Şimdi Ara

Samsung Galaxy S9 ve S9+ tanıtıldı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
7.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Girrffe


    quote:

    Orijinalden alıntı: Proopiomelanocortin


    quote:

    Orijinalden alıntı: Girrffe

    abi en nefret ettiğim şey bilmediği halde yorum yapma zorunluluğu hisseden insanlar. bir aç bak bakalım mi 7 beklenilen özelliklere. sonra aç mi 6'ya bak. o testlerde 5000liralık note 8'i ters döndürüp yere çarpan mi 6'ya.

    Xiaomi ucuz diye alıyorsunuz işte, yoksa 5.15 inç kalın çerçeveli telefonu alır mıydınız? Sen testleri izlemeye devam et küçük ekranda zor olur ama, bilgisayardan falan aç
    Mi6 özelliklerine göre fiyatı dışında hiçbir şeyiyle öne çıkan bir telefon değil. Sende var diye o telefon en iyi olmuyor. Fiyattan bağımsız konuşmayı öğrenemediniz. Adamlar 10-15 dolarlık kulaklık koyup fiyatı yükseltirlerse satamayacakalarının farkında sen hâlâ dır dır et burda.

    1-) mi6 kullanmıyorum. ama kimisi küçük ekran sever, kimisi büyük ekran sever. ben de küçük ekran sevmediğim için mi6 almadım zaten, 5.15 yerine 5,6 ya da 5.7 inç civarında çıksaydı beklemeden alırdım.
    2-) bir telefonun özelliği dışında neyi ön plana çıkması gerekiyor? telefon kullanma amacınız nedir? eğer amacınız cool(!) görünmek ise 2-3 kat fazla gidip note 8 ya da iphone kullanabilirsiniz. sizin ne kullandığınız beni ilgilendirmez.
    3-) telefon alınırken kulaklığa bakılmaz. zaten yanında verilecek kulaklık audio technica cks-77x kullandığım için hiçbir işime yaramaz.
    4-) en iyi telefon falan demedim. kamerasını sevmiyorum mesela, samsung'un yanında oldukça geride kalıyor.




    Mi6 ne yenilik getirdi, mi7'den ne bekliyorsunuz da 'mi 7 gelsın bakalım bu pek olmamıs yenılık yok' yazan adamın mesajını savunuyorsunuz? En iyi telefon hangisi sorusunun cevabı 'Hepsi aynı fiyatta olsa hangisini alırdım?' sorusunun cevabıdır kişi için. Mi6'yla belki yapılamayacak bir iş yok ama bu en iyi, en yenilikçi telefon olduğunu göstermez. Adam sığ düşünceyle artı almak için yazmış zaten...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.