< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (1194. sayfa)

-
-
oem kilidi açık, fakat son noble rom ağustos 12 de yayımlanmış ağustos 13 de yeni güncelleme çıkmış samsungdan. Noble güncel sürüm istiyor ama kendinden öncekini güncel sayıyordur diye tahmin ediyorum? yani mart güncellemesini yükleyip twpr atıp backup yaptıktan sonra direk noble kuracağım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 17 Eylül 2022; 0:59:0 > -
Agustos 13 güncellemesi kur ardından en güncel twrp'yi kur. Bu s9 için plus modelin varsa g965 için uygun dosyayı yine bu siteden bulursun.
download galaxy s9 sm-g960f (tur) g960fxxuhfvg4 in samfw - samsung firmware download
Download Galaxy S9 SM-G960F (TUR) G960FXXUHFVG4 in Samfw - Samsung firmware downloadhttps://samfw.com/firmware/SM-G960F/TUR/G960FXXUHFVG4twrp ile backup efs ve modem partition al diğerleri ben gerek duymuyorum. EFS yedeğin her zaman elinin altında olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanyal -- 17 Eylül 2022; 1:55:27 > -
-
Telefonun ekranında yazan hata nedir ? .tar uzantılı twrp dosyasını AP kısmına koyacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanyal -- 17 Eylül 2022; 12:36:9 > -
unofficial dosya kabul etmiyor. Tam format attığım için oem kilit süresi oluştu developer seçeneklerinde çıkmıyor ayrıca kg state prenormal oldu şuan oem kilidi kaldırmaya çalışıyorum
Edit: kilit kalktı kg state de normale döndü twpr yükledim fakat backup yapmıyor.
edit2: twpr ne telefon nede sd kartı görüyor hepsi 0mb. backup yapamıyor
edit3: çözdüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 17 Eylül 2022; 13:32:15 > -
Restart > twrp yap. S9 ise starlte S9+ için ise star2lte olanı kuracaksın bu hatayı ben de yapmıştım.
-
twpr doğru da wipe dan file sistem değiştirdim o şekilde gördü. Birde bu aldığım backup dosyaları noble rom atarsam silinir mi hafızada kalır mı? ikinci sorun twpr attığım halde istediğim zaman ses+ bixby güç tuşuyla twpr girmiyor sürekli flashlamak zorunda kalıyorum normal mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 17 Eylül 2022; 13:41:33 > -
Yedeği al bilgisayara at en temiz yöntem, twrp bende flashladıktan sonra Samsung (Galaxy S9 yazan değil) logosunu görürsem kalıcı olmuyor. Hemen flashladıktan sonra usb çekip telefonu ses kısma güç tuşu ile kapatıyorum. Ardından öyle twrpyi açıyorum.
-
yapamadım bir türlü, twpr ye hafızayı gösterip backup aldığımda android sıfırlanıyor dosyalar gidiyor pc ye atamıyorum. android sıfırlanınca oem kilidi sıfırlıyor twpr gidiyor. twpr yüklüyorum yine hafızayı görmüyor böyle kısır döngüdeyim. Bu backup ı almasam noble ı kurarken sıkıntı çıkarsa eğer, ben yine son sürüm stok yazılımı odin üzerinden sıkıntısız kuramaz mıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 17 Eylül 2022; 14:3:9 > -
Sadece efs ve modem backup alsan yeter. Diğeri sistem imajını alıyor gereksiz. Odinle her türlü kurarsın. TWRP yedeklerini al bir kere dediklerimi bilgisayara at zaten artık backup almana gerek yok.
-
hafıza görmediği için backup alamıyor işte sıkıntı bu. wipe kısmından data yı ext2 ye sonra tekrar ext4 e çevirerek gösterebiliyorum hafızayı twpr ye. o şekilde baseband efs backup alıyor ama telefonu açtığımda sıfırlanıyor android hafızada backup dosyaları görünmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 17 Eylül 2022; 14:25:24 > -
SD Kart'a veya USB OTG'ye al yedekleri.
-
-
En son gelen güncelleme ile telefon resmen uçuyor ve pil 3,5 yıllık olmasına rağmen çok iyi gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Accubattery ile ölçme imkanın var mı ? 2900mAh çok az gözüküyor.
-
Denerim onuda ama sonuçta çin malı batarya kalitesiz normal gibi geldi bana.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
200e aldiysan iade edip deji alabilirsin. 2900 mAh S9+ icin %80 saglik demek yeni pil icin asiri kotu. Deji %90 civarı geliyor.
-
Arkadaşlar herkese selam, daha önce S20 FE, S21, S22 ve S21 FE forumlarında cihazların ekran süresini, pil performansını, genel cihaz performansını artıracak ve ısınmayı azaltacak bir rehber hazırlamıştım. Bu pilot cihazlarda yüksek başarı oranına ulaştık. Ben de artık rehberi bütün Samsung telefonlara uygulayabilecek hale getirdiğini düşünüyorum. Kendim de rehberde paylaştıklarımı A50 ve S20 FE'de deneyerek oldukça başarılı sonuçlar aldım.
Rehber paylaşımlarıyla burayı meşgul etmek istemediğim için ayrı bir konu açtım. Denemek isteyen arkadaşları konuya beklerim. Herkese iyi forumlar diliyorum.
-
S9 cihazlarda ims silerseniz şebeke gidiyor dikkat edin. Keza web manual silince de ayarlar uygulamasına giremiyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanyal -- 19 Eylül 2022; 18:15:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X