Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
519.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pdf dosyalarini acabilme olanagi var mi? spicada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gureloktay

Bilemiyorum ben 2.1 üzerinden kurulumu yaptım, belki 2.2 üzerinden de yapılabiliyordur. Hafızamı zorladım ama inan hatırlamıyorum nasıl yaptığımı

hocam ben 2.3.7 geçtim bu arama tuşunun üstünde tuş var ya ona basınca son uygulamaları gösteriyo tekrar format falan attım ama hala aynı sende de öyle mi

Orijinalden alıntı: sefaas

quote:

Orijinalden alıntı: gureloktay

Bilemiyorum ben 2.1 üzerinden kurulumu yaptım, belki 2.2 üzerinden de yapılabiliyordur. Hafızamı zorladım ama inan hatırlamıyorum nasıl yaptığımı

hocam ben 2.3.7 geçtim bu arama tuşunun üstünde tuş var ya ona basınca son uygulamaları gösteriyo tekrar format falan attım ama hala aynı sende de öyle mi

Alıntıları Göster
    SPİCAMI SATIYORUM ARKADAŞLAR ALMAK İSTEYEN ARKADAŞ VARSA PM DEN BANA ULAŞSIN CİHAZ FATURALI TÜRKİYE CİHAZDIR TEMİZ KULLANILMIŞTIR S2 YE TERFİ ETTİĞİM İÇİN SATIYORUM FİYAT 150 LİRA.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35ben35

pdf dosyalarini acabilme olanagi var mi? spicada
    evet var ilgili uygulamalar markette mevcut.

Orijinalden alıntı: birisi007

ne diye aratmam lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 35ben35

quote:

ne diye aratmam lazim?

Alıntıları Göster
    "pdf" diye aratmanız yeterli olacaktır. ( Adobe Reader, PDF Reader vs. vs. )

"pdf" diye aratmanız yeterli olacaktır. ( Adobe Reader, PDF Reader vs. vs. )
    telefonum acılmıyor samsung yazısı geliyor ve ekran karaıyor acılmıyor. download modda 2.1 tekrar atmaya calıstım ama hata veriyor ne yapabilirim.?

Orijinalden alıntı: sefaas

telefonum acılmıyor samsung yazısı geliyor ve ekran karaıyor acılmıyor. download modda 2.1 tekrar atmaya calıstım ama hata veriyor ne yapabilirim.?

Alıntıları Göster
    Bana stabil bir rom söyleebilir misiniz? 40 tane rom denedim 2. gün o kadar çok kasıyor ki tekrar kurmak zorunda kalıyorum

Orijinalden alıntı: Sudolfin

Bana stabil bir rom söyleebilir misiniz? 40 tane rom denedim 2. gün o kadar çok kasıyor ki tekrar kurmak zorunda kalıyorum

Alıntıları Göster
    Uzun zamandı konuya bakmıyordum. Telefon baya iyi dayandı. Hala genel çerçevede işimi görüyor. Ancak artık yetmiyor diyebilirim. Benim içinde değiştirme zamanı geliyor sanırım.

@| Nvidia | uzun zamandır SpicagenMod Beta 5.2'yi kullanıyorum. Stabil bir şekilde çalışıyor. Tavsiye Edebilirim. Linki aşağıya yapıştırdım.

SpicagenMod

Ayrıca Bakmak istesen CyanogenMod-6.1.1-Spica-alpha8.4'da var. Onunda linki aşağıda.

CyaogenMod 8.4

• quote:

Orijinalden alıntı: zonemaster

Uzun zamandı konuya bakmıyordum. Telefon baya iyi dayandı. Hala genel çerçevede işimi görüyor. Ancak artık yetmiyor diyebilirim. Benim içinde değiştirme zamanı geliyor sanırım.

@| Nvidia | uzun zamandır SpicagenMod Beta 5.2'yi kullanıyorum. Stabil bir şekilde çalışıyor. Tavsiye Edebilirim. Linki aşağıya yapıştırdım.

SpicagenMod

Ayrıca Bakmak istesen CyanogenMod-6.1.1-Spica-alpha8.4'da var. Onunda linki aşağıda.

CyaogenMod 8.4

Hocam bildiğin gb rom var mı bu telefon için?

• quote:

quote:

SpicagenMod

CyaogenMod 8.4

Hocam bildiğin gb rom var mı bu telefon için?

Alıntıları Göster
    gb ararken jb yükledim hayırlısı

• quote:

gb ararken jb yükledim hayırlısı

Alıntıları Göster
    JB'de çalışmayan donanımlar var. Başta kamera sorunlu olması gerek, pusula, USB bellek desteği, mobil data, video izleme gibi donanımlarda sorun olabilir.

Bunları kullanmıyorum dersen bir sorun olmayacaktır.

JB'de çalışmayan donanımlar var. Başta kamera sorunlu olması gerek, pusula, USB bellek desteği, mobil data, video izleme gibi donanımlarda sorun olabilir.

Teşekkürler hocam. Kamera ve mobil datanın fixi çıkmış sanırım çalışıyor. Geri kalanlarına gerek yok. Telefon çok eskidi bugün yarın değiştiririm muhtemelen

quote:

Teşekkürler hocam. Kamera ve mobil datanın fixi çıkmış sanırım çalışıyor. Geri kalanlarına gerek yok. Telefon çok eskidi bugün yarın değiştiririm muhtemelen

Alıntıları Göster
    kardeş hangi siteden yükseltmeyi nasıl yaptın bilgilendirirsen sevinirim. birde gps çalışıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: misskinn

kardeş hangi siteden yükseltmeyi nasıl yaptın bilgilendirirsen sevinirim. birde gps çalışıyor mu?

Alıntıları Göster
    JB'te telefon kasılır ve arada reset atar. Dolayısı ile stabil bir kullanım olmayacaktır. Bu konuyu açan kişi olarak benim JB'te karşılaştığım sorunlar bunlar. Bu nedenle yukarıdaki versiyonlara bakmanızı öneririm.

JB'te telefon kasılır ve arada reset atar. Dolayısı ile stabil bir kullanım olmayacaktır. Bu konuyu açan kişi olarak benim JB'te karşılaştığım sorunlar bunlar. Bu nedenle yukarıdaki versiyonlara bakmanızı öneririm.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,
    benim gibi hala 2.1 versiyon kullanıyor ve bellek yetersizliği sorunu yaşıyorsanız, bahsedeceğim programı kurup telefonunuzu hızlandırabilirsiniz. Bir süredir yavaşlayan ve yeni bir program kurmak istediğimde sürekli bellek yetersizliği mesajı veren telefonum sonunda süper hızlandı.
    Kullandığım bu program, benzerleri en az 2.2 android sistemlerini isterken, android 1.6 ve üzerinde çalışabiliyor. Program "Link2sd". Programın çalışabilmesi için root erisim hakkı olmanız ve superuser olarak onay vermeniz gerekiyor. Kullanımı basit bir program. RAM ve ROM %10-15 lere düşüp telefon hantallaşmıştı. Şimdi format atmadan sadece bu programla istediğiniz programı seçip "SD karta linkle" seçeneğini seçiyorsunuz. Telefonun belleği anında boşalıyor ve programlar SD karttan çalışmaya başlıyor. Ayrıca "All-In-One-Toolbox" programını kurup gereksiz çalışan programları kapatıp, ön belleği de silerek telefonun hızlı çalışmaya devam etmesini sağlayabilirsiniz.
    Mutlaka denemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jass -- 18 Temmuz 2013; 2:02:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marbori

appstosd yazılımını kurdum...en başta yazdığı gibi önce ext2 için bir bölüm oluşturmamı istiyor.....sonra reboot now yapıyorum cihaz kapanıyor açılıyor ama ext2 için bölüm oluşturulmamış....senin dediğin gibi recovery moddan partion sd yapıyorum arkasından appstosd yazılımını açınca hata veriyor....

Alıntıları Göster
    spicacı var mı hala forumda?telefonu son stabil sürümü neyse ona yukseltip kardeşime vereceğim konu hakkında bilgim yok buralarda biri yoksa hiç bu işe bulaşmayacağim.şu an 2.1 update 1 yazıyor.programları hafıza kartına atıyor super user durumda ama yavaşladı ilk zamana göre yeniden sıfırlamak istiyorum ara ara soracağim sorulara yardımcı olan çıkar mı?nerden başlamam gerek bu işe?

• quote:

SpicagenMod

CyaogenMod 8.4

Mesajda belirttiğim versiyonları kurabilirsin. İkisi de iş görür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dulcet

birisi007 sen buralarda mısın hala ? Telefonu değiştirdin sanırım. Ama bu spica ilk android telefonum olduğundan bende de duygusal bir bağ oluştu bakıyorum yine arada

Evet arada bakınıyorum. Androidi burada öğrendim. Bende xperia ray var fakat al birini vur ötekine hepsi aynı işte sadece donanım olarak biraz daha güçlü. Oda arkadaş telefoncuydu elinde görünce el koydum. Bendeki Spicayı 300 liraya sattı birine bende 40 lira verdim arkadaşa öyle anlaştık bişeyler oldu işte daha vereyim dedim yok bişey istemez dedi çay ısmarladım helalleştik. Android sisteminden burada kimse pek anlamıyor. Tabii Androidle ilgili artık prof. olunca herhangi bir sorunda ben yarımcı olmaya çalışıyorum. Elimizden geldiğince hallediveriyoruz. Normalde işimin bunlarla uzaktan yakından ilgisi yok tamamen hobi. Spica modelini buralarda ara ara görüyorum sende bundan vardı deyip getiriyorlar ayar işleri ya da kısa yollu eğitmenlik işleri filan. Şimdi düşünüyorumda garibime yapmadığım şey kalmamıştı hiçbirine de banamısın demedi. :))

@blackwinterday

Spica (i5700) ile ilgili şikayetlere bir bakmayı dene. Ben dahil çoğu kullanıcının orada mesajı vardır heralde :))

@35ben35

Atrix te diğer pdalar gibi kimine sıkıntı yaratır kimine yaratmaz. Bende olsaydı pek sıkıntı yaratacığını sanmıyorum (bu konuda biraz şanslıyım sanırım). Evet en son 2.3 ü destekliyor fakat miui ve cm'de hala bu modele göre işletim sistemleri mevcut. Ayrıca Unoffical ics hatta 4.1 var ve tahminim 4.2 de olur çünkü donanımı kuvvetli ve ucuz. (Eskiden Spica da olduğu gibi). Xperia Ray'e ben olsam o kadar para vermezdim. Tamam tipi güzel kibar daha ziyade telefona benziyor ve hammaddesi kaliteli fakat ne bileyim 600 lira tek çekirdek işlemcili 512 ramli biraz zayıf gibi. Bu arada ray, arc, mini, active vs vs işlemcileri, gpu ları yani donanımları nerdeyse aynı. Sony hakkında daha öncede söylediğim gibi xperia Z'yi merak ediyorum.
    Galerideki ikinci fotolar windowstaki thumb dosyaları gibi geçici dosyalardan kaynaklanabilir. Yani kullandığınız farklı bir uygulamanın oluşturduğu yada galeri uygulamasının oluşturduğu küçük resimler olabilir. Oluşturulan küçük resimleri veya resimlerin klasörlerini gizlemeyi deneyin.

@Alikevicius

Miui kurmayı denediniz mi? xperia ray'e göre düzgün miui göremedim bir süre cm 9.1 kullandım sorunsuzdu ama biraz sıkıldım. Zaten İCS bütün işimi sorunsuz görüyor.

Size söyleyince bir bakınayım dedim miui'nin multilanguage'li versiyon çıkmış. İştahım kabardı bir bakıcam.

Alıntıları Göster
    merhaba dün telefonumu yükselttim ama internet paketim olmasına ragmen onu kullanamıyorum sadece wi-fi varsa girebiliyorum.Telefonu açıp kapadım gene olmadı.Ne yapmam gerekiyor bilen varmııı lütfen yardımcı olun???

• quote:

Orijinalden alıntı: busra_11

merhaba dün telefonumu yükselttim ama internet paketim olmasına ragmen onu kullanamıyorum sadece wi-fi varsa girebiliyorum.Telefonu açıp kapadım gene olmadı.Ne yapmam gerekiyor bilen varmııı lütfen yardımcı olun???

Alıntıları Göster
    Arada bir acaba 3310 kullanayımmı diye düşündüğüm telefon bide bu 2.3 de oyunlar kapanmaya zorla veriyor çözümü nedir
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.