|
Samsung Galaxy Tab S10+ / S10 Ultra (Ana Konu) (2. sayfa)
-
-
TechDroideryoutubeSmartphone Display Flicker Comparison - 4320Hz vs 1920Hz vs 480Hz vs 246Hz PWM Dimminghttps://www.youtube.com/watch?v=268IK08pdAQ
Amoled ekran bu gibi sorunlara sebep olabiliyor özellikle düşük parlaklıkta.
-
Samsung'un kullandığı amoled ekranlar 240 hz pwm ile çalışıyor gözü kör bile eder.Göz sağlığı için s9 fe gibi lcd ekranlı tabletler tercih edilmeli amoled ve oledlerin hepsi sıkıntı.
-
Tab s10 serisine 5G li modeller gelmiş. Fiyatlar fena değil. Ancak değermi bilmiyorum sonuçta heryerde wifi var artık, olmayan yerde de telefona bağlanıp kullanıyoruz tam olarak tablette hangi durumlarda avantajlı olur bilemedim. -
Açıkçası daha önce aldığım tablette hissettiğim en büyük eksiklik hücresel veri olmamasıydı. Wifi çoğu yerde var evet ancak hala daha wifi bulunmayan toplantı brifing seminer vs. olabiliyor, telefondan bağlanmak da hem telefonun pilini bitiriyor, hem de bazen telefona ihtiyaç duymayacağınız sadece not almak istediğiniz bir durumda mecburen telefonu da yanınızda getirmenize neden oluyor. Wifi olan çoğu yerde de çekim kalitesi ve hızı yüzünden sıkıntı olabiliyor. 5G modelinin geleceğini düşünmüyordum, oldukça iyi bir alternatif olmuş bence.
-
Valla her türlü değer alınır belli bir fark verilip ama fiyatlar malesef çok yüksek.
Öğrenci indirimi bu tabletlerde geçerlimiydi kaça düşüyor acaba öyle bi durumda?
-
Samsung s24 ultra cihazım ile samsung notes da oluşturduğum notlar tab s10+ cihazıma senkronize olmuyor. Fakat tab s10+ cihazima aldigim notlar telefonda gözüküyor. Ne yaptıysam sorun düzelmedi, son güncellemeden sonra bi ara düzelir gibi oldu yine bozuldu. Samsung a konuyla ilgili arıza kaydı oluşturdum. Cihazlarıma uzaktan bağlanıp, kontrol ettiler ve sıfırladılar. Yine de düzelmedi.
Sırf şu sebepten dolayı Samsungdan soğumak üzereyim. Ramak kaldı diyebilirim.. internette yabanci forumlarda araştırdığıma göre bir çok kullanıcı benzer sorunları yaşamışlar ve çözememişler.
Samsung un kendi appleri o kadar kötü çalışıyor ki google uygulamaları olmasa bu cihazlar tamamen çöp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 6 Kasım 2024; 21:16:4 > -
Sync isini wifi+mobile data olarak secip deneseniz? Hic mi olmadi duzensizlik mi var
-
Herşeyi denedik hocam denemediğimiz bir şey kalmadı.
Bugün samsung dan tekrar aradılar ve sorunun telefonumda olabileceğini ve telefonumu formatlamamı istediler.
Bende b.sg diyip kapattim telefonu. -
Cok garip ya, iki taraf da calismasa bir net problem var derdik de biri veri yollamayi oteki almayi beceriyor sonucta, bir sekilde bağlantı var yani.
Ara cozum olarak quickshare ile isi halletmeyi deneyebilirsiniz simdilik, guncelleme ile cozulur mu ya umuduyla beklerken
-
Hocam arada bir senkron sorunu olsa zaten takvim de senkronize olmaz. Beyinsiz bu samsung. Şimdilik başka uygulamalarla idare ediyorum ama yani şu tarz durumlar apple i aratıyor yalan yok. -
Hocam valla ben de mesajları tam beceremedim, eski mesajlar hala gelemedi ama yeniler geliyor, buna da sukur
-
Ben denedim şimdi herhangi bir problem yok bende, telefondan yazıyorum otomatik tablette görünüyor, tabletten yazıyorum telefonda görünüyor. Ayarlarınızda bir sıkıntı var sanırım -
tab s10 ultra alınır bir cihaz mı? s20fe ile 1 yıl daha idare edip hem s25 ler nasıl çıktı bir görmüş olurum hem de s10 ultra gibi güçlü ve güzel bir tablet ile işimi görürüm diye düşünüyorum tavsiye eder misiniz ?
-
Ne beklediginize de bagli olmakla beraber gayet guclu/cogu isi halledebileceginiz cihazlar. S10 ultra fazla buyuk oldugu icin s10+ aldim, her gun neredeyse 10 saat acik kaliyor (yarisinda s noteda yarisinda oyunlar acik olmak uzere) ve hicbir problem gormedim, sadece asiri uzun notlari export ederken bekletiyor o kadar (o da anlasilir denebilir, 25mb filan oluyor dosya)
-
Hocam ayarlarımda bir sorun yok. Şimdi detaylıca denediğim her şeyi yazacağım. Belki benim unuttuğum bir şey vardır bir akıl verirsiniz.
Sorun : S24 Ultra cihazımda Samsung Note uygulamasında aldığım notlar, Samsung tab s10+ cihazımda gözükmüyor. Aynı şekilde S10+ cihazımda aldığım notlar da S24 Ultra cihazımda gözükmüyor. Daha önceden sadece S24 ultrada aldıklarım s10+ da gözükmezken şimdi ikisi de birbirinde gözükmüyor.
İki cihaz da aynı samsung account una bağlı. İki cihazda da tüm eşitlemeler açık.
İki cihazdaki Samsung Note uygulaması silindi, sıfırdan tekrar yüklendi.
İki cihazda da Samsung Note uygulamasının ön belleği temizlendi.
İki cihazda da eşitleme kapatılıp/tekrar açıldı.
İki cihazda da ayarlar > genel yönetim > sıfırla kısmından ayarlar sıfırlandı.
İki cihazda da hem samsung cloud sürümleri hem samsung notes sürümleri güncel.
İki cihazın da tüm güncellemeleri en son sürüm.
Denemediğim tek bir şey kaldı iki cihazı da tamamen silip, baştan kurmak. Samsung teknik destek bunu önerdi zaten ben de bi gidin işinize dedim.. Ama birazdan formatlayacağım sanırım telefonu
Durum bu kafayı yemeden şu işi çözebilirsem iyi olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 17 Kasım 2024; 19:45:55 >
-
-
50 kere filan basmışımdır hocam buna. İki cihazda da..
Şimdi formatladım telefonu yine aynı durum. Tableti de formatlamaya uğraşamayacağım. Çözemedik dandik bir sorunu valla çok enteresan. Sağolun yine de
-
Valla hocam iki cihazın da notlar uygulamasindaki samsung hesabini degistirmek dışında aklima baska denenecek bir sey gelmedi benim.
Bir de, data saving muhabbetinden filan ozellikle data almiyor olmasin uygulana senkronizasyon icin? Ayari hala var mi bilmiyorum da bakilabilir.
Bir de menuden senkronize oldugunu iddia ediyor mu bu arkadaslar
-
İki cihazda da wipe cache yapın bide hocam, birbirine type c kabloyla bağlayıp ,
Senkronizede problem var. Olmadıkça bir yerleri sıfırlayıp deneye deneye sorunu bulacağız bence. Bide varsayılan uygulamaları sıfırlayın olmazsa başka çözüm arayacağız, ama mutlaka sizdeki problemi çözeceğimize inanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X