Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.127
Cevap
181
Favori
1.594.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12291230123112321233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mh.

Şarjım çok iyi gidiyordu günü çok çok rahat çıkarıyordum ama güncelleme yaptım şimdi ise akşama şarjım yetsin diye dua ediyorum. Son güncelleme ile artık cihazımın şarjı baya azaldı

Alıntıları Göster
    Hocam çöp olmuş o telefon. Kullanılmaz artık. Servise verin tamir etsinler.
  • 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Ben yetkili servise 2 kez ekran deyişimi için cihaz bıraktım. biri kırık tı pilin ömrü çok iyi dediğim halde servis çalışanı ekran pil kasa bir kit halinde hepsi deyişecek dedi Bir keresindede s7 edge de başıma geldi emoled yanığı yüzünden ekran deyişti ondada pil deyişimi olmuştu. Bu bahsettiğim her model için geçerli deyil sadece s7edge, s8, s8+ , s9, s9+, note fe, note 8, note9 modelleri için geçerli.

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ercu1111 E kullanıcısına yanıt
    Selam hocam ya benim telefon 1 senelik pil sağlığı %61 gösteriyo ben bunu servise versem pilini ücretsiz değiştirirler mi acaba bi bilgin var mıdır eski telefonum lg de değiştiriyorlardı çünkü 2 defa pil değişimi yaptırmıştım
  • Son güncellemeden sonra telefon baya hızlandı. Eskiden hantalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Son güncellemeden sonra telefon baya hızlandı. Eskiden hantalmış.
    Aynen benimde

• gorkemis G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Lg ile samsung yapısal olarak farklı cihazlar lg de sadece pil deyişimi olur ekran ile bir sorun olursa ekran ve kasa deyişimi olur diye biliyorum daha önceleri g4 ile bunu tecrübe ettim ama g6 ile Lg de gömülü pil sistemine döndü zaten önceki gibi sorun pek çıkarmıyor cihazları.Artık lg de alınabilir cihazlar üretmeye başladı g6 ile beraber. Sorunuza gelirsem samsung farklı bir yol izliyor s serisi ve note serisi cihazlarında; Bu modellerlerde pir parça arıza verdiği zaman sadece o parçayı deyil bağlantılı her yerini deyistiriyor mesala ekranda sorun var pil ile beraber deyiştiriyor. Eyer cihazınızın ekranında kırık çatlak yok ise tahminim ekran ile birlikte pili deyistirirler. Eyer ekranda çatlak kırık darbe varsa önce ücretli onarım sonra garanti kapsamındaki işlemleri yaparlar. Servise cihazı verdikten sonra tecrübelerinizi paylaslşırsanız sevinirim.

Tamamdır lg ücret talep etmiyordu da işte ben biraz daha araştırıp servise vermeyi planlıyorum alalı 1 yıl oldu ama bataryam akşamı çıkarmıyor servise verirsem deneyimlerimi yazarım başka servise bu şekilde telefonunu veren arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirlerse çok iyi olur
    Klavyenizde ğ harfi yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Klavyenizde ğ harfi yok mu?
    Sayın Hocam " mu " dan sonra koyduğumuz soru işaretinde bir boşluk bırakmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 26 Aralık 2018; 15:21:41 >
  • Ğ yerine y harfi kullanmanız gibi noktalama işaretlerinden önce boşluk konulmaması gerektiğini bilmiyorsunuz sanırım. Öğretirdim de yeri burası değil. Ğ harfi kullanın, okurken gözümüz kanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 26 Aralık 2018; 16:2:11 >
  • quote:

Ğ yerine y harfi kullanmanız gibi noktalama işaretlerinden önce boşluk konulmaması gerektiğini bilmiyorsunuz sanırım. Öğretirdim de yeri burası değil. Ğ harfi kullanın, okurken gözümüz kanıyor.
    Bravo yazinizda hic hada bulamatim. Şaka bir yana üstad burası imla kuralları başlığı değil . Haklısın yeride burası değil . Bir saniye yaa madem yeri burası değil niye karıştırdın bu kadar g ve ğ yi

• Bu kadar şuursuzlukla başa çıkamam. Ne haliniz varsa görün.

• quote:

Bu kadar şuursuzlukla başa çıkamam. Ne haliniz varsa görün.
    Milletin yaptığı imla yanlışlarına dalga geçer gibi " klavyenizde ğ harfi yok mu" yazarken şuursuzluk olmuyor hafif eleştiri yapınca da " ne haliniz varsa görün" oluyor . Burada yaşı 50 ye dayanmış üyeler var kimse kimseyi kendine Galaxy S8 dışında akıl hocası tutmadı . Hade şimdi sen " ne halin varsa gör"

• Teknopatta yaszanız en as bir ay banlanırdınız.

• Arkadaşlar ben telefonun dilini ingilizce kullaniyorum ama ingilizceyken google asistan dilini turkçeye geçiremiyorum ayarlardan. Bir çözümü yokmu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Milletin yaptığı imla yanlışlarına dalga geçer gibi " klavyenizde ğ harfi yok mu" yazarken şuursuzluk olmuyor hafif eleştiri yapınca da " ne haliniz varsa görün" oluyor . Burada yaşı 50 ye dayanmış üyeler var kimse kimseyi kendine Galaxy S8 dışında akıl hocası tutmadı . Hade şimdi sen " ne halin varsa gör"

Alıntıları Göster
    Yas 15 20dir hocam takilmayin.. Bak benim de klavyemde y harfi yok hatta qwerrtyuiopasghdlllzvxbmm harfleride yok.. Nelere kaldik baskan y harfin yokmu g harfin yokmu bende kapat yerine konusurken sive geregi gapat diyorum.. Al sana k harfi yokmuş ya la klavyemde iyide yoksa nasi k yazdim ne diyom ben yaaa 🤣 🤣 🤣

• quote:

Orijinalden alıntı: ercu1111

Merhaba, Ben yetkili servise 2 kez ekran deyişimi için cihaz bıraktım. biri kırık tı pilin ömrü çok iyi dediğim halde servis çalışanı ekran pil kasa bir kit halinde hepsi deyişecek dedi Bir keresindede s7 edge de başıma geldi emoled yanığı yüzünden ekran deyişti ondada pil deyişimi olmuştu. Bu bahsettiğim her model için geçerli deyil sadece s7edge, s8, s8+ , s9, s9+, note fe, note 8, note9 modelleri için geçerli.

Ne yani pil icin ekran kasa komple.mi değişiyor samsung bunun altından nasil kalıyor ilginç teşekküler. Kasada ufak iki tane ezik var sorun olurmu acaba bide bu resmi buldum kasa yazmıyor samsung.com da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 27 Aralık 2018; 1:29:21 >

• quote:

Ne yani pil icin ekran kasa komple.mi değişiyor samsung bunun altından nasil kalıyor ilginç teşekküler. Kasada ufak iki tane ezik var sorun olurmu acaba bide bu resmi buldum kasa yazmıyor samsung.com da

• quote:

Ne yani pil icin ekran kasa komple.mi değişiyor samsung bunun altından nasil kalıyor ilginç teşekküler. Kasada ufak iki tane ezik var sorun olurmu acaba bide bu resmi buldum kasa yazmıyor samsung.com da buldum

• Bu fiyatlar garanti kapsamındaki cihazlara mı geçerli yoksa yurt dışı cihazlarada aynı mı?Fiyat gayet güzel bu şekildeyse komple cihaz yenileniyoryor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 27 Aralık 2018; 9:53:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12291230123112321233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.