Şimdi Ara

-**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**- (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.265
Cevap
26
Favori
658.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 15 günlük yeni bir galaxy tab kullanıcısyım. sim kartın içindeki hiçbir numaraya ulaşamıyorum halbuki 1 hafta önce tab üzerinden bütün nu.ları güncelledim. daha sonra servise verdim sürüm yükseltilmesi için aldığımda rehbere bir türlü ulaşamıyorum.arayanların hepsi yabancı isim göstermiyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. kolay gelsi.
  • Bu kamera flasını açık tutmak için bir program varmıdır el feneri modu gibi ? xperia x10 telefonum var marketten buldum istediğim gibi açıp kapatabiliyorum ama tab ta çalışmadı çalıştırmayı başara bileniniz varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

Bu kamera flasını açık tutmak için bir program varmıdır el feneri modu gibi ? xperia x10 telefonum var marketten buldum istediğim gibi açıp kapatabiliyorum ama tab ta çalışmadı çalıştırmayı başara bileniniz varmıdır

tinny flash light var markette indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunumm

merhaba arkadaşlar 15 günlük yeni bir galaxy tab kullanıcısyım. sim kartın içindeki hiçbir numaraya ulaşamıyorum halbuki 1 hafta önce tab üzerinden bütün nu.ları güncelledim. daha sonra servise verdim sürüm yükseltilmesi için aldığımda rehbere bir türlü ulaşamıyorum.arayanların hepsi yabancı isim göstermiyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. kolay gelsi.

nasil gostermiyor derken ice disa aktar yaptinmi
  • merhaba arkadaşlar. ben 3 ay önce aldım tabımı hb'den. yanında birde elli küsür lira verip ekran koruyucu aldım. silikondan yapılmış çok orjinal birşey. ilk yapıştırdığımda işyerindeydim, tozluydu yani ortam ama yine de güzel oldu. özel sıvısını ekran koruyucu kılıfa sıkıp yapıştırıyorsunuz. hizaladıktan sonra spatula yardımıyla ekranla kılıf arasındaki sıvıyı çıkarıyorsunuz. aynı cam filmi yapar gibi yani. tek kötü yanı arka tarafın kılıfı kenarlardan biraz sündü ve açıkta kalanlar tozlandı ama bu kılıf ömür boyu garantili. ilk değişim ücretsiz daha sonraki değişimlerde ise 6 şira gibi komik bir rakam istiyorlar ama sorgusuz sualsiz ömür boyu değiştiriyorlar. herkese tavsiye ederim. inşaat sektöründe depo amiri olduğum için tozlu ortamda çalışıyorum. kılıfın verdiği güvenle aklım tabda kalmıyo çizilir mi diye.
  • quote:

merhaba arkadaşlar 15 günlük yeni bir galaxy tab kullanıcısyım. sim kartın içindeki hiçbir numaraya ulaşamıyorum halbuki 1 hafta önce tab üzerinden bütün nu.ları güncelledim. daha sonra servise verdim sürüm yükseltilmesi için aldığımda rehbere bir türlü ulaşamıyorum.arayanların hepsi yabancı isim göstermiyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. kolay gelsi.

telefon simgesine tıklayıp üstten rehber sekmesini seçiniz. sol alttaki menü tuşunu kullanarak içe~dışa aktar seçeneğini ve sim karttan al seçeneğini seçiniz. bu vasıtayla sim karttaki tüm numaralarınızı telefon hafızasına kopyalayarak ulaşabilirsiniz. soru sormadan aratma yaparsanız size faydalı birçok bilgiyle karşılaşabilirsiniz. çünkü bu başlıkta bu soru en az on kere cevaplandı

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_sri

quote:

Bu kamera flasını açık tutmak için bir program varmıdır el feneri modu gibi ? xperia x10 telefonum var marketten buldum istediğim gibi açıp kapatabiliyorum ama tab ta çalışmadı çalıştırmayı başara bileniniz varmıdır

Eyvallah hocam sende olmasan varya cihaz cıbır kalacak

• arkadaşlar 10.1 piyasaya çıktımı ve sitemizde bununla ilgili forumu bulamadım da ben var mıdır bilen varmı?
  • quote:

quote:

quote:

• Hayir 10.1 henuz cikmadi dolayisi ile hk herhangi bir forum muhabbeti yok. Bende kendisini bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersansal

merhaba arkadaşlar. ben 3 ay önce aldım tabımı hb'den. yanında birde elli küsür lira verip ekran koruyucu aldım. silikondan yapılmış çok orjinal birşey. ilk yapıştırdığımda işyerindeydim, tozluydu yani ortam ama yine de güzel oldu. özel sıvısını ekran koruyucu kılıfa sıkıp yapıştırıyorsunuz. hizaladıktan sonra spatula yardımıyla ekranla kılıf arasındaki sıvıyı çıkarıyorsunuz. aynı cam filmi yapar gibi yani. tek kötü yanı arka tarafın kılıfı kenarlardan biraz sündü ve açıkta kalanlar tozlandı ama bu kılıf ömür boyu garantili. ilk değişim ücretsiz daha sonraki değişimlerde ise 6 şira gibi komik bir rakam istiyorlar ama sorgusuz sualsiz ömür boyu değiştiriyorlar. herkese tavsiye ederim. inşaat sektöründe depo amiri olduğum için tozlu ortamda çalışıyorum. kılıfın verdiği güvenle aklım tabda kalmıyo çizilir mi diye.

Ekran koruyucu hakkında biraz bilgi verebilirmısın.Yada resmını ekleyebilirmısın merak ettım nasıl bişey acaba ?

Bırcok yerde satılıyor ama senın bahsettıgın sanırım farklı bişey eger işe yarar bişey ise bizde alalım malum santıye hayatında işimıze yarayabilir.

• quote:

Go Contacts ya da kendi rehberine gir, ardından alttaki dokunmatik tuslardan ilkine tıkla içe yada dışa aktar çıkacak. ordan alırsın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yükledim hocam ama led ışık 3 saniye sonra kapanıyo sınırsız olanı yokmuki bunun

• Arkadaşlar yaptım güzelce çok ufak baloncuklar var onlar büyür mu? Yarın ss atarım yerlerini. Ben deal extremeden aldım 1.99$ gibi mükemmel bir fiyata sanki dokunmatik daha iyi oldu gibi. :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yükledim hocam ama led ışık 3 saniye sonra kapanıyo sınırsız olanı yokmuki bunun

Blackmart Alpha işini görür ücretli uygulamalar ücretsiz şekilde veriliyor. E tabii applanet kafasına göre takıldığı icin, bu suanki en iyi market konumunda. Ha bu arada sketchbook internetsiz kullanılmıyor mu yahu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamamda tinny flash light demo sürüm değilki full sürüm nasıl iki saniyede kapanıyor şaşırdım yani onun paralı versiyonu yok

• quote:

Samsung I9250,I9220 ve Samsung I9210′a hazır mısınız?

Samsung’un Android tabanlı akıllı telefonları için planları basına sızdı. Aşağıdaki listede görebileceğiniz gibi 4.65″ ekranlı ve 1280×720 çözünürlüğe sahip SuperAMOLED ekranlar yolda. Çözünürlüğün bu kadar yükselmesi hem web deneyimini hem de multimedia deneyimini çok yukarılara çekeceği aşikar.

8MP kameralar, 1.4GHz’lik çift çekirdekli işlemciler ve yeni Android versiyonu “Ice Cream Sandwich” de yeni modeller ile birlikte hayatımıza girecek. Akıllı telefon dünyasını hareketli günler bekliyor.

Yeni Samsung Android Smartphone’lar:
    Samsung I9250 (W48) – 4.65″ SuperAMOLED of HD resolution (1280×720 pixels), Android Ice Cream sandwich, 5 MP camera.

Samsung I9220 (W43) – 4.3-inch Super AMOLED of HD resolution (1280×720 pixels), Android 2.3.3 Gingerbread, 1.4 Ghz dual-core processor, 8-megapixel camera.

Samsung I9210 (W48) – 4.5″ WVGA SuperAMOLED, Android 2.3.3 Gingerbread, 4G connectivity, 16 GB of memory, 8-megapixel camera with LED flash, GPS, Bluetooth 3.0, Wi-Fi b/g/n, 1750 mAh battery.

Samsung I8150 (W40) – 3.7″ WVGA LCD, Android 2.3.3 Gingerbread, 1.4GHz processor, HSDPA, 4GB of memory, microSD support, 5 megapixel camera with 720p video recording, Bluetooth 3.0, Wi-Fi, DLNA, GPS and FM radio.

Samsung B5510 (W41) – 2.8″ display, Android 2.2.2 Froyo, 800MHz processor, QWERTY keyboard, 3 megapixel camera, FM radio, WiFi.

Samsung S5610 (W42) – 2.4″ QVGA display, Android 2.3.3 Gingerbread, 5 megapixel camera, 150 MB storage, HSDPA.

Samsung GT-S5360 (W42) – 3″ QVGA screen, Android 2.3.3 Gingerbread, 2 megapixel camera.

Samsung P6200 (W44) – 7″ Super AMOLED of SVGA resolution (1024 x 600 pixels), Android Honeycomb, HSDPA, Wi-Fi, 3 megapixel and 2 megapixel cameras.

Samsung P6210 (W44) – Wi-Fi-only version of the P6200.

bugün maillerime bakarken şu maili gördüm ve sizinle paylaşmak istedim. özellikle aklıma Samsung P6200 (W44) – 7″ Super AMOLED of SVGA resolution (1024 x 600 pixels), Android Honeycomb, HSDPA, Wi-Fi, 3 megapixel and 2 megapixel cameras bu takıldı. hem 7" hemde honeycomb. umarım bizim tablarada bi el atarlarda bizde seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2010.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Blackmart Alpha işini görür ücretli uygulamalar ücretsiz şekilde veriliyor. E tabii applanet kafasına göre takıldığı icin, bu suanki en iyi market konumunda. Ha bu arada sketchbook internetsiz kullanılmıyor mu yahu.

bu black market alphayi nerden indirdiniz tarattim ama bulamadim apksini saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: quinthox

Hayir 10.1 henuz cikmadi dolayisi ile hk herhangi bir forum muhabbeti yok. Bende kendisini bekliyorum :)

Hepsiburada da 1399 TL ye satılıyor.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-galaxy-tab-101-3g-16-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcepsamtab101&categoryId=371946
  • quote:

Orijinalden alıntı: mv720

quote:

Orijinalden alıntı: quinthox

Hayir 10.1 henuz cikmadi dolayisi ile hk herhangi bir forum muhabbeti yok. Bende kendisini bekliyorum :)

Hepsiburada da 1399 TL ye satılıyor.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-galaxy-tab-101-3g-16-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcepsamtab101&categoryId=371946

bu cihazın GSM özelliği var mı? hepsiburada cep telefonu ve pda kategorisine koymuş da..

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.