Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 3 8' (SM-T310) İncelemesi (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
11
Favori
47.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı uzun süre kullanmayacaklara önerim telefonu full şarj edip tüm internet bt wifi bağlantılarını kapayıp uyku modunda bırakmanız. Böylece cihaz tamamen kapalı kalıp sonraki kullanımlarda pilinin kapasitesini düşürmeyecek, pil az da olsa meşgul olup kimyasal yapısı bozulmayacak.

Uyku odunda benim cihaz en az 3.5 hafta gidiyor. android 4.2.2 de .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumuzumdur -- 8 Temmuz 2014; 13:23:50 >
  • rumuzumdur R kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum cihazın bekleme süresi yüksek maşallah iki hafta kullanmadım sonra bir bakayım dedim hala açık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa romuda türkçe destekli olarak en son sürüm 442 ile gelmiş. Ben hala yüklemedim ama deneyenler varsa yorumlarını bekleriz.
  • 2013 Ağustos'tan beridir cihazımız için Türkiye güncellemesi çıkmamış. Bakalım bana göre eli kulağında Temmuz bitmeden 4.4.2 bize de gelir diye umut ediyorum. Kop gel Samsung Türkiye
  • pekozgur kullanıcısına yanıt
    Samsung Türkiye Resmi Facebook Sayfasına kalsa yakında güncelleme gelecek diyor tarih vermiyor bence ağustos başına anca gelir yılı doldurmak için zaten yazılım desteği 18 ay sanırım 4.4.2 den öte gitmez bari 4.4.3 olarak verseler.

• Eylüle 444 inşallah :)
  • İşi bilen arkadaşlara bir sorum olacak...Zira herkes farklı bir cevap veriyor...

Ben bu cihazda wi-fi olmadan sadece uydudan gps ile navigasyon yapabilir miyim? Yani misal Amsterdam haritasını yükleyince beni istediğim yere götürebilir mi?
  • Çevrimdışı harita yüklemen gerek sygic en iyisidir yalnız pahalıdır.

• payrox P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • teknosa ve vatanda 499 TL
    Niye pahalı olsun ben kullanıyorum beleş beleş üstelik root falanda gerekmiyor . ve diğer arkadaşın sorusunada cevap daha öncede söylediğim gibi çevrimdışı olarak ben şu an sygic kullanıyorum hiç sıkıntı yok. Maxi cepsitesi tavsiyedir

• Enola kullanıcısına yanıt
    Emek nedir bilmiyorsun sanırım.

• Tableti güvenli moddan nasıl çıkarırım ?

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    İnternetsiz sade gps anteniyle önnceden yüklü haritanda varsa güzel çalışır. Uyduyu bulma bazen uzun sürebilir. Bunun önüne geçmek için gps fix gibi yazılımlar aletin sinyal alabilme süresini kısaltman işini kolaylaştırır.
  • rumuzumdur R kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler...İşime yarayacak bilgiler...
  • Bu kitkat guncellemesi ne zaman gelecek gelirse son olacaktir 1 sene nedir ya?

• vassed kullanıcısına yanıt
    Fransa da çıktı Samsung çalışmalar sürüyor diyip duruyor net tarih vermiyor eylül sonuna anca gelir bence

Kitkati aldik mi dahasi yok buna sukretmek lazim :D

• vassed kullanıcısına yanıt
    Zaten ötesi gelmez inşallah onuda alırız.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.