Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.124
Cevap
181
Favori
1.593.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12821283128412851286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konunun ilk mesajını okuyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı düşer mi arkadaşlar yaza kadar?
  • s10 çıkıcak deniliyor haftaya önceki modeller ucuzlar gibi
  • arkadaşlar şu an androidin son sürümüne sahip mi bu telefon, almayı düşünüyorum da
  • Şu batarya konusunda son yazımıda yazayım akşam şarj edip saat 11 de çektim cihaz bakımını yapıp uçak moduna aldım sabah 7 de kalktığımda sadece %1 gitmişdi bu beta 3 de 7 civarı idi. pie den önce % 20 bile gittiği oluyordu. Hatta desteğe yazdım yollayın bakalım demişlerdi. Kısaca pie beta 4 sonunda oturmuş oldu sanırım. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahhsan -- 17 Şubat 2019; 8:8:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    İlk dosya yüklemede böyle bir hata veriyor çözümü nedir cihaz g950fd

https://i.hizliresim.com/Nn241g.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maniax47 -- 17 Şubat 2019; 11:33:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maniax47 M kullanıcısına yanıt
    Hafıza kartını telefonuna takıp biçimlendirdikten sonra Beta 1 - update'i geç önce. Sonra Beta 2 update'i geç. Sonra Beta 3 - update'i geç. Son olarak Beta 4 update'i yüklemeyi deneyebilirsin. Tercihen 4gb dan büyük hafıza kartı kullanmamaya çalış bazen sorun çıkabiliyor. Eğer halihazırda beta paketlerden biri yüklü ise örneğin en son beta 2 de kaldıysan beta 3 den başlayarak update etmelisin.

Bu update'ler bildiğim kadarıyla exynos işlemcili samsung s8 ler için. Telefonunun işlemcisinin Snapdragon olmadığından emin ol sonra dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 17 Şubat 2019; 14:21:21 >
  • Yeni aldığım s8 de kasmalar olduğu için stock rom atmak istiyorum. Garantiye herhangi bir sıkıntısı olur mu?

• niye kimse cevap vermiyor.androidin son sürümü güncellemesi geldi mi bu telefona ???????????
  • Faıthful kullanıcısına yanıt
    5-10 mesaj okursan anlicaksin gelip gelmediğini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kablosuz şarj cihazı kullanan biri benimle iletişime geçebilir mi?
  • s8 daha yeni çıkmadı mı ya güncelleme niye bu kadar geç gelmiş demekki 1-2 yıla güncelleme vermeyi bırakır samsung bu telefona
    Troll musun

• quote:

Orijinalden alıntı: Machine Wizard

Troll musun
    hayır neden ki?
    Troll değilsen durum daha kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

s8 daha yeni çıkmadı mı ya güncelleme niye bu kadar geç gelmiş demekki 1-2 yıla güncelleme vermeyi bırakır samsung bu telefona
    İki sene oldu son güncellemesini alacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

fiyatı düşer mi arkadaşlar yaza kadar?
    İnternette 3bin liraya satılıyor ayriyetten ben önermem son güncellemesi 15gün sonra alacak ve telefon artık raf telefonu olacak.İki senedir ve hala kullanmaktayım eyvallah çok güzel cihaz ama artık güncel değil ve güçlüde değil.Arayüzünde artık yavaşladığını söyleyebilirim ve Pubg oynuyorum yüksek ayarlarda frame düşmeleri çok sıklaştı ayrıca batarya berbat gidiyor.Çok tavsiye etmem umarım biraz bütçeni arttırabileceğin bir şey olur S9 Plus alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NARSİL_BERKAY -- 17 Şubat 2019; 18:30:1 >
  • xRoot kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum spigen kablosuz hızlı jarz
    kara cuma da almıştım 60 tlye alcantara kılıf ile kullanıyorum

• Odinle official sürüm kurarsan bisey olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alidarkstone kullanıcısına yanıt
    Formatladım yeniden yükledim dosyaları hafıza kartına yine 1 den başlamaya çalıştım yine aynı hatayı veriyor 2 3 keredir deniyorum.hep aynı hatayı veriyor telefonumda exynos işlemcili g950fd versiyonu.daha önce hiç beta falan yüklemedim hep wifi ili güncelledim

• 
Sayfa: önceki 12821283128412851286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.