmemişler.

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]

• Şuanda tab s9 fe nin 8 gb lık versiyonu öğrenci indirimiyle ne kadara denk geliyor bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Ona göre bir tanıdık bulup rica edicem tableti almak için

• mezarci46 M kullanıcısına yanıt

12.399TL
  • hkubilayk H kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim.

• Merhabalar ben üniversitede kullanmak amacı ile bir tablet bakıyorum. Öğrenci indirimi ile şu an samsung web sitesinde fiyatlar şu şekilde

S9 FE 256: 12.399

S9 FE Plus 256 :15.199 tl

bu ikisi arasında hangisini almalıyım diye düşünüyordum.fakat trendyolda Tab S9 'u 17.769

liraya görünce kafam epey bi karıştı .

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu]www.trendyol.com
    Samsung Galaxy Tab S9 128 GB Koyu Gri (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-tab-s9-128-gb-koyu-gri-samsung-turkiye-garantili-p-745785527?boutiqueId=61&merchantId=121048

Linkini de koydum. Tablette oyun falan oynamayacağım, benim için en önemli özellik yazma hissiyatı ve yıllar içinde yavaşlamaması. Tabletler arasında not alırken ,ders çalışırken, video izlerken hissedebileceğim bir fark olur mu? Siz olsanız hangisini alırdınız?

• Depresifİsot D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bütçe sizin, karar sizin. Ben olsam aradaki fark ile Orjinal Klavyeli Kapak alır Laptop gibi kullanırım. Ki öylede yaptım.
    Tab S9 FE sonuçta %80 Tab S9 ile denk düşer.
    Bu yüzden daha üst performans, daha iyi ekran ihtiyacınız yoksa Tab S9 FE herkesi mutlu eder.
  • Teşekkürler. Şimdi baktım da linke fiyat 18.949 tl olmuş. Herhalde satıcı firma da forumu okuyor :)

• S9 fe için kılıf almış olan var mı? Yurtdışı hariç.Çok seçenek yok gibi
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt
    Bu kılıfı aldım ben fancak daha 2 gündür kullanıyorum
    trendyol.com
    Fogy Samsung Galaxy Tab S9 FE 10,9 SM-510 SM-710 Kılıf Tri Folding Kalem Bölmeli Standlı Kabak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/fogy/samsung-galaxy-tab-s9-fe-10-9-sm-510-sm-710-kilif-tri-folding-kalem-bolmeli-standli-kabak-p-790067401?boutiqueId=61&merchantId=321599&utm_source=share

Manyetik akıllı kapak olandan yurtdışından aldım.
    Şuan Klavyeli kapak kullandığım için satıyorum.
    Önceki mesajlarda paylaşmıştım.
  • Nasıl hocam kalitesi? Tavsiye eder misiniz?
  • hkubilayk H kullanıcısına yanıt
    İstanbul’da olsaydım alırdım
    Hocam daha yeni aldığım için açıkçası çok bir tecrübem olmadı ama benim hoşuma gitti kalınlık sertlik fiyatına göre güzel.

Bende de Buds2 ve Watch4 Classic var. Kulaklığı ikisine de ayrı ayrı bağlayabiliyorum ve kulaklık kulağımda takılıyken hangisinde müzik veya veya video oynatırsam otomatik o cihaza geçiş yapıyor kulaklık. Belki sizde de öyledir.

• S9 Fe+ modeli samsung'un sitesisinde öğrenci indirimi ile ne kadara geliyor acaba yardımcı olabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.