Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.644
Cevap
31
Favori
189.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam buldum sagolun. Iade veya degisim olmaz ise tabletimi satacagim 450ye aldim 400den verecegim. Simdiden duyurulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 20 Mart 2014; 17:13:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar samsung tab3 7.0 sm-t210 almaya karar verdim.
    DH foruma bakayım ne düşünülüyor dedim ve çok moralim bozuldu. Nedeni de wi-fi için yazılanlar. Bir tablet ne için alınır ki.. Tabii ki wi-fi dan yararlanarak nete girebilmek ve kolay taşınır olması nedeni ile de daha rahat taşıdığımız pc miz yanımızda olsun diyerek. eeee aldığımız tablet wi-fi çekmiyorsa neden alalım ki.. fotoğraf çekmek ve saklamak için se gereksiz..
    Bu durumda almaktan vaz geçmek en iyisi sanıyorum..
    Fikri olan varsa lütfen paylaşsın...
  • Arakadaşlar
    Bir de can alıcı konuda fiyat bir tablet alalım dedik. sanal veya mazğaza bazında baktığımızda 389-TL den 499.-TL ye kadar fiyat var. Hepsi ama hepsi aynı model aynı marka ve tamamen aynı özellikleri olan cihazlar. arasında 389 ile 499 arasında bu kadar fiyat farkı mı? Olur. anlamıyorum. Yaaa yok mu: bir vergi dairesi veya pazar kontrol dairesi yaa kimse sormaz mı? arkadaş kaçtan aldın kaça satıyorsun. diye 499 dan alan arkadaş KOCAMAN BİR KAZIK yemiş olmuyor mu? yazık değil mi? Tamam verilen bir hizmettir anlarım. kişiden kişiye değişir seçim de müşteriye kalmıştır. Ama burda bire bir benzer bir ürün var yaa.
    Anlamak Mümkün değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: captainmemo3

Arkadaşlar samsung tab3 7.0 sm-t210 almaya karar verdim.
    DH foruma bakayım ne düşünülüyor dedim ve çok moralim bozuldu. Nedeni de wi-fi için yazılanlar. Bir tablet ne için alınır ki.. Tabii ki wi-fi dan yararlanarak nete girebilmek ve kolay taşınır olması nedeni ile de daha rahat taşıdığımız pc miz yanımızda olsun diyerek. eeee aldığımız tablet wi-fi çekmiyorsa neden alalım ki.. fotoğraf çekmek ve saklamak için se gereksiz..

Wifi sıkıntısı ilk başta vardı, artık öyle bir Problem yok dostum. Rocket tab rom yüklü makineye, Titanium ile kullanmadığım servisleride kapadım, kasma vs olmadan geçinip gidiyorum.
    Bu arada normalde xbmc de kasma oluyordu yüksek cozunurlukte, onuda Custom xbmc ile hallettim, Icefilmden 720p filmleri takılmadan izliyorum (1080p denemedim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

quote:

Wifi sıkıntısı ilk başta vardı, artık öyle bir Problem yok dostum. Rocket tab rom yüklü makineye, Titanium ile kullanmadığım servisleride kapadım, kasma vs olmadan geçinip gidiyorum.
    Bu arada normalde xbmc de kasma oluyordu yüksek cozunurlukte, onuda Custom xbmc ile hallettim, Icefilmden 720p filmleri takılmadan izliyorum (1080p denemedim)

Gıdakontrol, cevabın için çok teşekkürler. inan tam vazgeçmiştim almaktan.. senin tecrübelerin olayın yönünü değiştirdi.
    Şimdi konu sm t 210 için her yerde ayrı bir fiyat var. ona göre birini alırım herhalde..

• Ben Superonline dan aldım, tavsiyem 300 den fazla vermeyin,forumda açılmamış sıfır makineler var bu civara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O kadar kotu degil hocam wifisi is goruyor bu fiyata bundan iyisini zor bulursun bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda karşıma çıkan yorumlara bakınca inanın ki, karamsarlığa kapıldım. ama daha sonra bu fikrimden vaz geçmeye başladım.
    dediğin gibi bu fiyata daha iyisini bulmak Konusuna takıldım. sizin sözünüze değil tabii. Nette samsung tab 3 T210 yazınca karşınıza o kadar
    çok alternatif çıkıyor ki inanılmaz bu geçmişte ki yoklukları hatırladığımda çok sevindirici bir durum ama bir de fiyatlarına bakınca hayal kırıklığı
    ve kızgınlık yaşıyorum. 699-TL dan 449.- TL , 389.-TL, ve 364.- TL ye kadar var. Bunların hepsi aynı ürün değil mi? öyleyse bu kadar
    büyük fiyat makası neden? Ya ucuza satanlar zarar ediyor, yada pahalıya satanlar büyük kazık atıyor. Yanılıyor muyum?
    Bu konuyu hallettiğim an alım yapacağım. Duyurulur :)
  • Hocam Wifi sıkıntısı diye birşey yok. Ben yaklaşık 5 gün önce Teknosa'dan aldım kullandım iade ettim. Wifi çekim gücü çok iyiydi. Evin içinde her odadan rahatça kullandım.
    İade sebebim T212 modelini almak istemem bu modelde 3G bulunuyor, sim kart takılıyor. Bilgine..
  • Arkadaşlar rom kurmayi düşünüyorum. Tavsiyeniz hangi ROM? Seal iyi midir? Ve ya rockettab?

• arkadaşlar yardım. ve fikirleriniz..

SAMSUNG SM-T210 GALAXY TAB 3 7.0 Mı? Yoksa

SAMSUNG SM-T110 GALAXY TAB 3 7.0 MI? ALMALIYIM.

İKİSİ ARASINDA 50 TL FARK VAR. 110 daha ucuz..

KULLANAN VE DETAYLI BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR cevaplarsa sevinirim.

Siparişi onaylama aşamasında bekliyorum.

iyi hafta sonları olsun
  • ben bu cihazı 4 ay önde aldım teknosadan şimdi iade etme şansım varmı hiç bir sorunu yok iade edip başka şeyler almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

• Dört ay sonra olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size yardımcı olayım. Güç olarak 2 tablette aynı seviyede.
    T110 - T210 - T212

Arasındaki Farklar:
    T110 Normal Tablet.
    T210 Önünde Kamerası Mevcut
    T212 3G'si ve Önünde Kamerası Mevcut.

Karar sizin. Ben T210 almıştım, 5 gün içinde değiştirip T212 aldım şuan kurulumunu yapıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Dört ay sonra olmaz

iade deilde başka ürünle değişim yapmazlarmı

• Alacak olanlara duyurulur wifide sikinti yok 4 duvar modeme 15 mt bir dis cekiyor
    Diger asus tablet ve 2adet samy s4not3 lg optimus bunlar cekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaK35

Size yardımcı olayım. Güç olarak 2 tablette aynı seviyede.
    T110 - T210 - T212

Arasındaki Farklar:
    T110 Normal Tablet.
    T210 Önünde Kamerası Mevcut
    T212 3G'si ve Önünde Kamerası Mevcut.

Karar sizin. Ben T210 almıştım, 5 gün içinde değiştirip T212 aldım şuan kurulumunu yapıyorum..

t212 ni İyi günlerde kullanman dileği ile,
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwayne11

ben bu cihazı 4 ay önde aldım teknosadan şimdi iade etme şansım varmı hiç bir sorunu yok iade edip başka şeyler almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

4 Ay kullandıysan iade veya geri almazlar. 2 Seneyi tamamladıktan sonra götürün o zaman değişim yaptırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaK35

quote:

Orijinalden alıntı: dwayne11

ben bu cihazı 4 ay önde aldım teknosadan şimdi iade etme şansım varmı hiç bir sorunu yok iade edip başka şeyler almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

4 Ay kullandıysan iade veya geri almazlar. 2 Seneyi tamamladıktan sonra götürün o zaman değişim yaptırabilirsiniz.

neyse satacam cihazı 2 aydan beri kullanmıyorum ztn

• bu cihazın ekran parlaklığı, ışığı zayıfmı sanki biraz zayıf geldi bana...
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.