Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.samdroid.net/f62/cyanogenmod-7-x-spica-build-7-4-a-5631/ romu yüklü ama şarj sorunu çok aşırı olduğundan eski bi rooma dönmek istiyorum ancak bende odinle upgrade çalışmadığından backup almamıstım odin için.Nasıl eski romlara dönebilirim ?
  • yani şarj sorunu o kadar bariz ki.Yeni şarjtan çıkmış telefonda 3g açıkken google sign yaparken şarj boşalıyor.Şaka gibi.
  • İyi günler arkadaşlar, artık çıldırma noktasına geldim yani. Telefon zaten 3-4aydır sıkıntılı görüşme yapmak için kullanıyorum sadece.
    Yeniden format atacağım,rom yükleyeceğim de. Windows 7 Driver'ı lazım nerede arasam bulamadım bir türlü. Windows 7'ye Spica'yı nasıl tanıtırız ? Şimdiden allah razı olsun
  • kies yada samsung pc suite yükleyin, odini çalıştırmadan önce bu uygulamaların arka planda çalışmadığından emin olun.
  • ya bu telefonu satsam intenet üzerinden bütün rom rot ayarları yapılı olarak diyerekten kaça çıkartabilirim elimden ? 250-300 edermi yoksa hayal mi ?
  • sattığınız kişiye göre değişir. 350 liraya dahi satabilirsiniz. Fakat şu an ortalama fiyatı 200 250 civarında olmalı.
  • Telefon rom işlemlerini felan yaptım şimdi jilet gibi çalışıyor fakat bir sorunum var. Rom olarak forumdan aldığım orkodroid yüklü.
    Veri erişimi,3g ayarları felan yapılı olmasına rağmen telefonu açıyorum. 3g veya edge işareti gözüküyor 10 saniye sonra kayboluyor, internet bağlantısı gidiyor yani. Rom'dan kaynaklanan bir şey mi yoksa hat veya telefondan olabilir mi ?
  • 2.1 surumuyle alakali. arada gidip geliyor. hep gidiyorsa bir sorun vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pozitrom yukluyken boyle bir sıkıntı yoktu, sonradan telefon bozulmaya dogru gitti. 2.1den kaynaklandigini dusunmuyorum hattanda olabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Takaji

Bu telefonda 2.3 güncellemesine hiç uğraşmadılar o yüzden hiç 2.3 kurmayın derim. Çünkü 2.3 de şarj sorunu vardı batarya çabuk bitiyordu. Aslında düzeltebilirler di ama uğraşmadılar işte. Telefonun ömrü yetmedi. Ben 2 yıldan fazladır bu telefonu kullanıyorum kurmadığım denemediğim rom kalmadı. Telefonun sınırlarına kadar zorladılar zaten o yüzden artık kimse uğraşmıyor birde çok eski kaldı. Bütün Rom yazanlar başka telefonlara geçtiler o yüzden güncelleme çıkmıyor. Ben 2.2 versiyonunu kullanıyorum ve artık telefonun daha iyi olması arayışını da bıraktım.

Size önereceğim en stabil ve güzel olan şunlardır.

1. SGM Froyo RC1 Bunu kurun sonra 2 kere telefonu resetleyin sonra recoveryden

2. Voku Karnel 3.5 - 24bpp Kurun

3. Spica Tweak En sonda bunu kurun resetleyin ve daha fazlasınıda bu telefondan ummayı bırakın :)

Bu şekil yaptım ama ama en son yeniden başlatmada telefon sürekli cwm e giriyor...bir çözüm önerebilirmisiniz

• odinle baştan flash ladım ancak bu sefer de. flashlama bitip telefon yeniden başlayınca telefon ve ünlem işareti resmi çıkıyor. odin ile tekrar sadece lk2-08.pda yükleyince yine açılırken sürekli cwm a girip kalıyor....

Edit: 1.5 i odin ile flash layınca açılıyor. diğer versiyonlarda açılmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 5 Temmuz 2012; 16:59:11 >
  • @Takaji arkadasin dedigi gibi kurdum. telefon cillop gibi oldu.Kac haftadıır kullanıyorum sorun yok. Gayet stabil. Telefon kendine geldi valla.

• Olmuyor ne kadar rom varsa denedim açılmıyor. sadece içinde türkçe dil olmayan 1.5 ile çalışıyor telefon. 1.5 olsun türkçe olsun ona da razıyım...türkçe 1.5 olan sevabına upload etsin bulamadım bir türlü 2 gündür aralıksız uğraşıyoruım :

Problemi çözdüm. Odin ile flashlama yaparken Debug only e işaret koyduktan sonra çıkan diğer kutucuklarıda işaretleyip denedim oldu. şu anda orjinal 2.1 yükledim böylede kalacak telefon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 6 Temmuz 2012; 12:56:25 >
  • Sim taktiktan sonra farkettim imei ucmus yedegim yok ama imei yi biliyorm telefona nasil yukleyecegim?

• orjinal 2.1 rom yukleyince gelebiliyordu. bazen gelemeyebiliyor da
    gelmezse telefonun imei numarasini tekrar yazdirmaktan baska care yok. samsung'larda bu islem genelde kolay oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

orjinal 2.1 rom yukleyince gelebiliyordu. bazen gelemeyebiliyor da
    gelmezse telefonun imei numarasini tekrar yazdirmaktan baska care yok. samsung'larda bu islem genelde kolay oluyor.

zaten uzerindeki orjinal romu en son cikan 2.1. Nasil yazacagiz tekrardan?

• bir kere froyo yuklemistim ve imei 0 olmustu. sonra samsung'un orjinal 2.1 romunu odin ile yukledim ve duzeldi. aynisi galaxy s'te de olmustu. zaten 2.1 yukluyse yine uzerine odin ile yuklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takaji

Bu telefonda 2.3 güncellemesine hiç uğraşmadılar o yüzden hiç 2.3 kurmayın derim. Çünkü 2.3 de şarj sorunu vardı batarya çabuk bitiyordu. Aslında düzeltebilirler di ama uğraşmadılar işte. Telefonun ömrü yetmedi. Ben 2 yıldan fazladır bu telefonu kullanıyorum kurmadığım denemediğim rom kalmadı. Telefonun sınırlarına kadar zorladılar zaten o yüzden artık kimse uğraşmıyor birde çok eski kaldı. Bütün Rom yazanlar başka telefonlara geçtiler o yüzden güncelleme çıkmıyor. Ben 2.2 versiyonunu kullanıyorum ve artık telefonun daha iyi olması arayışını da bıraktım.

Size önereceğim en stabil ve güzel olan şunlardır.

1. SGM Froyo RC1 Bunu kurun sonra 2 kere telefonu resetleyin sonra recoveryden

2. Voku Karnel 3.5 - 24bpp Kurun

3. Spica Tweak En sonda bunu kurun resetleyin ve daha fazlasınıda bu telefondan ummayı bırakın :)

Hocam dediklerini yaptım ancak telefon wireless a bağlanmıyor bunun sebebi nedir acaba?Bu yazdıklarını tek tek üst üste recovery moddan yapmamız dışında başka bişi var mı?Adımları kısaca açıklar mısına acaba?

• Arkadaşlar marketten program yükleyemiyorum.Uygulamay indiriyor ancak bir türlü kuramıyor.İndiriliyor yazısı olarak duruyor markette.Uygulama kurulmuyor ama.Bunun sebebi nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaşlar marketten program yükleyemiyorum.Uygulamay indiriyor ancak bir türlü kuramıyor.İndiriliyor yazısı olarak duruyor markette.Uygulama kurulmuyor ama.Bunun sebebi nedir acaba?

Aynı sorun bende de var. Romdan dolayı olabilir. Var mı bir cozum

• 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.