Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
492
Cevap
56
Favori
26.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OzanTC kullanıcısına yanıt

    samsung mu demiş bunu?  


    oyun oynayacak olan biri bu riske girmesin. yabancı mesajların tamamına baktım sayılır. çözdü diyen de var çözmedi diyen de. en son android 14 güncellemesi ile sorunum çözüldü diyen biri vardı. ona da bir başkası hayır benim sorunumu çözmedi demişti. çözüyor veya çözmüyor bilmem. 6 aydır samsung ne yapıyor bunu merak ettim açıkçası. oyuna özel bir sorun da değil. işletim sistemi ile alakalı da görünmüyor. bence bu kronik bir hastalık ve donanımsal duruyor sanki.

  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    Kulaklık takınca bende de sorun çözülüyor. Ben oyun oynayan birisiyim ama şu ana kadar bu sorun beni pek etkilemedi çünkü zaten ya kulaklık takılıyken oynuyorum ya da gamepad kullanıyorum. Zaten ekran büyük olduğu için her oyun rahatlıkla oynanmıyor, gamepad destekleyen oyunlarda gamepad kullanmak daha mantıklı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suodeth

    Kulaklık takınca bende de sorun çözülüyor. Ben oyun oynayan birisiyim ama şu ana kadar bu sorun beni pek etkilemedi çünkü zaten ya kulaklık takılıyken oynuyorum ya da gamepad kullanıyorum. Zaten ekran büyük olduğu için her oyun rahatlıkla oynanmıyor, gamepad destekleyen oyunlarda gamepad kullanmak daha mantıklı.

    ben tavsiye ver,p aldırtıyordum, vazgeçtim. yani kullanıcı için sorun olmasa bile samsung'dan bu sorunla ilgili tek bir cümle göremediğim için riske girmeye gerek yok diye düşündüm.

  • Merhaba arkadaşlar, tavsiyelerinize bekliyorum.

    Tab A9+ 8GB Ram + 128 GB hafıza vs Tab S9FE 6 GB Ram + 128 GB hafıza

    Bu iki ürün arasındayım. S serileri Samsung için üst seviye olan modeller fakat FE modellerinde bazı şeylerden kırpılmış oluyor. Hemen hemen 2 tablette aynı özelliklere sahip gibi gördüm kıyaslama sayfalarında. S9 FE için hepsiburada da peşin fiyatına 3 ay sonra 3 taksit ödeme 11000 TL gibi bir fiyatı var. Bu ödeme ile gayet cazip geldi.

    Tab A9+ 7.000 TL civarlarında. Onun da özellikleri iyi gibi. Bazı arkadaşlarda dokunmatik sorunları oluşmuş, kulaklık takınca düzeliyormuş fln o konular da kafa karıştırıyor.
  • slhttnshn61 kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    S9 fe doğal olarak daha iyi bir tablet. Kalem, parmak izi sensörü, ips ekran ve biraz daha iyi bir gpu gibi farkları var.

    Aşağıda bir karşılaştırma videosu ekliyorum. Bütçeniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda karar verebilirsiniz.




    FishBee Productionsyoutube
    Galaxy Tab S9 FE on Samsung website: https://howl.me/ckMxd6NfmQB at Best Buy: https://howl.me/ckMxeTC0DIK on Amazon: https://amzn.to/3QdJgFY Buy Galaxy Tab A9+ from Samsung: https://howl.me/clpuvm8CAey Buy from Best Buy: https://howl.me/clpuwwHSikt on Amazon: https://amzn.to/4aY9WD4 #samsungpartner #bestbuypartner #affiliate ----------------- Logitech Bluetooth Keyboard for Tablets: https://amzn.to/3FhDnyw Another Good Logitech Bluetooth Keyboard that I've tested: https://amzn.to/3iQIDzD TeckNet Bluetooth Mouse: https://amzn.to/2W0GSGS Active Stylus: https://amzn.to/3Xo6Tg5 ----------------- MY FAVORITE MOBILE GAME CONTROLLERS: 8bitdo Pro 2 CLASSIC EDITION Controller on Amazon: https://amzn.to/3x0Np4i Xbox One Controller: https://amzn.to/2TmSUbv Xbox Series Controller: https://amzn.to/3mH2LVv Razer Kishi controller on Amazon: https://amzn.to/38RyyPH ----------------- WANNA HELP OUT THE CHANNEL? The best way is to use this affiliate amazon link to purchase anything (at no cost to you): https://amzn.to/2FFh9KH Thanks for watching! You can subscribe to my channel here: https://www.youtube.com/@FishBeeProductions DISCLAIMER: This video and description contains affiliate links, which means that if you click on one of the product links, I’ll receive a small commission at NO COST to you. This helps support the channel and allows me to continue to make videos like this. Thank you for the support!
    https://www.youtube.com/watch?v=eI3-XM9sUQo
  • ahmetu A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Mesajı yazdıktan sonra ilgili videoyu gördüm internette onu izlerken siz yorum attınız Ekran ve işlemci S9 FE de daha iyi dediğiniz gibi, kalem vs. de ekstraları. A9+ a göre daha yeni ürün, uzun süre beni idare edebileceğini düşünüyorum. Hepsiburada da ödeme erteleme ile daha da cazip gelmekte.
  • Biz de kızımız için bir tablet almayı düşünüyoruz. Fikirlerinizi alabilirsem çok sevinirim.


    Şu anda 5 yaşında, daha çok Netflix ve Youtube izliyor olacak gün içinde kısa süreli olarak. Eğer mümkünse o kullanmadığında da maç izlemek, forum okumak, video izlemek için kullanabiliriz biz de.


    Sizce Samsung Galaxy Tab A9 Plus 4 GB ram/64 GB hafıza versiyonu bu anlamda yeterli midir? İleriye dönük olarak 8 GB ram/128 GB hafıza modeli için 2000-2200 TL fark vermeye gerek var mıdır?


    Yorumlarınız sonrası kararımı verip satın almak istiyorum. Sağolun.

  • KRML kullanıcısına yanıt
    Bence 4 GB Model yeterli. Ben kullanıyorum oyun ve video izlemek için sorun yaşatmıyor. Yotube ve sosyal medyada ve oyunlarda 4GB da donma kasma yok, işlemcide gayet iyi. Rahat 3-4 yıl götürür. Bütçe sorun değilse ve daha ileriye dönük olarak 8 GB alınabilir. Hafıza konusunda sorun yok zaten SD Kart desteği mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanTC -- 15 Mart 2024; 18:32:41 >
  • KRML kullanıcısına yanıt

    Hocam 5k altına alınabilecek en f/p tablet bu ancak eğer bütçeyi artıracaksanız 8k bandında çok daha iyi seçenekler var ancak youtube netflix için gayet yeterli, netflix 480p imiş sanırım ama netflix 480psi de gayet gizel görünüyordu tvde en son baktığımda (uzun zamandır netflixim yok)

  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

    Çok sağolun.


    Peki şu anda 4650 TL ye alınabiliyor bu tablet. 6-7-8 bine ne alabiliriz daha ileriye dönük olacak olan Android ve mümkünse Samsung?

  • KRML kullanıcısına yanıt

    Samsungsa s9 tab iyi gibi ama ben f p aradığımdan a9 plus aldım

  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

    Tab S9 fiyatı 20 binlerde, S9 FE olsa 10.8 bin en ucuzu. Daha çok 6-8 aralığına çıkbilirim anlamlı bir avantajı varsa. Onu sormak istemiştim.

  • KRML kullanıcısına yanıt

    Anladım 9 binlerde xiaomi falan varmış galiba ama çok araştırmadım, samsung istiyorsanız bu tek seçeneğiniz gibi, yalnız bazı optimizasyon sorunları var sanırım özellikle çoklu pencere tarayıcı ve youtube açınca bazen programı kapıyor rami 4 gb olanversiyon

  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

    Cok teşekkürler yardımlarınız için.


    Az önce Galaxy Tab A9 Plus 4GB ram/64GB hafıza olan modeli aldık : ) Lacivert renk.


    4-5 yaşındaki kızımız kullanacağı için o kadar sorun olmayacaktır diye düşünüyorum. Bakalım şimdi kurulum ve ilk ayarları yapacağım. Daha önce tablet kullanmadım o yüzden biraz öğrenmem gerekecek. Kendi Google hesabım ile mi açmalıyım yoksa farklı bir hesap mı oluşturmalıyım bakalım, öğreneceğim : )

  • KRML kullanıcısına yanıt

    Cocuk icin farklı yeni hesap acin.

    Örnek ismi ali olsun

    Ayse12345@gmail gibi..


    Neden?

    Kendi hesabınız olursa size gelecek her mail mesaj ayni zamanda tablete gelir.

    Ayrica güvenlik onay durumunda google başka cihaza onay icin mesaj gönderdik onu onaylayın diyor.

    Siz isyerindesiniz tabletten nasil onay vereceksiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 17 Mart 2024; 7:47:34 >
  • One UI 6 güncellemesini yapmadım henüz güncellemeyi kullanan arkadaşalar tabletin durumu nasıl performans konusunda sıkıntı oluyor mu ?

  • Samsung A9+ 4/64 GB Amazon üzerinden satın aldım PDF kitap için. Bunlarda şarj aleti çıkmıyormuş sadece kablo çıkıyormuş. Şuan orjinal olarak uygun fiyatlı nerden alabilirim bu tablete uyacak şekilde
  • Malamadre Cruzz kullanıcısına yanıt

    her hangi bir type c hızlı şarj destekli şarj cihazı alabilirsiniz. hazır amazon indirimleri varken oradan spigen, anker, ugreen gibi bilindik markaların ürünlerini tavsiye ederim.

  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Samsung'un kendi şarj adaptörlerine baktım 15w ama hepsi farklı satıcılar bütün platformdakiler. Güvenemedim bende. Pda teknoloji var o güvenilir diyorlar bilginiz var mıdır Amazon üzerinden satıyor ama gönderici Amazon
  • Malamadre Cruzz kullanıcısına yanıt

    o firmayı biliyorum, eski bir firmadır piyasada. o firmanın sattığı başka ürünlerini kullandım ama şarj cihazlarını kullanmadım. o yüzdem olmsuz yada olumlu bir yorum yapamayacağım. şarj cihazı konusunda biraz itina gösterip bilindik markalar dışında almıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 17 Mart 2024; 15:16:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.