Arkadaşlar selamlar A9 / 4 almayı düşünüyorum. Tek merak ettiğim konu (hiçbir yerde yazmıyor) , Kulaklık ses seviyesi nasıl ; Mesela telefon ve bilgisayar kulaklık sesinden azda olsa fazla geliyor mu. Huawei t3 10 açık ara telefon ve bilgisayardan yüksek |
Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (57. sayfa)

-
-
Kullandığın kulaklık markası kalitesine göre değişir
70-80₺ alacağın kulaklık ile 200-300-500₺ lik kulaklık emin ol aynı ses vermez!!
Bunların aynı cihaz aynı müzik yada oyunda aynı sesi vermesi imkansız!!
Hangi markalara bakayım dersen;
Şunlar güzel..
Alternatif JBL var Type-c girişli..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 8 Eylül 2025; 18:14:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar tab s 11 ultra almayı düşünüyorum fazladan lansman kodu olan özelden gönderebilirse çok mutlu olurum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam tabiiki kalite olarak hepsi aynı değil. ses yüksekliği olarak bahsettim mesela benim philips marka kulaklığımdan aldığım ses . bilgisayar,telefon da standart gibi aynı düzeyde bir ses yükseli.ği veriyor ancak huawei t3 10 da denediğimde. nerdeyse %50 yüksek bir ses seviyesinde alıyorum . aynı zamanda yeni aldığım matemad 11 se de , aynı markaya ait t3 10 a göre daha az yani bilgisayar,telefon sesi gibi bir yükseklikte alıyorum. yani ses yüksekliğini sordum
-
Tab s11 Hepsiburada'da 31.000₺
Tab s11 ultra Hepsiburada 'da 43-45.000₺
Daha ucuzu varmı? Kod ile filan!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X