SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (1191. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
150 lira malzeme parasi var 200 de servis alir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
servis bataryasi 625 TL oem batarya 203 Tl o yuzden orjinal takacan gececen yada orjinal bataryasi %40 sarj varken kapanirsa yada arada reset atarsa o zaman degisyircen bataryayi deji falan olmaz
agustos falan dese belki bu geldi zaten
orjinalden şaşmayın
-
Mart update ini yapmıştım hocam daha önce.Zaten mart yaması yüklüydü yani. Bu yeni geldi.İlginç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
en son guncellemeyle daha da kasiyor gibi . guvenlik yamasi zaten bi halt yok
Bu cihazın yavaş şarj olmasından bıktığım için benzer fiyata satılan note 9 pro ya geçmek istiyorum. Hem pil büyük hem 1 saatte full şarj oluyormuş
-
Son güncellemede birşey değişti mi
-
-
4 yillik orjinal batarya gibi
Plus mu ? Ben G960 ile 5.30 saat ekran açık süresi alıyordum, ancak deji takınca daha da kötü oldu.
-
plus...
Orjinal bataryayla ne kadar alıyordunuz?Ben orjinal batarya ile doğru dürüst kullanmasam bile full mobil veri ile en az 5 saat alıyorum(s9+).
-
Magsafe mıknatısı aldım, en son çare olarak telefonu kapatmadan içine koyacağım. Magsafe powerbankler ile pil ömrü 2 güne çıksa yeter.
-
-
orijinal batarya ile 1 saat 30 dakika falan alıyodum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X