Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: serdarsinan

@misskin anlatalım dostum. ilk once buradanhttp://forum.samdroid.net/f62/cyanogenmod-7-x-spica-build-7-4-a-5631/ flash_kernel_build74.zip rebuild_ubi.zip CM7.x for Spica Alpha 7.2 base package CM7.x for Spica Build 7.4 update bu 4 dosyayı indirip hafıza kartına atıyoruz. daha sonraki işlemleri adım adım anlatıyorum
    1-telefonu kapatın ve recovery moda açın. (tel açıkken recovery için restart yapmayın. kapatın oyle acın recovery i )
    2-recovery menuden back up a gelip samdroid back up(for odin) i seciyoruz.back up biraz uzun sürebilir bekleyin.
    3-Install zip from sdcard secenegine geliyoruz ve Toggle script asserts a tıklıyoruz altta enabled yazısını goruyorsak tamamdır.
    4-flash_kernel_build74.zip dosyamızı kuruyoruz.
    5-yükledikten sonra telefonu power off yapıyoruz arkadaşlar yani tamamen kapatıyoruz reboot yapmıyoruz. (power off veya shut down yazar)
    6-daha sonra yine recovery moda acıyoruz( sistem yüklemesi tamamlanmadıgı için hata yazıları cıkabilir bu onemli degil arkadaşlar)
    7-Install zip from sdcard ve yine ardından Toggle script asserts a basıyoruz ve enabled a ceviriyoruz
    8-rebuild_ubi.zip dosyasını kuruyoruz
    9-tekrar power off a tıklıyoruz telefonu kapatıyoruz.
    10-recovery moda acıyoruz tekrar
    11-cm7_tom3q_alpha72.zip ve cm7_spica_build74_update.zip dosyalarını kuruyoruz.
    12-mounts and storageye girin sdcartı kontrol etmek için . mount/sd card yazıyorsa bi kere tıklayın.
    13-son olarakta ana menüden wipe data / factory reset yaparak bitiriyoruz

Önce üstte anlatılan gibi kur. Ancak ilk önce odinden temiz 2.1 kurulumu yapabilirsin. (İstersen back up yapmayabilirsin.2. maddede anlatılan yani. Olumsuz bir durum olsa bile odinden sıfırdan 2.1 kurabilirsin)

Üstte anlatılan işlemleri yaptıktan sonra NextGeneration_4.2.1-CM-7.2 romunu diğer romları kurar gibi kurarsın. (wipe data factory reset, romu yükle, wipe dalvik cache.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alikevicius -- 31 Ekim 2012; 10:08:50 >

• teşekkür. ...
    sorun halloldu ama tom gibi bunda da bt sorunu var maalesef ... birde sen ex4 mu ex2 mi kullanıyor sun ve hangisini .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam hatırlamıyorum ama ext2 olsa gerek.
  • tamam tesekkur ederim.

• sim kartan 155 tane kişi atıyorum atıyor telefonda kişi ekleden kişi ekleyince 155 kişi gidiyor tek o kişi kalıyor bunu nasıl düzeltirim bunun yüzünden format çekiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fix_faces

sim kartan 155 tane kişi atıyorum atıyor telefonda kişi ekleden kişi ekleyince 155 kişi gidiyor tek o kişi kalıyor bunu nasıl düzeltirim bunun yüzünden format çekiyorum...

tavsiyem google hesabı ekleyip senkronize edin. Bir isim eklemek isterseniz de google kişilerinize ekleyin her açıdan daha büyük kolaylık sağlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

Tam hatırlamıyorum ama ext2 olsa gerek.

ext4 sistemide kullanılabilir aralarında pek bir fark yok. Ama genel olarak tavsiye edilen ve kullanılan ext2 sistemidir.
  • quote:

Ben şu an için NextGeneration_4.2.1-CM-7.2 romunu kullanıyorum. İdare ediyor beni şimdilik. Dokunmatik ve hız olarak süper. 2.2 romlara dönesim yok hiç :)

en son denediğimde bana göre büyük iki problemi vardı birincisi ram ikincisi ise pil sorunu. Pil ile ilgili yeni bir iki güncelleştirme çıkmış sanırım fakat ram optimizasyonu hakkında neler yapmışlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisi007

quote:

Ben şu an için NextGeneration_4.2.1-CM-7.2 romunu kullanıyorum. İdare ediyor beni şimdilik. Dokunmatik ve hız olarak süper. 2.2 romlara dönesim yok hiç :)

en son denediğimde bana göre büyük iki problemi vardı birincisi ram ikincisi ise pil sorunu. Pil ile ilgili yeni bir iki güncelleştirme çıkmış sanırım fakat ram optimizasyonu hakkında neler yapmışlar?

Pil normal gibi. Cok bir fark yok diger romlarla. 4.1 versiyonunda kotuydu pil. Dokunmatik hataları da vardı. Ram hususuna gelince bazen yetmedigi oluyor. Yine de oncekine gore iyi gibi.

Ozetle bu romu kullandıktan sonra 2.2 romlara donesim gelmedi. Simdilik memnunum. Uygulamalar daha hızlı calısıyor. Fazla sorun cıkartmıyor. Daha ne olsun :)

• bencede güzel bir rom fakat bt kullananlar için sorun var sanırım fix i de yok .

• cm7_tom3q_alpha77_odexed_with_gapps.zip
    bunu kurdum gayet hizli bakalim camera da var bt yi daha denemedim.

• kaç yaşında ymış merak ettim mesela ben 1965 liyim .

• 2.5 yasındaymıs abisi :)

• http://www.4shared.com/android/WFMN_KBM/Zeam.html
    deneyin bu launcheri lütfen sonra da yorum alayım yeterince hızlıdır...

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdarsinan

@misskin anlatalım dostum. ilk once buradanhttp://forum.samdroid.net/f62/cyanogenmod-7-x-spica-build-7-4-a-5631/ flash_kernel_build74.zip rebuild_ubi.zip CM7.x for Spica Alpha 7.2 base package CM7.x for Spica Build 7.4 update bu 4 dosyayı indirip hafıza kartına atıyoruz. daha sonraki işlemleri adım adım anlatıyorum
    1-telefonu kapatın ve recovery moda açın. (tel açıkken recovery için restart yapmayın. kapatın oyle acın recovery i )
    2-recovery menuden back up a gelip samdroid back up(for odin) i seciyoruz.back up biraz uzun sürebilir bekleyin.
    3-Install zip from sdcard secenegine geliyoruz ve Toggle script asserts a tıklıyoruz altta enabled yazısını goruyorsak tamamdır.
    4-flash_kernel_build74.zip dosyamızı kuruyoruz.
    5-yükledikten sonra telefonu power off yapıyoruz arkadaşlar yani tamamen kapatıyoruz reboot yapmıyoruz. (power off veya shut down yazar)
    6-daha sonra yine recovery moda acıyoruz( sistem yüklemesi tamamlanmadıgı için hata yazıları cıkabilir bu onemli degil arkadaşlar)
    7-Install zip from sdcard ve yine ardından Toggle script asserts a basıyoruz ve enabled a ceviriyoruz
    8-rebuild_ubi.zip dosyasını kuruyoruz
    9-tekrar power off a tıklıyoruz telefonu kapatıyoruz.
    10-recovery moda acıyoruz tekrar
    11-cm7_tom3q_alpha72.zip ve cm7_spica_build74_update.zip dosyalarını kuruyoruz.
    12-mounts and storageye girin sdcartı kontrol etmek için . mount/sd card yazıyorsa bi kere tıklayın.
    13-son olarakta ana menüden wipe data / factory reset yaparak bitiriyoruz

Önce üstte anlatılan gibi kur. Ancak ilk önce odinden temiz 2.1 kurulumu yapabilirsin. (İstersen back up yapmayabilirsin.2. maddede anlatılan yani. Olumsuz bir durum olsa bile odinden sıfırdan 2.1 kurabilirsin)

Üstte anlatılan işlemleri yaptıktan sonra NextGeneration_4.2.1-CM-7.2 romunu diğer romları kurar gibi kurarsın. (wipe data factory reset, romu yükle, wipe dalvik cache.)

Aynen kurdum hıc bı problem yaşamadım gayet guzel sekronızasyonda tamam fakatt google talk kimlik dogrulamıyor bıraz arastrdm ama bıse yapamadım google playden hıc bır sey ındıremıyorum suan ıcın madur kaldım bı sıte vardı ındırıp recveryden bıseler kuruoduk ama hatırlamadım eger yardım edersnz cook sevınırım..

• şimdi sana ne demem lazım bilmiyorum cunki bende sorun yok fekat ilk şifremi yazdığım da sorun oluyor restart yaptıktan sonra sorun olmuyor.bilgine.

• http://depositfiles.com/files/um6z6aw2c
    buradan indir .ve kurduğun rom un üstüne kur wipe leri yap bakalım düzelen taş mı.kurduktan sonra da wipe olur ...

• Arkadaşlar ben bir soru sormak istiyorum. Bu sitenin 2. el sayfasından 2 gün önce 6 ay garantili bir Spica aldım. Üzerinde 2.1 samdroid kurulu idi. Fakat aldığımdan kısa bir süre sonra android.media uygulaması yanıt vermiyor üzgünüm falan yazıyor. Hangi uygulamayı açsam öyle diyordu. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

2. olarakta telefonu şu an açtığımda ana ekran geldikten kısa bir süre sonra android sistem yanıt vermiyor diyor ve kapat ve beklemeye zorla diye seçenekler var. Fakat bunlarda hiçbir işe yaramıyor çünkü telefon 10-15 saniye sonra bir müddet donup tekrar reset atıyor ve bu devamlı oluyor. Dolayısıyla telefonu şu an kullanamıyorum. Bu sorunuda bir samsung bayiisine gidip orjinal samnsung android yazılımı attırararak çözebilirim diye düşünüyorum. Samsung bu telefon için Android 1.5 den sonra herhangi bir sürüm daha çıkardı mı ? Şu an bu durumda ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz ?

* Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.