Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (855. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
30.124
Cevap
181
Favori
1.593.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurundur_21

Bu oreodan ses yok galiba

Beta Oreo ile mutlu mesut gidiyoruz şu ara..
  • jonhatendavis J kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun bende de var. Bir çözüm bulamadım.Sallayınca düzeltmekten başka.
  • Spigen S8 Curved Hd ekran koruyucu siparişi verdim. Kalkma filan yaparmı arkadaşlar

• BoNsE B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum

• Arkadaşlar temmuz ayında aldığım samsung galaxy s8 telefonumda ekranda klavye izleri hafif göründü. Samsung bayisindeki s8 ekranları daha beyaz ve canlı.

Amoled ekran yanması için servise gidecem. Kaç günde oluyor. Tecrübeli arkadaşlar yazarsa.su geçirmezlik ölüyor mu.

Ayrıca ben faturayı bulamadım. Faturasız işlem yapılıyor mu. Yoksa bayiye gidip çıkarttırmam mı lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full parlaklıktamı kullandınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Genellikle

• Merhaba arkadaşlar.8plus kullanıyorum.

Bugün dikkatimi çekti.

Power tuşuna basıp ekranı kaydırınca kilid açılıyor.

Parmak izi istemiyor.tel kilitli sanıyordum meğer değilmiş.

Çözüm nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

Arkadaşlar temmuz ayında aldığım samsung galaxy s8 telefonumda ekranda klavye izleri hafif göründü. Samsung bayisindeki s8 ekranları daha beyaz ve canlı.

Amoled ekran yanması için servise gidecem. Kaç günde oluyor. Tecrübeli arkadaşlar yazarsa.su geçirmezlik ölüyor mu.

Ayrıca ben faturayı bulamadım. Faturasız işlem yapılıyor mu. Yoksa bayiye gidip çıkarttırmam mı lazım.

Faturasiz islem yapiliyor. Fakat sen mutlaka bul cunku sisteme kaydi gec girdigi için mesela garanti bitimine 2 ay falan kala ariza yaparsa faturasini gormek isterler. Simdilik sıkıntı yok.

• Tekrar selamlar.

3 gün önce ben de S8 ile katıldım aranıza. Androide alışmaya çalışıyorum. 6S'te memnun olmadığım hiçbir şey yoktu. S8 alma sebebim elde tutuş hissiyatı, malzeme ve gördüğüm en şık telefon oluşu. Kurcaladıkça sevdiriyor kendini. Android eskiye kıyasla çok ilerlemiş yalnız.

• quote:

Orijinalden alıntı: anlakpnrr

Spigen S8 Curved Hd ekran koruyucu siparişi verdim. Kalkma filan yaparmı arkadaşlar

Yapmiyor ama kolay ciziliyor dikkat edin.

Bende cinden 2 tane jelatin aldim gelince nasilmis alinir mi buraya yazarim simdilik nano liquid ile kullaniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: meyix

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: anlakpnrr

Spigen S8 Curved Hd ekran koruyucu siparişi verdim. Kalkma filan yaparmı arkadaşlar

Yapmiyor ama kolay ciziliyor dikkat edin.

Bende cinden 2 tane jelatin aldim gelince nasilmis alinir mi buraya yazarim simdilik nano liquid ile kullaniyoruz.

Nano liquid i nerden ne kadara aldınız hocam?

28 Lira spigen.com.tr

• 2 aydır bu ekran koruyucuyu kullanıyorum tavsiye ederim..

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]
  • Evet o ürün. Bende var aldım ama kullanmadım duruyor. İstersen yada isteyen olursa uygun fiyata veririm.

• Aybı durum bendede var bende temmuzun başında aldım şuan klavye çok dikkatli bakınca görünüyor bende parlaklık canlılık aynı ama yanması can sıkıcı.Millet demiş ful parlaklık kulkanmayın diye o zaman ben niye bu telefonu kullanayım ki ekranı harika fullde kullanmayacağımda ne yapıcam?Amoled yanığı ücretsiz değiştirirler mi acaba yoksa bizi mi suçlarlar bilgin var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NARSİL_BERKAY -- 4 Şubat 2018; 18:2:10 >
  • Selamlar

Yeni s8 sahibiyim. Ekran kilidi konusunda bir sorum olucak.
    Home tusuna veya guc tusuna basinca desen kilidi veya iris ile giristen once birde ekrani kaydirmam isteniyor. Sizde de boyle mi? Kaydirmayi iptal edemiyor muyum. Iphone 7 de home tusuna basarak telefon aciliyordu. s8 de telefonu acmak icin 3 hamle gerekiyor, garibime gitti.
    Birde bixby yi kapatmak istiyorum. Ama kapatma uygulamanin kendi menusundeymis. Onun icinde samsung ile login gerekiyor. Login olmadan kapatma yapamaz miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemila -- 4 Şubat 2018; 21:03:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemila C kullanıcısına yanıt
    Hatırlamıyorum şuanda fakat ayarlarda var o ilk sorduğunuz. Ben öyle kullanıyorum.

• cemila C kullanıcısına yanıt
    Kilit ekranı ve güvenlik/iris kullanıyorsan iris yüz tanıma kullanıyorsan yüz tanıma / ekran açıldığında kilit aç aktif yap

• Dostlar, %70de şarja taktım şarjın tamamlanması için gerekli sure 2saat 30dk gösteriyor, bir anormallik yokmu, hızlı şarj ozelligi kapalı durumda

• 
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.