Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.127
Cevap
181
Favori
1.594.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13821383138413851386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekranı yakan ben değilim samsungun hatasından kaynaklı olduğunu diyorum ama samsungta hissen varmış gibi davranıyorsun.
    yanarsa yansın tekrar,ekran yanmasın diye telefonda kendimi sınırlamam.
    ben telefona değil telefon bana hizmet edecek,telefonu satarlen 800nit parlaklık var diye pazarlamayı biliyorsan bunun sorun çıkartmamasınıda sağlamalılar.

senin araba örneğine gelirsek spor arabalarda 500+ beygir , belkide 300-400km hızla gidebilecek motor var ama yazılımla hız limiti var.
    bugün oyun oynuyorum diye yarın whatsappta fazla takılıyorum diye hiç olmadı yulardaki bildirim barından yanık oluşuyor.
    %100 firma hatalıyken ve serviste bile para talep etmiyorken ''tamam samsungta hatalı ama sende dikkat et'' tarzındaki yaklaşımlara sinir oluyorum , kişisel algılamayın.
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Maalesef ilk mesaja madde madde baktım yok ya da ben göremiyorum. Başka bir yerden araştırdım ve buldum ancak son güncelleme ile bu özellik kaldırılmış. Kullanabilmek için sürüm 65 e dönmek gerekiyormuş. Eğer ilk sayfada varsa bu açıklamayı eklerseniz iyi olur. Sürüm 66 ve sonrasında chrome adres çubuğunu alta indirek mümkün değil. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

ekranı yakan ben değilim samsungun hatasından kaynaklı olduğunu diyorum ama samsungta hissen varmış gibi davranıyorsun.
    yanarsa yansın tekrar,ekran yanmasın diye telefonda kendimi sınırlamam.
    ben telefona değil telefon bana hizmet edecek,telefonu satarlen 800nit parlaklık var diye pazarlamayı biliyorsan bunun sorun çıkartmamasınıda sağlamalılar.

senin araba örneğine gelirsek spor arabalarda 500+ beygir , belkide 300-400km hızla gidebilecek motor var ama yazılımla hız limiti var.
    bugün oyun oynuyorum diye yarın whatsappta fazla takılıyorum diye hiç olmadı yulardaki bildirim barından yanık oluşuyor.
    %100 firma hatalıyken ve serviste bile para talep etmiyorken ''tamam samsungta hatalı ama sende dikkat et'' tarzındaki yaklaşımlara sinir oluyorum , kişisel algılamayın.
    Düzeltmiyor Samsung işte bu hatasını onu demeye çalışıyorum. Sizde tekrar tekrar yakarak mağdur olmayın diyorum. Sonucda Samsung dan zengin değiliz. Yani inatlaşmak bize zarar veriyor.

• esatgelmedi kullanıcısına yanıt
    Ben son chrome sürümündeyim hala kullanıyorum. Aşağıya foto attım nerede olduğuna dair
    SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ekran yanığı garantiye giriyormu ?

• SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

Hocam Söylediğiniz madde yok chorome için..Hatta sayfada bul dahi yaptım çıkmıyor

• Atacan- kullanıcısına yanıt
    Pazar günü düzenleyeyim tekrardan

Maalesef sayfa bende sizde göründüğü gibi görünmüyor. Masaüstü görünümünü de denedim durum aynı. Keşke ekran alıntısı yaparken spoileri açsaydınız oradan bakardım bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esatgelmedi -- 15 Haziran 2019; 20:27:27 >
  • esatgelmedi kullanıcısına yanıt
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Screenshot 20190428 091718 Chrome
    https://hizliresim.com/v61Yap

Bunları yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 15 Haziran 2019; 22:19:18 >

• S.a hocalarım. 8 aydır sorunsuz kullandigim s8 plus telefonumun son zamanlarda hızlı şarja geçme konusunda problemi vardı. Bi kaç kez şarja takip çıkardıktan sonra hızlı şarja geçiyordu. Ama bugün evimde şarteller attı o sırada telefonum sarjdaydi. Sonradan tekrar prize takınca adaptörün çok ısındığını ve adaptörden cızırtı sesi geldiğini farkettim. Şu an telefon hızlı şarj moduna bi geciyo aradan 1 dk geçmeden normal şarja geçiyor. Şarj süresi 4 saat yazıyor. Allah rızası için bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Bu ne problemi olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: darknight07

S.a hocalarım. 8 aydır sorunsuz kullandigim s8 plus telefonumun son zamanlarda hızlı şarja geçme konusunda problemi vardı. Bi kaç kez şarja takip çıkardıktan sonra hızlı şarja geçiyordu. Ama bugün evimde şarteller attı o sırada telefonum sarjdaydi. Sonradan tekrar prize takınca adaptörün çok ısındığını ve adaptörden cızırtı sesi geldiğini farkettim. Şu an telefon hızlı şarj moduna bi geciyo aradan 1 dk geçmeden normal şarja geçiyor. Şarj süresi 4 saat yazıyor. Allah rızası için bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Bu ne problemi olabilir ?
    Bence şarj aletini kablosu ile birlikte komple değiş riske girme

• Saasc hocam bu pie ya gectim bir haftadir sikinti yoktu fakat son 3 gundur aksam sarz edip sabaha baktigimda sarzi yuzde 15 dusuyor bu neden olur program falanda yuklemedim sadece good lockun one handi kullaniyorum soktayim onceden en fazla yuzde 3 duserdi ne yapmami onerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmydz -- 16 Haziran 2019; 11:0:33 >
  • darknight07 kullanıcısına yanıt
    Farklı adaptör aynı kabloyla deneyin. Şarj süresini 2 saate yakın göstermesi gerek. 2yi geçmemeli. Ozaman adaptör bozuk deriz. 2yi geçmiyorsa kabloda sıkıntı vardır deriz.

Hızlı şarj önermiyorum ben zaten 0dan 100e sarj suresinde 15 20dk fark ediyor. 15-20dk içinde bataryayı öldürmeye değmez.

Orjinal adaptörler baya pahalı eğer hızlı şarj istiyorsanız. Yok normal şarj etsin yeter derseniz ugreenin 5v 2a şarj aleti var. Ben kullanıyorum. Normal şarj ediyor.

• ahmydz A kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum sebebini. Format atmayı deneyin

• Arkadaşlar merhaba. Konum servisleriyle alakalı sorun yaşayan var mı? 1 haftadır falan konum sinyalim devamlı kesiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedayroy

Arkadaşlar bu ekran yanığı garantiye giriyormu ?
    Ekranim kirildi degismesi icin servise verdim o sirada bir bayan ekran yanığı icin teli servise vermis.. Servis kullanici hatasi diyip geri verdi bayana telefonu.. Servis samsun bayrak elektronik samsung yetkili servisi.. Ve ayni servis parayla kirik ekranimi degisti buraya kadar hersey normal.. Bi baktım kamera icinde toz pislik.. Söyledim ve verirken insalah ekranimi cizmezsiniz dedim.. tamam dediler tekrar aldilar.. Kamera icindeki toz pisligi temizlediler aaaa bi baktim ki ekran da kilcal dikkatli bakinca görünen kilcal cizikler.. Kem kum ciZik yok vs dediler sonra kabul ettiler mudur geldi odur budur derken degisin o zaman ekrani paramla cizik ekran niye kullanim derken mahkemeye verin deyip adilestiler.. Suratlarina bi tukurmedigim kaldi ama zaten nano ekran koruyucu takacam gorunmez deyip ciktim.. Kulaginiza küpe olsun servisten mumkun oldugunca uzak durmak en iyisi.. Bu arada ekran değişiminde sivi geçirmezlik ozelligi devam ediyormuş sordum..

Hocam garanti servisine götüreceğim bakalım ne diyecekler ?

Hocam serviste direk değişim yaptılar. Tavsiyeleriniz için sağolun.

• arkadaşlar son zamanlarda wifi hızımda belirgin bir yavaşlama oldu. Mesela a7 kullanan arkadaşım instagramda gezerken videoları yüklenmesine gerek kalmadan izleyip geçiyor. Bende ise yüklenmeyi beklemem gerekiyor. Ne yapmalıyım sıfırladım yeniden yazılım yükledim düzeliyo gibi oldu bi daha yaptı. Speedtestte sıkıntı vermiyor 33 mbps görüyorum ama normal webte gezerken aşırı yavaş. Bazen hücresel veride de aynı şeyi yapıyor.
  • Arkadaşlar merhaba fotoğrafta görüleceği üzere sanal tuşlarda dolayı klavye açıldığında çok yüksekte duruyor. Sanal tuşları kapatıp tam ekran kullanım moduna alınca da sonuç değişmiyor ve bu çok kullanışsız yapıyor klavyeyi. Bu klavyeyi aşağı sıfırlamanın bir yolu var mı ?
    SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 13821383138413851386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.