Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.128
Cevap
152
Favori
1.239.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sorun geçmiş mesajda da belirttim androidden kaynaklı. Arkadaşımın birinde xiaomi diğerinde motorola var aynı şekide monil wifi geçişlerinde bağlanmama sorununu onlarda yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombus -- 4 Ağustos 2019; 0:15:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran koruyucu önerecek var mı?
  • Wauwaxtt W kullanıcısına yanıt
    bunu öneririm hocam

• Undisclosed kullanıcısına yanıt
    Bende bunu kullaniyorum kenarlarda kesinlikle kalkma olmuyor .basarili ancak cizilmeler haricinde darbelere karsi ne kadar korur muamma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]
    Güncellemeden sonra pil biraz daha iyileşmiş gibi, s9+ %90 wifi %10 mobil veri kullandım. Chrome youtube reddit Instagram sahibinden vs. oyun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atheet -- 4 Ağustos 2019; 1:25:5 >
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Soruyu şu şekilde sorayım. 4g'de kullanırken pil performansınız nasıl?
    Eşimin S9unda mobil wifi geçişleri otomatik ve bir sorun yok. Cihazın tüm özellikleri açık gün boyu mobil akşam da wifi kullanıyor. İşi gereği en az 1 saat tel görüşmesi ve eposta kullanımı çok yoğun oluyor. Sosyal medyası da cabası. 8de evden çıkarken 100 olan şarj akşam 6da eve geldiğinde bakıyorum hemen piline ve genellikle 2 buçuk saat ekran süresi görüyorum şarja bakıyorum %40-50 arası. Bence gayet iyi bir pil performansı bu. Şunu da belirteyim cihaz 2 aylık ve son güncellemede. Ben cihazı her türlü överim abi. Cihaz on numara. Nazar değmesin.
    Daha önce de belirttim çok defa. Pil denen meret kişiden kişiye değişiyor ama sizin pilinizde bir gariplik var. Eğer ekstrem bir durum yoksa. Ama şurası kesin 3g 4g'den en az %30-40 daha hızlı tüketir pili. Tecrübe ile sabit. (Not Turkcell kullanıyorum)

• Arkadaşlar WhatsApp dan gelen mesajlarda edge ışığı yanmıyor. Edge panalinden uygulamayi açtım fakat düzelmedi. Normal SMS geldiğinde sorun yok nasıl cozebilirim

• Arkadaşlar WhatsApp dan gelen mesajlarda edge ışığı yanmıyor. Edge panalinden uygulamayi açtım fakat düzelmedi. Normal SMS geldiğinde sorun yok nasıl cozebilirim

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 g kullanamiyorum 4g yi actimmi wifiye baglaninca wifiden ciktigimda internet sorunu yasiyorum

• spidynelly S kullanıcısına yanıt
    Whatsap gwlen mesajlari acilir pencere yap

Şarj probleminiz yüksek ihtimalle 3g kullanmanızdan kaynaklanıyor. Başka bir açıklaması olamaz çünkü. Wifi mobil internet sorununu çözemezseniz cihazı değiştirmekten başka yol yok sanırım.

• unlovedman kullanıcısına yanıt
    Dostum bunu yapınca da, WhatsApp dan gelen msjlar küçük pencere şeklinde açılıyor.

Samsung garantisi cihaz degistiriyormuki

Başka marka anlamında söyledim :)

Satliga koydum hocam soran pek yok zaten degiatirmeyi uzun zamandir dusunuyorum huawei ye gecicem

• spidynelly S kullanıcısına yanıt
    Senin istediğinin olması için gerekli program bu hocam ..başka çözümü yok uğraşma hic😀
    play.google.com
    Glimpse Notifications - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=de.nullgrad.glimpse

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Senin istediğinin olması için gerekli program bu hocam ..başka çözümü yok uğraşma hic😀
    https://play.google.com/store/apps/details?id=de.nullgrad.glimpse
    :)) dostum edge lightning fix diye bir uygulama buldum ve bu edge sorununu çözdü. Hatta instagram ve diğer uygulamaları da edge ışığıyla gösteriyor. 3.parti uygulama olduğu için sarjda illaki etkisi olacaktır fakat yapacak başka bir durum kalmadı :=
  • Arkadaşlar merhaba, S9 telefonumla arama sırasında konferans yapamıyorum. Sizde durum nedir? Çözümü nasıl olur? Hattim Türktelekom..

• 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.