Şimdi Ara

Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.431
Cevap
70
Favori
382.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy_dolphin

merhaba galaxy ailesi bende aranıza katıldım ama hemen bir sorunla geliyorum sizlere... telefonum galaxy s2 i9100 gt türkiyeden alınma garantili telefon.
    ben avea nın internetini kullanıyorum 3g ayarlarım falan tam. ilk kullanmaya başladığımda internetin cekim gücünü gösteren H+ yazısı genelde çıkıyordu ki zaten ben ankaradayım burda çok net cekiyor çoğu yerde. ama son birkaç gündür H+ yı hiç görmez oldum en fazla 3G ile bağlanıyor ama oda sayfaları çok gec acıyor ayrıca telefon tuş kilidine gecincede internet kesiliyor mailler gelmiyor bende şüphelenip avea yı aradım ayarlarda sorun yok dediler. arkadaşımda da s2 var hattımı çıkartıp onun telefonuna taktım ki onunkinde H+ çıkıyor ve internette çok hızlı demekki benim telefonumda bir sıkıntı var acaba nedir böyle bir sorun yaşayan oldu mu şimdi telefonu servise verdim ama onlarada pek güvendiğimi söyleyemem. servis dediğin bence fazla anlamıyor emiim burda onlardan çok daha bilgili adamlar vardır cevabınızı bekliyorum...

Telefonum s2 değil ama yine de o bir galaxy
    bazen sinyal gücü tam gösterdiği halde ya çok yavaş yada hiç bağlanmıyor, bende veri ağı modunu kapatıp tekrar açıyorum düzeliyor, hattım avea , belki sizdede öyle olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: hanrym0

galaxy s2 telefonumun sürümü 2.3.3 kies indirdim ve güncellemeye başladım.herşey çok güzel gidiyordu fakat sonra bilgisayar yeni donanım olarak gördü ve windows update ile usb yazılımları yüklüyorken birden telefon tanınmadı.daha sonra bi kaç adım:
    telefonun pilini çıkartın
    falan felan gibi yönergeler verdi.
    yaptım telefonum açılıyor şuan.pcye bağladığımda kies ile bağlanıyor ama kaldığı yerden devam falan etmiyor
    download moda aldığımda (seskısma+hometuşu+kilik tuşu) o şekilde taktığım da kies ile bağlanamıyor.
    telefonumu normal olarak kullanabiliyorum 2.3.3 sürümünde...
    telefon normal açıkken kies ile baladığımda tekrar güncelleme bildirisi geliyor kabul ettiğimde ise boş hafızaya gerek var diyor 3000mb.
    normal telefon hafızası 1.97gb 0.97gb ı boş
    usb 11 küsür gb 6gb boş

hiç bişey anlamadım... gece bu saatte bununla uğraşmaktayım.

yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Birak Kies le yuklemeyi telefon bozulur bir de.Sen Odinle yukleme yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_dolphin

merhaba galaxy ailesi bende aranıza katıldım ama hemen bir sorunla geliyorum sizlere... telefonum galaxy s2 i9100 gt türkiyeden alınma garantili telefon.
    ben avea nın internetini kullanıyorum 3g ayarlarım falan tam. ilk kullanmaya başladığımda internetin cekim gücünü gösteren H+ yazısı genelde çıkıyordu ki zaten ben ankaradayım burda çok net cekiyor çoğu yerde. ama son birkaç gündür H+ yı hiç görmez oldum en fazla 3G ile bağlanıyor ama oda sayfaları çok gec acıyor ayrıca telefon tuş kilidine gecincede internet kesiliyor mailler gelmiyor bende şüphelenip avea yı aradım ayarlarda sorun yok dediler. arkadaşımda da s2 var hattımı çıkartıp onun telefonuna taktım ki onunkinde H+ çıkıyor ve internette çok hızlı demekki benim telefonumda bir sıkıntı var acaba nedir böyle bir sorun yaşayan oldu mu şimdi telefonu servise verdim ama onlarada pek güvendiğimi söyleyemem. servis dediğin bence fazla anlamıyor emiim burda onlardan çok daha bilgili adamlar vardır cevabınızı bekliyorum...

Telefon surumunu guncelle duzelir.

• cihazı pc ye baglayıp kiesi açtım ve

Cihazınız kies aracılığıyla yazılım yükseltme sini desteklemiyor

yazıyor çözümünü bilen lutfen yardımcı olsun

Sürüm 2.3.3
    Anabant:I9100XXKE7

bu hocam yani rom seçeneklerinde gelenler

XSK,XEZ,XEO,XEH,XEE,WOM,VIA,VDH,TPH,TMS,TDC,SWC SUN SEB VS VS GİDİYOR AMA TUR ROMU YOK

telefon bulgaristandan getirildi yardımcı olun ben 4.0.3 yüklemek istiyorm

Orijinalden alıntı: smhzhl

cihazı pc ye baglayıp kiesi açtım ve

Cihazınız kies aracılığıyla yazılım yükseltme sini desteklemiyor

yazıyor çözümünü bilen lutfen yardımcı olsun

Sürüm 2.3.3
    Anabant:I9100XXKE7

bu hocam yani rom seçeneklerinde gelenler

XSK,XEZ,XEO,XEH,XEE,WOM,VIA,VDH,TPH,TMS,TDC,SWC SUN SEB VS VS GİDİYOR AMA TUR ROMU YOK

telefon bulgaristandan getirildi yardımcı olun ben 4.0.3 yüklemek istiyorm

Yükseltmeyi desteklemiyor yazmasının sebebi Bulgaristan anabant sürümü kullanması.Türkiye de kullanılan Kies başka ülkelerden alınmış telefonları güncellemez diye daha kaç kere söylemem gerekiyor.
    Bırakın Kies i Odinle yapın.Yüklemenin nasıl yapılacağının gösterildiği ve Türkiye için en güncel sürümün linkini paylaştım.Soru sormadan önce diğer cevaplananları okusanız bir zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ege -- 27 Nisan 2012; 18:04:59 >

• peki bu imeibackup nedir nomarcy ? yani odinle yaparken bununu yedegini alın diyor ne demek bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhzhl -- 27 Nisan 2012; 18:06:11 >
    telefonun model kilidiyle arka arkaya pekçok yanlış giriş sonucu telefon kilitlendi.samsung hesabı çıkıyor ve oturum açın yazıyor. telefonu kullanan arkadasım daha önce samsung hesabı almamış girip samsung hesabı aldık fakat giriş yapıldığında kabul etmiyor.ayrıca telefondan samsung hesabı aktif edilmemiş olabilir .sizce bu durumun düzeltilebilme ihtimal varmı,nasıl eski haline alabilir?? telefon ukraynadan alınma ve türkiyede değiliz lütfen acil yardım.

son olarak bulgaristan kiesini nasıl bulabilirim

Bulamazsın.

Orijinalden alıntı: mttd

merhaba arkadaşlar,
    telefonun model kilidiyle arka arkaya pekçok yanlış giriş sonucu telefon kilitlendi.samsung hesabı çıkıyor ve oturum açın yazıyor. telefonu kullanan arkadasım daha önce samsung hesabı almamış girip samsung hesabı aldık fakat giriş yapıldığında kabul etmiyor.ayrıca telefondan samsung hesabı aktif edilmemiş olabilir .sizce bu durumun düzeltilebilme ihtimal varmı,nasıl eski haline alabilir?? telefon ukraynadan alınma ve türkiyede değiliz lütfen acil yardım.

Samsung hesabı olmak zorunda değil Gmail hesabını girsin.

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

Bulamazsın.

neden ?
    nedennn

quote:

Orijinalden alıntı: mttd

merhaba arkadaşlar,

Samsung hesabı olmak zorunda değil Gmail hesabını girsin.

sağolun denedik şimdi fakat şifreyi yazıp tamama bastığımız anda şifreyi siliyor ve yanlış diyor. hotmail ve gmail de denedik

• quote:

quote:

quote:

Bulamazsın.

neden ?
    nedennn

Bu linki deneyin.Samsung un Bulgaristan sitesi http://www.samsung.com/bg/support/usefulsoftware/KIES/JSP belki güncellemeyi görür.

• inş görür odinden pek anlamıyorum brick yaparım diye korkuyorum teli
  • Dün itibariyle ben de s2 kullananlara katılmış bulunuyorum. Hattımda internet yok. Evden wifi den bağlandım internete bağlandım. Telefonu güncellemek istiyorum fakat 3g ile indiriyor wifiyi kullanaran güncellemeleri yüklemiyor. Wifi ile bedava nasıl güncelleyebilirim telefonu mu? Benide S2 kullananlar kulubüne ekleyebilrisiniz.

Orijinalden alıntı: myfever06

Dün itibariyle ben de s2 kullananlara katılmış bulunuyorum. Hattımda internet yok. Evden wifi den bağlandım internete bağlandım. Telefonu güncellemek istiyorum fakat 3g ile indiriyor wifiyi kullanaran güncellemeleri yüklemiyor. Wifi ile bedava nasıl güncelleyebilirim telefonu mu? Benide S2 kullananlar kulubüne ekleyebilrisiniz.

Internet paketiniz yoksa telefonun 3G baglantisini acma/kapama tusuna uzun basarak Veri ağı modu na basarak kapatin.O zaman guncellemeyi WiFi uzerinden yapar.

3G baglantisini acma/kapama tusu nerede acaba?

Telefonu açma/kapama(güç) tuşuna uzun bastıktan sonra Veri ağı moduna basıp kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ege -- 27 Nisan 2012; 21:32:10 >

yine soruyor ek ücretlendirilebilir diyor. tmm dediğim zaman üstte çift ok çıkıyor

telefona restart atin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.