Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.679
Cevap
63
Favori
132.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S Pen e alternatif bu tablette ne kullanabiliriz
  • Arkadaşlar az önce Hepsiburada'dan sipariş geçtim kılıf olarak ne önerirsiniz, link atarsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar tabletin s pen'i sizde sol tarafın tüm kenarına tam olarak yapışıyor mu? Bende sadece alt kısımdan kalemin yarısı dışarı çıkacak şekilde yapışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ altı kısma yapışıyor. Ama dışarıda kalan kısmı yok. Kalem taşmıyor.
    SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 17 Eylül 2020; 10:38:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N4F

Arkadaşlar tabletin s pen'i sizde sol tarafın tüm kenarına tam olarak yapışıyor mu? Bende sadece alt kısımdan kalemin yarısı dışarı çıkacak şekilde yapışıyor.
    O şekilde zaten sağ alt kısma sadece yapışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyro61 -- 14 Eylül 2020; 17:7:35 >
  • Benimki sağa normal yapışıyor. Sorun sadece solda.
    TechOdysseyyoutube
    Samsung Tab S6 vs Tab S6 Lite: Which One Is Right FOR YOU?
    https://www.youtube.com/watch?v=qCOImt5KrI8&feature=youtu.be

dakika 2:20'de adam sol tarafa da yapıştırabiliyor. onun yapıştırdığı yere benimki yapışmıyor.
    sola yapışıp yapışmaması normal mi anlayamadım.

• İyi günler. Samsung galaxy tab s6 lite kullanıcısıyım. Öğretmenim 2 haftadır tabletimle canlı ders yapıyorum ancak bugün yazı yazarken s pen uzaktan da yani ekrana 1-2 cm uzaktan da yazmaya devam ediyor. Bu sorun neden kaynaklı? Nasıl düzeltebilirim.

• Kutaybattal K kullanıcısına yanıt
    Tableti fabrika ayarlarına döndürüp deneyin

• N4F kullanıcısına yanıt
    Normalde sol kısma düzgün yapışmıyor zaten . O öyle denemelik koymuş .
    Sağ alt köşe kalemin yapıştığı yer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emzik12

hemen her özelliği s6 litedan üstte olacaktır, gerek ekran, gerek ses, gerek hız olsun. bunun dışında kalemi sanırım biraz daha işlevsel olacaktır ve dex modu mevcut. Dex modunda tableti klasik bir windows bilgisayar gibi kullanabiliyorsunuz. aynı zamanda bu tablette televizyona bağlama konusunda bir sıkıntı mevcut.

fakat bahsettiğiniz konular için kullanacaksanız bu cihazda işinizi görecektir. diğer konularda s7 çok daha iyi bir performans verecektir fakat bu cihazın performansıda o konularda gayet yeterli.

sonuç olarak s6 lite bir fiyat/performans cihazıyken, s7 üst segment bir tablet. bu noktada tercih size kalmış.

dip not olarakta s6 lite a karar verirseniz samsung sitesinden indirimli klavye seçeneği varsa mutlaka göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
    Dex modunda normalde windows bilgisayarda çalışan tablette çalışmayan exe lı z kitaplar akıllı tahta uygulamaları çalışıyor mu mesela

• uguruu kullanıcısına yanıt
    Dex moduda olsa, cihaz yine android. Windows için yazılan bir program çalışmayacaktır.

• teşekkürler

• şu an bu tableti almak için en iyi kampanya nedir arkadaşlar? 2360 a var en düşük
  • Bu tableti fiyat performans diye almaya karar vermiştim artık ama şu ekran yansıtma özelliği olmaması canımı sıktı. Aranızda matematik öğretmeni var mı ? Bu tabletin ekranını akıllı tahtaya bağlayamaz miyim kablosuz bir şekilde? Niyetim sınıfta dolaşıp tablete soru yazıp akıllı tahtada öğrencilerin yapmasiydi
    Akıllı tahtaya bağlamıyorsa bağlanabilen en ucuz kalemli tablet hangisi yardımcı olur musunuz

Hocam selamlar, miracast denilen bir alet vardı bu tür ürünler ile yansıtma yapabilirsin belki. Bir araştır.
    Ekran yansıtma yapıyor tablet. Ben daha önce yapmıştım, burayı okuduğumda acaba dedim bir güncellenme filan la mi kalktı. Biraz önce denedim tabletin ekranını aynı agda olan Philips pus 7805 TV ye hiç sorunsuz yansıttım. Kalemle notlara yazılar yazdım gecikme yok denebilir. Rahatça işlem yapılabilir. Tabletten film izle sitelerinden bir film açtım ve oynattım tam ekran tv de film izlenebiliyor.

Sizin gönderdiğiniz linkte biri type C to hdmi kablo ile bağlanamamis sanırım. Onu denemedim ama deneyeceğim kisa zamanda...

Kısaca şöyle;

TV kumandasını kaynaklar bölümüne girip ekran yansitmayi seçiyorsunuz.
    Tabletin üstten kaydırma yaparak gelen alandan Smart View özelliğini açıyorsunuz.
    Tablet ekranında çıkan yansitilacak cihazlar listesinden tv yi seçip yansitma başlıyor. (İlk defa yansitirsaniz tv onay istiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 17 Eylül 2020; 20:19:18 >
  • hocam okuldaki akıllı tahtaya bağlanması benim için önemli televizyon değil. akıllı tahtaya bağlanır mı bilen biri çıksa da ben de alıp almama eziyetinden kurtulsam
  • Akhunturk kullanıcısına yanıt
    Evet smart view ile ben de yansıttım daha önce.

• akıllı olan tv ye yansıtıyorsunuz sanırım
    ama akıllı olmayan tv ye anycast ezcast kullanmak lazımsa bu uymuyormuş sanırım işte
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.